Безапелационен Григор унищожи Мъри и е на 1/2 финал

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
severniq
Контакти:

Re: Уимбълдън | 1/4 финал ГРИГОР ДИМИТРОВ - Анди Мъри

Мнениеот severniq » 02 юли 2014 18:23

Старозагорското клане е историческо събитие от 19 до 21 юли 1877 г., включващо избиване на българското население и опожаряването на град Стара Загора от османската редовна армия, с участието на черкези, командвани от Дай Ахмед, и Чирпански цигани

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 02 юли 2014 18:25

RedeviL написа:Аз пък смятам, че ще е по-добре за Григор мач с Новак. Тези ми мисли ме навяват след последното му представяне срещу ръстов тенесист.

Джоката вероятно ще си вземе мача, макар че ми се иска да покисне на корта колкото се може повече време. Чилич в момента доста издиша, вероятно скоро сетовете ще са 2:2...
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 02 юли 2014 18:27

El Commandante написа:
Ботевъ Пловдивски написа:
El Commandante написа:Нещата лека полека отиват към мач с Джоката...

На пръв поглед би било логично, но Джоко пада 1:2 сета от Чилич в момента 8-)

Дайте некви линкове за другите мачове бе деба...

http://sportlemon.org/tennis

El Commandante написа:
Red Warrior написа:Сега остава Гришо да опъне и Пипа Мидълтън и драмата ще е пълна. Нали и без това му се пускаше по едно време. :lol:

То въпроса не е как да я опъне,а как да се опази от нея...

Точно :lol:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 02 юли 2014 18:37

[offtopic]
kartago написа:
sandi74 написа:
ralka_levskarka написа:
MaRTo1233 написа:
ralka_levskarka написа:
sandi74 написа:Благодарим ти сериозно и благородно гордий аристократе Анди за това че позволи на един анонимен наш тенисист да се докосне до магията на полуфинала от турнир от Големия Шлем.Хвала тебе Мъри.От друга страна се оказваш и твърде жесток защото изправяш нашичкият срещу братската сръбска машина Ноле Джоката която безпроблемно ще го отнесе.

Колко му е то на Мъри, детронираха го, изместиха го от 6-тото място и загуби няколко хилки :lol:

За един аристократ като Мъри парите и славата не са проблем 8-) 8 :lol: :lol: :lol:

Вярно, как можах да забравя :lol:

Млада и зелена си още девойко мари любава. :mrgreen: Гледай си художествената гимнастика и синхронното плуване,другото не е за тебе. 8-) :mrgreen: ;)

Не знам как ще трябва да общуваш във форума за да избегнеш, ама минимум един месец бан, ще ти следя всеки коментар, ако трябва ще се разровя и в старите, но ще ти дам шута, гаден антибългарин!!!

99% форума ще те подкрепим, ако го баннеш директно и то за повече от месец, без да го чакаш да сгафи отново.[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 02 юли 2014 18:47

El Commandante написа:
Red Warrior написа:Сега остава Гришо да опъне и Пипа Мидълтън и драмата ще е пълна. Нали и без това му се пускаше по едно време. :lol:

То въпроса не е как да я опъне,а как да се опази от нея...

Шарапова е егоцентрична и своенравна пичка,ще и изсъска веднага...ако и досега ако не го правила.Но от двамата,май тя е по-привързана.Имаше интервю, че се похвалила пред колежкки,че била голяма късметлийка с него.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 02 юли 2014 18:57

Голям победа за Димитров! Не очаквах да спечели срещу Мъри, изненада ме много сериозно нашият. Успех на полуфинала!

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 02 юли 2014 19:06

Джокера победи Чилич, ще стане въргал на полуфинала.

Dropdead
Контакти:

Мнениеот Dropdead » 02 юли 2014 19:22

Ако някои има link да изтегля мача , че не можах да го гледам , ще съм много благодарен!

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 02 юли 2014 19:39

matador1 написа:
shotgun blues написа:Изображение

Е, това е! :lol:

Ахахахахаха,УНИКАЛНА снимка!

Очаквам некой да сложи отдолу надпис: От тоя постинг ма заболява главата,а жената са нервира... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 02 юли 2014 19:40

Logical person написа:Джокера победи Чилич, ще стане въргал на полуфинала.

И по-добре така,че после като стане шампион Гришо да няма мрънкане: ама той не игра с тоя,ама той не игра с оня... :)
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Върни се в “Тенис”