Григор Димитров смаза Гаске и е на 1/8 финал в Мелбърн
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Austrelian Open | ГРИГОР ДИМИТРОВ - Ришар Гаске 12:00ч.
Праснах го единица в комплект със Шалке и Волфсбург....ако стане-стане. Ако не -не губете кураж до следващият тираж 

Mirosvel написа:rmfan5 написа:atanas7510 написа:Лично за мен това е рубикона на Григор за добро представяне на турнира.Много неприятен играч е Гаске за играчи практикуващи атакуващ тенис, много стабилен от задна линия връщаш и най сложната топка, понякога и като уинър.В същото време играе и добре в атака и на свой сервиз. До миналата година просто разбиваше Гришо с по 6:1 6:0 .Миналата година го победи, дано е намерил правилния как да играе срещу Гаске.
Един сет даже не го е бил на 0 или 1.
Не пишете наизуст.
Тоя H2H какво го гледате толкова,последните две години са 1:1.
Преди това са играли 2013.
Абе така ама и аз имам усещането, че Гаске ще напляска нашия! Както преди години на подготвителния за Уимбълдън Куинс Керкор игра силно, спечели турнира и след това го напердашиха на Уимбълдън. Та и тук така! Спечели Бризбейн и сега ще го напляскат рано рано като непослушен малчуган!
Хубаво хейтваш,ама след като спечели Куинс го "напердаши" Джокович на полуфинал на Уимбълдън. Та дано пак така го напердашат.

Успех на Гришо!
Гаске е опитен и труден съперник няма да е лесно но не съм го гледал скоро не знам в какво форма е.Григор трябва да даде най-доброто от себе си за да продължи напред в турнира.

Надал и Зверев тепърва започват 5тия сет , след това дамския мач и чак тогава сме ние.. Нашия мач ще е не преди 13:30ч. според мен , Истомин победи с 3:2 сета и да се надяваме да се срещнем с него на 1/4 финалите.
Мисля, че Григор ще се справи в 4 сета макс.
Намира се в много добра форма.
Дано издържи психически.
Успех.
Намира се в много добра форма.
Дано издържи психически.
Успех.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- redhooligan
- Контакти:
Ще е доста труден мач за Григор. Надявам се да покаже стабилна игра и да не прави много грешки. Има шансовете да победи Гаске. Това е идеална възможност да затвърди добрата си форма и да покаже характер.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
- 7 е добро число
Гришов тук спира с участието си у Астралия 

[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .
[/center]
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

powerful написа:Надал и Зверев тепърва започват 5тия сет , след това дамския мач и чак тогава сме ние.. Нашия мач ще е не преди 13:30ч. според мен , Истомин победи с 3:2 сета и да се надяваме да се срещнем с него на 1/4 финалите.
Благодаря за инфото...
NOMER14 написа:powerful написа:Надал и Зверев тепърва започват 5тия сет , след това дамския мач и чак тогава сме ние.. Нашия мач ще е не преди 13:30ч. според мен , Истомин победи с 3:2 сета и да се надяваме да се срещнем с него на 1/4 финалите.
Благодаря за инфото...
По-скоро след 14:30.
Швейцарската и австралийката се захапаха още от третия гейм, а Григор и Гаске излизат след тях.

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
6:3 за Гаврилова, айде дано вземе бързо и втория..