Цвети Пиронкова - Каролине Возняцки
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Цвети Пиронкова - Каролине Возняцки
Пиронкова определено е по-добрата, датчанката е адски несигурна. Има шанс да обърне мача Цвети. И sandi74, не знам нарочно ли го правиш ама си много жалък.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
- vladitol
- Контакти:
Коментаторката ме убива как говори 
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Niksh0 написа:Пиронкова определено е по-добрата, датчанката е адски несигурна. Има шанс да обърне мача Цвети. И sandi74, не знам нарочно ли го правиш ама си много жалък.
Честно казано не ми се вярва!Този хъс и спортната злоба, с които играе Каролине, някак си липсват при нашето момиче..
vladitol написа:Коментаторката ме убива как говори
А съдийката и смешния на моменти даже отсъстващ английски?
- Federer91
- Контакти:
wolf написа:vladitol написа:Колко души има в залата?
7 000 казаха.
А до преди една или две седмици ни убеждаваха по медиите, че залата била разпродадена за събота и неделя
RedeviL написа:Niksh0 написа:Пиронкова определено е по-добрата, датчанката е адски несигурна. Има шанс да обърне мача Цвети. И sandi74, не знам нарочно ли го правиш ама си много жалък.
Честно казано не ми се вярва!Този хъс и спортната злоба, с които играе Каролине, някак си липсват при нашето момиче..
Вознячки е просто по-постоянна в играта си, докато Пиронкова играе на приливи и отливи. Липсва й един по-дълъг период, в който да й вървят ударите.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
Возняцки не може и рядко прави уинъри но пък с лекота може да върне почти всичко и точка след точка да те кара да бъркаш.
Niksh0 написа:RedeviL написа:Niksh0 написа:Пиронкова определено е по-добрата, датчанката е адски несигурна. Има шанс да обърне мача Цвети. И sandi74, не знам нарочно ли го правиш ама си много жалък.
Вознячки е просто по-постоянна в играта си, докато Пиронкова играе на приливи и отливи. Липсва й един по-дълъг период, в който да й вървят ударите.
Ами това е..Класа!
- 1Neutralen
- Контакти:
Пиронкова няма психиката на шампион...Това и беше шанса да вземе WTA титла.
4:0 за Каролине.Яко я дърмони.Разгрома е пълен.