Имаше нужда от по-дълга почивка и най-вече да се излекува напълно! Дано занапред е здрав и покаже тенис от най-висока класа!
VAMOS RAFA
Рафаел Надал - Тореадорът от Манакор
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Рафаел Надал - Фен тема
Наближават турнирите на клей. Да внимава с Федерер и Джокович , особено с втория. Сърбал му е попарата не един или два пъти. Има и една малка групичка от южноамериканци , които също ще му създават големи трудности.
След кратка почивка,вчера Рафа е подновил тренировки в родния Манакор.Клей сезона се очертава доста натоварен,като има да защитава цели 4590 точки.
Monte-Carlo Rolex Masters (April 13-21)
Barcelona Open Banc Sabadell (April 20-28)
Mutua Madrid Open (May 3-12)
Internazionali BNL d’Italia (May 11-19)
Roland Garros 2013 (May 21- June 9)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UFUn_KZFBkU[/youtube]
P.S. Гледам че сам си заравнява корта,сега ще си напиша CV-то и ще кандидатсвам за тази позиция

Monte-Carlo Rolex Masters (April 13-21)
Barcelona Open Banc Sabadell (April 20-28)
Mutua Madrid Open (May 3-12)
Internazionali BNL d’Italia (May 11-19)
Roland Garros 2013 (May 21- June 9)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UFUn_KZFBkU[/youtube]
RAFAEL NADAL: “It was good to be home after seven weeks away but after being home seven months I would have liked to play in Miami without a doubt. The knee has improved. It’s permitted me to compete without limitation although with pain. The primary objective is to have no more pain in the knee. One can compete with pain but after continuous pain the moment comes where your head only accepts so much so we will try to have less pain each time. I am looking forward to one of the nicest parts of the year… My favorite part without a doubt which is playing Monte Carlo, Barcelona, Madrid, Rome, Roland Garros and so I will work to try to arrive as best prepared as possible. It is one of the most important parts of season and will do what is possible to arrive well prepared to have an option for the best results. My priority now is that if the knee is 100%, if that occurs, I suppose the option of positive results increases.”
P.S. Гледам че сам си заравнява корта,сега ще си напиша CV-то и ще кандидатсвам за тази позиция

В Монте Карло ще участват ли Ноле, Фед, Мъри?
Взимай ме за помощник
Взимай ме за помощник

Само Фед не е подал заявка,но организаторите казаха че до последно ще запазят една WC ако размисли,ама едва ли.
Взимай една четка,ще чистиш линиите ... сега чакаме някой да полива корта с маркуча и подаваме колективна молба

Взимай една четка,ще чистиш линиите ... сега чакаме някой да полива корта с маркуча и подаваме колективна молба

LIMASSOL написа:Взимай една четка,ще чистиш линиите ... сега чакаме някой да полива корта с маркуча и подаваме колективна молба![]()
![]()
А кой ще му реди шишетата с точност до милиметър? Трябва да проведем вътрешен конкурс

Време е за шоу,Рафа излиза на корта.
Коляното обаче все още е превързано тц,тц,тц
#HIST9RY
Коляното обаче все още е превързано тц,тц,тц

#HIST9RY
Ех как Надал ще се падна с Гришата.... за пръв път да не съм за испанеца 

На крачка от загубата, Рафа все пак успя да победи младия български лъв! Напред към нова титла от Монте Карло 

MuFc1878 написа:На крачка от загубата, Рафа все пак успя да победи младия български лъв! Напред към нова титла от Монте Карло
Дано подобри играта си ,че много грешки прави,а евентуално с/у Ноле може и да не мине номера.