Григор Димитров (официална тема)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Григор Димитров (официална тема)
Дали не е време Гришата да поеме по нов път и да смени треньора? Израсна адски много с Роджър, но има неща, които да се подобряват!
Какво е вашето мнение?
Какво е вашето мнение?
Мач на Григор попадна в Топ 5 на най-атрактивните АТР двубои през 2014 г.
Григор Димитров - Анди Мъри 4-6 7-6(5) 7-6(3), полуфинал в Акапулко
Иначе за новия сезон, стартираме на 5-ти януари на турнира в Бръзбън ( Астралия) дано започнем новата година с титла и да влезе максимално подготвен за любимия ми турнир Australian Open.
Григор Димитров - Анди Мъри 4-6 7-6(5) 7-6(3), полуфинал в Акапулко
Иначе за новия сезон, стартираме на 5-ти януари на турнира в Бръзбън ( Астралия) дано започнем новата година с титла и да влезе максимално подготвен за любимия ми турнир Australian Open.
- Middlesbrough
- Контакти:
MuFc1878 написа:Дали не е време Гришата да поеме по нов път и да смени треньора? Израсна адски много с Роджър, но има неща, които да се подобряват!
Какво е вашето мнение?
Предложи нов тренер

Офтопик:
Middlesbrough написа:MuFc1878 написа:Дали не е време Гришата да поеме по нов път и да смени треньора? Израсна адски много с Роджър, но има неща, които да се подобряват!
Какво е вашето мнение?
Предложи нов тренер![]()
Ивайло Петев.
Иначе на мен се иска Агаси, ако реши да стане тренер, иначе Рашийд е добре да го държи още 1 година.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
Запознат ли е някой , как се заплаща на екипа , който тренира даден тенисист? На твърда заплата ли е треньора , или в зависимост от наградния фонд , който получава играча?
sirius123 написа:Запознат ли е някой , как се заплаща на екипа , който тренира даден тенисист? На твърда заплата ли е треньора , или в зависимост от наградния фонд , който получава играча?
Лично за Рашийд съм чувал, че цял живот е бил на % от наградния фонд на тенисиста.

Григор Димитров спечели приза на TennisTV за "Удар на годината"
Григор Димитров спечели приза за "Удар на годината" в класацията на TennisTV.com - oфициалният сайт на АТР за гледане на мачове на живо в интернет.
"Гласовете са преброени! Поздравления за Григор Димитров, който вие избрахте за победител в класацията "Удар на годината" със 76% от гласовете", написаха от TennisTV на официалната си страница във Фейсбук.
Невероятният удар на Димитров зад гърба от мача срещу Ернест Гулбис на Мастърса в Индиън Уелс зае първата позиция в класирането по повече от убедителен начин, събирайки 76,6% от гласовете на феновете. Втори с едва 6,8% от гласовете завърши Роджър Федерер с печелившото си воле от полуфиналите в Монте Карло, а на третото място е форхенд уинърът на Рафаел Надал от срещата му с Джокович в Маями, събрал 4,8% от вота.
Ето и видео с изпълнението на Григор Димитров, а крайното подреждане в класацията на TennisTV може да видите ТУК.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8MNwrU31XHE[/youtube]
ТеnnisKafe.com
sirius123 написа:Запознат ли е някой , как се заплаща на екипа , който тренира даден тенисист? На твърда заплата ли е треньора , или в зависимост от наградния фонд , който получава играча?
Някой са на заплата, други са на %. Колега правилно каза, че Рашийд е на % и според запознати той взима голям процент от печалбата. Какъв е този процент не знам
Уникален клип, много съм горд с Григор Димитров! Жив и здрав да е и много да ни радва занапред! ВЕЛИК СИ ГРИША !
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_sc_Mxi34uo[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_sc_Mxi34uo[/youtube]