Браво, г-н димитров

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

nghcvth

Re: Браво, г-н димитров

Мнениеот nghcvth » 20 сеп 2015 15:42

Пак дървените философи се появиха в темата. Разберете, че на идола ви Димитров не му пука нито за вас, нито за България. Case closed.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 20 сеп 2015 15:43

Относно тениса и Григор вече го казах веднъж. В началото на всяка година всеки си прави програмата и тогава се знае кой тенисист в които турнири играе и кога ще може да се вкл. в купа Дейвис. Не се е вкл. защото такава му е била програмата и не обвинявайте излишно Гришо за глупости. Поне аз не съм срещал негови изказване , че се отказва от национала и няма да играе за купа Дейвис.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 20 сеп 2015 15:50

petko.h.markov написа:Не си ли много нагъл точно ти да пишеш това?Я си опресни паметта с други твои мнения,в които написа,че Бенковски е терорист,защо е скочил срещу законната
турска власт.Айде бягай далеч от очите ми.

Не виждам това какво общо има с темата, защо се правиш на измислен патриот? :lol:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 20 сеп 2015 15:53

iliev72 написа:Относно тениса и Григор вече го казах веднъж. В началото на всяка година всеки си прави програмата и тогава се знае кой тенисист в които турнири играе и кога ще може да се вкл. в купа Дейвис. Не се е вкл. защото такава му е била програмата и не обвинявайте излишно Гришо за глупости. Поне аз не съм срещал негови изказване , че се отказва от национала и няма да играе за купа Дейвис.

Е, какво значи такава му била програмата? :lol:
На Мъри и Надал какви са им програмите и как така в началото се знаело кой къде ще играе, що за дивотия е това, да не би в началото на годината всички играчи да обявяват в кои турнири ще участват?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 20 сеп 2015 15:58

hijack1 написа:Купа Дейвис да не се явява някакъв много важен турнир за Гришо?
Да не говорим, че България не му е дала нищо за да стигне до сегашното си ниво, благодарение на своите качества и труд, тренира в Испания, Франция и т.н. И в един момент когато Гришо беше спечелил даден турнир, министърката на спорта беше казала, че това показва синхрона между министерството и федерацията :lol: :lol: :lol:
Това което искам да кажа е, че Гришо не е длъжен да прави каквото и да е, в крайна сметка тениса е индивидуален спорт.

На Джокович какво му е дала Сърбия бе маимуне ? Организира турнир от мастърс сериите в Белград . Винаги играе за Дейвис къп и го спечели . Дари 600 000 евро за Сърбия и Босна миналата година . Ай да ви са и слепците . Никой не го еве за теб и пак ги защитава . Ще дойде един ден в България и ще стане шеф на МОК и пак ще те краде. Аман от псевдо звезди и псевдо рекорди!
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 20 сеп 2015 16:00

ivan56 написа:
PFC Litex написа:А въпросната снимка, кога е правена?
Също така задай си въпрос, защо аджеба отказват да играят за България спортисти в три различни спорта, дали причината е в тях?

Отказват щото са путки, затова.Единият се обиди, щото само го плюели, другият се бори с вятърни мелници.Ама не разбраха, че националният отбор не е на Данчо ти Лазаров или на Лечков.
Чиста проба егоисти.Знаят къде минава номера.Бербатов в Англия малко ли го плюха, що не се направи на обиден.Само се правим на големи патриоти(на думи), ей тва ни е големият проблем на нас като нация.

Абсолютно точно мнение.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 20 сеп 2015 16:01

saffron написа:
hijack1 написа:Купа Дейвис да не се явява някакъв много важен турнир за Гришо?
Да не говорим, че България не му е дала нищо за да стигне до сегашното си ниво, благодарение на своите качества и труд, тренира в Испания, Франция и т.н. И в един момент когато Гришо беше спечелил даден турнир, министърката на спорта беше казала, че това показва синхрона между министерството и федерацията :lol: :lol: :lol:
Това което искам да кажа е, че Гришо не е длъжен да прави каквото и да е, в крайна сметка тениса е индивидуален спорт.

На Джокович какво му е дала Сърбия бе маимуне ? Организира турнир от мастърс сериите в Белград . Винаги играе за Дейвис къп и го спечели . Дари 600 000 евро за Сърбия и Босна миналата година . Ай да ви са и слепците . Никой не го еве за теб и пак ги защитава . Ще дойде един ден в България и ще стане шеф на МОК и пак ще те краде. Аман от псевдо звезди и псевдо рекорди!

Още едно точно мнение. Ама и доста наивници има тук де. Няма спор.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 20 сеп 2015 16:09

ivan56 написа:
Също така задай си въпрос, защо аджеба отказват да играят за България спортисти в три различни спорта, дали причината е в тях?

Отказват щото са путки, затова.Единият се обиди, щото само го плюели, другият се бори с вятърни мелници.Ама не разбраха, че националният отбор не е на Данчо ти Лазаров или на Лечков.
Чиста проба егоисти.Знаят къде минава номера.Бербатов в Англия малко ли го плюха, що не се направи на обиден.Само се правим на големи патриоти(на думи), ей тва ни е големият проблем на нас като нация.

Хич не са техни тези нацинални. Защото аз, ти , и който и да е от 7 000 000 българи имаме право на глас, кой да играе, кой да е треньор, кой да е президент на федерацията. Нали виждаме като има недоволство за последното , КОЛКО ИМАМЕ ПРАВО НА ГЛАС ИЛИ КАКВОТО И ДА Е .
Тези национални отбори са си на перуката, данчо, танев, лечков и другите плужеци.

dodo7271 написа:И междудругото, децата и юношките като гледат големите звезди как се отнасят към България, към националните отбори, си казват - на тия не им пука, защо пък на мен да ми пука? Я се оправяйте сами....Нищо лично, но нали Христо Стоичков отговори на въпроса "Как ще коментирате ситуацията в ЦСКА?" така - "На мен в Маями си ми е добре". Ми щом най-великият бг-футболист говори така, да не се чудим на нищо...

Какво има да коментира Христо? Опита миналата година същия нещастник Ганчев се подигра с него. Има ли какво да се коментира или е по-важно да плюеш без да мислиш.

А македонско еврейското чучало сафрон няма какво да се коментира.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 20 сеп 2015 16:14

[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 20 сеп 2015 16:16

ehh написа:
ivan56 написа:

Абсолютно точно мнение.

Има ли един българин не оплют?Ти специално,с какво право го нарече "мека китка".Или понеже си анонимен може да пишеш всичко,а другите нямат право да
постъпят по своя воля.

Върни се в “Тенис”