Надал на 1/2 финал след страхотна битка с Гришо

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Australian Open 1/4 финал | Григор Димитров - Рафаел Надал

Мнениеот Neron » 22 яну 2014 09:47

Жалко наистина но дори Надал смята че е бил гушнал букета. Дано нашия на Уимбълдън да изригне. Благодарим на Гришо за емоциите и перфектното представяне. НАПРЕД!
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 22 яну 2014 09:47

Надал сам си го каза. На въпрос "Как успя да спечели третия сет"
"Извадих голям късмет"
Само адмирации и похвали за представянето на Григор. От тук само нагоре!
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Надал на 1/2 финал след страхотна битка с Гришо

Мнениеот paceto » 22 яну 2014 09:51

Браво на Григор постигна максимума на този етап от кариерата си и дай боже да израства с всеки мач и турнир нагоре. Срещу Надал просто е много трудно да се играе и не за друго е номер 1.

Поздравления за Надал за хубавите думи към Григор и българските фенове.!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 22 яну 2014 09:51

Голям Гришо !!!!
MUFC:
Не ме кефи играта на Надал , обаче ми се издигна в очите :Д след интервюто ... :) Вече не ми е чаак толкова противен :Д , само малко 8-)

Офтопик:

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 22 яну 2014 09:51

shotgun blues написа:Сам си е виновен,съжалявам ама не може да изпускаш толкова възможности,срещу такъв победим НАДАЛ,какъвто сме виждали едва няколко пъти на ГШ.Не е само до талант,трябва и психика и да си използваш момента,толкова тенесисти/тенесистки пробиха в тези турнири ,че и на по-малка възраст от Григор,като си използват шанса :evil: Такива възможности изпусна просто......
Но поздравления за 1/4 финала,голям успех,но тези шансове трябва да се използват за ГОЛЕМИЯТ пробив

Това кой на колко години е пробил няма абсолютно никаква връзка и е различно при всеки.
И мисля, че големия пробив вече го направи с този четвъртфинал, който със сигурност ще го направи още по-уверен.
Най-голямо израстване определлено има във физическо отношение. Понякога и малко късмет се иска, но в случая той беше на страната на Надал.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 22 яну 2014 09:52

DarkPsy написа:Стискам палци за Гришо естествено, но.....няма никакъв шанс. 2-3 гейма в сет ще бъдат голям успех. Все пак се надявам Надал да е с тежък махмурлук.....

На теб бих ти пожелал да вземеш една тоалетна хартия и да си отидеш тихо в ъгъла, ама все пак си стискал палци за Гришо!

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 22 яну 2014 09:53

Браво на Григор!! Ако си беше взел 3-тия сет щеше да го докараме до 5-сетова драма, но уви...
Тиковете на Надал ме изнервят :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 22 яну 2014 09:57

boabbb написа:
rhaegar написа:Реакцията на Надал след мача говори много. Гришо се представи страхотно, в мач 2 от 3 дори щеше да спечели. Дано продължи със стабилното представяне през годината и скоро да го видим в Топ10.

Показа ли си го ? :lol: Нашия не трябва да изпуска подобни шансове ;) Усещам обаче, че пред него има голямо бъдеще - следващия Джоката е Гришо 8-) Само му остава най-трудното - да направи прехода от добър към топ играч. Може да пита сърболяка как го направи :mrgreen:

Е чак па толкова :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 22 яну 2014 09:58

Браво и успех на Гришо!!!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
powerful
Контакти:

Мнениеот powerful » 22 яну 2014 10:00

Според мен Гришо не игра най-добрия си тенис същото важи и за Надал..Жалко още ми е пред очите грешката при сетбола на Гришо..но и най-големите грешат, вчера Ноле пропусна почти от същата позиция..

Върни се в “Тенис”