Браво на лапето...
А сега двубой между славното минало и настояще и славното настояще и бъдеще, с други думи Федерер срещу Гришо!
Успех, Гришка!
Федерер на 1/2 финал след победа над Григор Димитров
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Базел 1/4 финал | ГРИГОР ДИМИТРОВ - Роджър Федерер 21:00ч.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Такаааа... Неубедителният Рафа срещна една подмладена и подобрена своя версия и загуби. Сега Фед ще срещне една подмладена и надявам се по-добра своя версия и може да повтори същото
. Чорич с тази игра е на финал 

Ivanov_95 написа:Ще има ли канали на соп каст ?
Естествено, този мач се чака много време и навсякъде ще има излъчване. Как може да зададеш такъв въпрос

powerful написа:Ivanov_95 написа:Ще има ли канали на соп каст ?
Естествено, този мач се чака много време и навсякъде ще има излъчване. Как може да зададеш такъв въпрос
Ми де да знам и аз.

Борна победи своя кумир от детството Надал! Все едно гледах Рафа като 18 годишен тийн срещу сегашния Рафа.
Сега пожелавам на Григор успех! Дано Григор да играе срещу Федерер със същия хъс и без притеснения от голямото име така както игра хърватчето.
Сега пожелавам на Григор успех! Дано Григор да играе срещу Федерер със същия хъс и без притеснения от голямото име така както игра хърватчето.
Някакъв линк за мача ?
Надявам се, че не е нахално, но бих бил страшно благодарен, ако някой сподели адекватен сопкаст за двубоя, по възможност да е поне на английски.

[center]

[/center]

- amstel_beer
- Контакти:
Ivanov_95 написа:powerful написа:Ivanov_95 написа:Ще има ли канали на соп каст ?
Ми де да знам и аз.
Няма сопкаст