Григор Димитров - Роджър Федерер 25.10.2013
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Григор Димитров - Роджър Федерер 25.10.2013
Дай Боже това да е символичен рубикон в кариерата на Гришо - да победи идолът си , да пречупи всички бариери в себе си и от тук нататък да няма спирка
Този мач определено ще е специален.Успех на Гришо,показва че се е взел в ръце в последните две седмици и дано продължава все така 
ГРИШОЛЕПЕН!!! Снощи в един форум така го беше нарекъл един форумист
.
Довечера каквото и да стане, нашето момче пише със златни букви история!
Довечера каквото и да стане, нашето момче пише със златни букви история!
- Udoji90
- Контакти:
След добрите си игри напоследък се надявам, че Григор няма да играе напрегнато. Ако успее да го стори, има нелоши шансове.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
THE G.A.M.E
Ще бъде трудно, но не и невъзможно Нашият да спечели.
Роджър ще е пред своя публика, но това може и да му изиграе лоша шега.
Едвали има швейцарец, който да не смята, че Федерер ще бие Григор с лекота.
Тези очаквания за лесен успех може да се предадът на Големият Фед. и нещата може да се влошат за него, ако Гришо заиграе играта си.
Аз се надявам на оспорван и възможно най-дълготраен двубой.
Не ми се ще Гришата да приключи бързо, което може да се случи, ако се спече повече от необходимото.
Роджър ще е пред своя публика, но това може и да му изиграе лоша шега.
Едвали има швейцарец, който да не смята, че Федерер ще бие Григор с лекота.
Тези очаквания за лесен успех може да се предадът на Големият Фед. и нещата може да се влошат за него, ако Гришо заиграе играта си.
Аз се надявам на оспорван и възможно най-дълготраен двубой.
Не ми се ще Гришата да приключи бързо, което може да се случи, ако се спече повече от необходимото.
-
ivailo1403
- Контакти:
Сигурна победа за Федерер.
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
1913 написа:Знае ли се вече от колко часа ще бъде мачът?
Прочетох, че е от 21:00.
Да, точно от 21,00 ч. Пълните чашите, слагате мезето и този път не футбол, а тенис. Вчера програмата беше волейбол, тенис и футбол, но днес една победа срещу Федерер ще ми оправи настроението въпреки липсата на други събития

Ботевъ Пловдивски написа:Формата му отива надолу основно заради поизчерпана мотивация, при неговите успехи това пренасищане е съвсем закономерно.
Точно на турнира от където е тръгнал, при това именно срещу Димитров, който е смятан за негов наследник, едва ли Фед ще има проблеми с мотивацията. Не се заблуждавайте, това ще бъде изключително тежък мач за Гришо, но все пак да му стискаме палци да покаже най-доброто от себе си и да победи
Аз лично пожелавам на Григор да направи един запомнящ се мач, мач, за който историците, статистиците и феновете ще говорят след време. Изходът му на този етап едва ли има толкова голямо значение. Да - страхотно ще е ако Гришо победи, но ако след няколко години всички още коментират, как Димитров е затруднил Федерер и как той му е стиснал и предал символично ракетата си ... Убеден съм, че и швейцарецът много добре усеща какво нещо е съдбата, знае, че имено Димитров е бъдещето на тениса и ще е доволен да направи нещо подобно.
За нас остава просто да гледаме и да се наслаждаваме... Ако има и поводи за радост - още по-добре. Успех, Гришо!!!
За нас остава просто да гледаме и да се наслаждаваме... Ако има и поводи за радост - още по-добре. Успех, Гришо!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
.....И нека бейби Федерер победи баш Федерер
.....