Надал на 1/2 финал след страхотна битка с Гришо
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: Australian Open 1/4 финал | Григор Димитров - Рафаел Надал
Жалко наистина но дори Надал смята че е бил гушнал букета. Дано нашия на Уимбълдън да изригне. Благодарим на Гришо за емоциите и перфектното представяне. НАПРЕД!
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Надал сам си го каза. На въпрос "Как успя да спечели третия сет"
"Извадих голям късмет"
Само адмирации и похвали за представянето на Григор. От тук само нагоре!
"Извадих голям късмет"
Само адмирации и похвали за представянето на Григор. От тук само нагоре!
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
- paceto
- Контакти:
Re: Надал на 1/2 финал след страхотна битка с Гришо
Браво на Григор постигна максимума на този етап от кариерата си и дай боже да израства с всеки мач и турнир нагоре. Срещу Надал просто е много трудно да се играе и не за друго е номер 1.
Поздравления за Надал за хубавите думи към Григор и българските фенове.!
Поздравления за Надал за хубавите думи към Григор и българските фенове.!
- Middlesbrough
- Контакти:
Голям Гришо !!!!
MUFC:
Не ме кефи играта на Надал , обаче ми се издигна в очите :Д след интервюто ...
Вече не ми е чаак толкова противен :Д , само малко 
MUFC:
Не ме кефи играта на Надал , обаче ми се издигна в очите :Д след интервюто ...

Офтопик:
shotgun blues написа:Сам си е виновен,съжалявам ама не може да изпускаш толкова възможности,срещу такъв победим НАДАЛ,какъвто сме виждали едва няколко пъти на ГШ.Не е само до талант,трябва и психика и да си използваш момента,толкова тенесисти/тенесистки пробиха в тези турнири ,че и на по-малка възраст от Григор,като си използват шансаТакива възможности изпусна просто......
Но поздравления за 1/4 финала,голям успех,но тези шансове трябва да се използват за ГОЛЕМИЯТ пробив
Това кой на колко години е пробил няма абсолютно никаква връзка и е различно при всеки.
И мисля, че големия пробив вече го направи с този четвъртфинал, който със сигурност ще го направи още по-уверен.
Най-голямо израстване определлено има във физическо отношение. Понякога и малко късмет се иска, но в случая той беше на страната на Надал.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
DarkPsy написа:Стискам палци за Гришо естествено, но.....няма никакъв шанс. 2-3 гейма в сет ще бъдат голям успех. Все пак се надявам Надал да е с тежък махмурлук.....
На теб бих ти пожелал да вземеш една тоалетна хартия и да си отидеш тихо в ъгъла, ама все пак си стискал палци за Гришо!
Браво на Григор!! Ако си беше взел 3-тия сет щеше да го докараме до 5-сетова драма, но уви...
Тиковете на Надал ме изнервят
Тиковете на Надал ме изнервят

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
boabbb написа:rhaegar написа:Реакцията на Надал след мача говори много. Гришо се представи страхотно, в мач 2 от 3 дори щеше да спечели. Дано продължи със стабилното представяне през годината и скоро да го видим в Топ10.
Показа ли си го ?Нашия не трябва да изпуска подобни шансове
Усещам обаче, че пред него има голямо бъдеще - следващия Джоката е Гришо
Само му остава най-трудното - да направи прехода от добър към топ играч. Може да пита сърболяка как го направи
Е чак па толкова

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Браво и успех на Гришо!!!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"
Според мен Гришо не игра най-добрия си тенис същото важи и за Надал..Жалко още ми е пред очите грешката при сетбола на Гришо..но и най-големите грешат, вчера Ноле пропусна почти от същата позиция..