Григор Димитров (официална тема)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Григор Димитров (официална тема)
И, като са разочаровани, да се сърдят на идола си. Хората му пазят до последно последната Уайлд кард, все едно е някакъв принц, този самозабравил се келеш.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:И, като са разочаровани, да се сърдят на идола си. Хората му пазят до последно последната Уайлд кард, все едно е някакъв принц, този самозабравил се келеш.
WC не се пази само заради него. Пази се заради извънредни случаи: ето Надал загуби в Мелбърн в първи кръг, има пауза, може да има интерес, пращат му покана. Сега пратиха и на Вавринка. Малко преувеличават медиите-едва ли не ще има едно незаето място в турнира, защото пазят WC за нашия.... глупости на търкалета. Още повече, че той със сигурност е казал крайното си решение на организаторите в изминалите седмици.
Стига глупости, и децата знаят, че няма как Надал и Вавринка да дойдат.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Middlesbrough
- Контакти:
Дано близките на Григор не му казват, какво се говори и пише за него и от медии и от сънародниците му. Ако след време се отрече да играе за България аз ще съм с 2 ръце ЗА.
- blue avalanche
- Контакти:
powerful написа:Дано близките на Григор не му казват, какво се говори и пише за него и от медии и от сънародниците му. Ако след време се отрече да играе за България аз ще съм с 2 ръце ЗА.
Той,понеже,страшно се е разиграл за България.
Ще стане Казахстанчева №2.
- blue avalanche
- Контакти:
Middlesbrough написа:От къде тая злоба към Гришо бре хора ?
Злоба е силно казано. Той се лигави с България,съответно и българите се лигавят с него.
blue avalanche написа:powerful написа:Дано близките на Григор не му казват, какво се говори и пише за него и от медии и от сънародниците му. Ако след време се отрече да играе за България аз ще съм с 2 ръце ЗА.
Той,понеже,страшно се е разиграл за България.![]()
Ще стане Казахстанчева №2.![]()
![]()
Нека да стане, заслужава го момчето ! Другите хора ще го уважават и ще му се радват, както е и сега по цял свят само ние българите щото сме голяма работа го плюем..
- blue avalanche
- Контакти:
powerful написа:
Първо демо мача със Монфис беше след краят на сезона. Смятай колко е некомпетентен Министърът, ами Григор от къде да знае как ще се развият мачовете му ? Ако той сега беше на мястото на Милош и играе 1/2 финал който е в петък а нашият смешен турнир започва понеделник , дето Мелбърн - София се взима 15+часа с прекачване и пак ще каза 40+ и -10в София ти явно си адски прост. И за накрая, къде сравняваш тези тенисисти с Григор не ми е понятно..
Ами с кои тенисисти трябва да сравняваме звИздЪтЪ??? С Джокера? С Федерер? С Надал? Само,че тези играят за Купа Дейвис за страните си.
Играчите заявяват участие,а ако им се случи нещо непредвидено,ТОГАВА ги заместват с някой от резервите. Чак ли си?
Не знаел как ще му се развият мачовете... Ми да пита,бе... В третия кръг играеш с Федерер,значи си аут! Какво толкова мистериозно има.
blue avalanche написа:powerful написа:
Първо демо мача със Монфис беше след краят на сезона. Смятай колко е некомпетентен Министърът, ами Григор от къде да знае как ще се развият мачовете му ? Ако той сега беше на мястото на Милош и играе 1/2 финал който е в петък а нашият смешен турнир започва понеделник , дето Мелбърн - София се взима 15+часа с прекачване и пак ще каза 40+ и -10в София ти явно си адски прост. И за накрая, къде сравняваш тези тенисисти с Григор не ми е понятно..
Ами с кои тенисисти трябва да сравняваме звИздЪтЪ??? С Джокера? С Федерер? С Надал? Само,че тези играят за Купа Дейвис за страните си.![]()
Играчите заявяват участие,а ако им се случи нещо непредвидено,ТОГАВА ги заместват с някой от резервите. Чак ли си?Затова по турнирите има уайлд кард.
Не знаел как ще му се развият мачовете... Ми да пита,бе... В третия кръг играеш с Федерер,значи си аут! Какво толкова мистериозно има.
От 2008(когато му е първото участие) насам до сега само през 2011г. не е участвал Григор, вие малоумни ли сте кви сте? Някой ви казал, че Григор не играе за Дейвис Купа и веднага му се нахвърляте. Някой се възмутил как може Григор да не играе в София и хайде всичко отгоре му.. Ебати и некомпетентните хора.