Определено това е турнира на Надал, но той НЕ ЗАСЛУЖАВА да бъде №1! Федерер е далеч по-комплексният играч и титлите му го доказват! А колкото до това, че Мангал редовно побеждава Федерер... просто с тая лява ръка е крайно неудобен за швейцареца, но за сметка на това други тенесисти, които посмъртно не могат да победят Федерер бият Надал!
ROLAND GARROS 2010 !
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ROLAND GARROS 2010 !
За нещастие тоя кретен Мангал е номер 1, като спечели 5-тият си Ролан Гарос 
Определено това е турнира на Надал, но той НЕ ЗАСЛУЖАВА да бъде №1! Федерер е далеч по-комплексният играч и титлите му го доказват! А колкото до това, че Мангал редовно побеждава Федерер... просто с тая лява ръка е крайно неудобен за швейцареца, но за сметка на това други тенесисти, които посмъртно не могат да победят Федерер бият Надал!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
-
AnalBreaker
- Контакти:
megan fox написа:За нещастие тоя кретен Мангал е номер 1, като спечели 5-тият си Ролан Гарос
Тъпо, тъпо, тъпо та няма на къде повече!!! Много глупав коментар!! Не мога да разбера; Искаш да се скараш с хората ли?
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
-
Blue_Girl
- Контакти:
megan fox написа:За нещастие тоя кретен Мангал е номер 1, като спечели 5-тият си Ролан Гарос
Вижда се, че ненавиждаш испанеца.
Обаче, моля те по-полека с обидите по-негов адрес.
Все пак е тенесист, който заслужава поне 1 елементарно уважение.
Няма повече титли от Федерер, защото Рафа е само на 23 г.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Blue_Girl написа:Вижда се, че ненавиждаш испанеца.
Тука не си права
[offtopic]Колкото до megan fox, разбирам го напълно! Как можеш да харесваш човек, който си бърка в г**а непрекъснато
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
-
AnalBreaker
- Контакти:
Blue_Girl написа:megan fox написа:За нещастие тоя кретен Мангал е номер 1, като спечели 5-тият си Ролан Гарос
Вижда се, че ненавиждаш испанеца.
Хората са го казали: Убии простака с мълчание. Сега и аз си се ядосвам, защо съм се захванал с комплексари
Един ИСТИНСКИ българин !
Тениса е спорт за интелигентни хора, Надал и Федерер са велики не само заради невероятните си умения на корта, но и заради своето поведение извън него. 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Btovfan80 написа:Blue_Girl написа:Вижда се, че ненавиждаш испанеца.
Тука не си праваНяма повече титли, защото е добър само на клей, за разлика от Федерер
Ама от тук до края на годината няма вече такъв тип турнири
Чакам с нетърпение завръщането на Дел Потро, който е по-млад от Надал и има правилното лекарство за него
![]()
[offtopic]Колкото до megan fox, разбирам го напълно! Как можеш да харесваш човек, който си бърка в г**а непрекъснато[/offtopic]
Съгласен съм с теб за клея. Днес четох една статистика за Надал на клей през този сезон- Спечелени сетове-51, загубени-2
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
-
AnalBreaker
- Контакти:
Аз лично съм доволен от темата, която направихме, и се радвам, че има толкова хора, които харесват и може би разбират играта. Надявам се да сме толкова активни и след няколко седмици на Уймбълдън 
Един ИСТИНСКИ българин !
Браво на Рафа, пожелавам му тази тежест на гърба 1ви в ранклистата да му тежи доста време и да не я сваля, а догодина и голям шлем 
Тази година е коренно различен, което не ми харесва много, но за сега е печеливша тактика му. Като негов фен, не мога да започна да нареждам по Федерер, защото той просто е перфектен тенесист, това че не ми е симпатичен си е мое пристрастие. Вярно и Рафа е фен на реал ама ..., това че мие любимец не е от значение. В този спорт не знам дали забелязвате как няма омраза към съперника, не е като футбола. А дали е добър Рафа само на клей - титла на Уимбълдън и Мелбърн ... показват друго - той има титли на трите настилки от шлема. Догодина като взема и 4тия и вдигне голям шлем тогава дали ще е нормално да е обявен за Номер 1? Просто в момента Роджър загуби много точки 1640, а Рафа спечели 1820, а това си е разлика. Аз лично не мога да кажа друга двойка мачове да са ми били по интересни без значение кой печели.
Тази година е коренно различен, което не ми харесва много, но за сега е печеливша тактика му. Като негов фен, не мога да започна да нареждам по Федерер, защото той просто е перфектен тенесист, това че не ми е симпатичен си е мое пристрастие. Вярно и Рафа е фен на реал ама ..., това че мие любимец не е от значение. В този спорт не знам дали забелязвате как няма омраза към съперника, не е като футбола. А дали е добър Рафа само на клей - титла на Уимбълдън и Мелбърн ... показват друго - той има титли на трите настилки от шлема. Догодина като взема и 4тия и вдигне голям шлем тогава дали ще е нормално да е обявен за Номер 1? Просто в момента Роджър загуби много точки 1640, а Рафа спечели 1820, а това си е разлика. Аз лично не мога да кажа друга двойка мачове да са ми били по интересни без значение кой печели.
Много трудно ще му бъде на Надал да вземе US-open! Ще се аргументирам веднага - там конкуренцията не е само в лицето на Федерер, Родик играе много силно на домашния турнир, Джокович също не трябва да бъде подценяван, Мъри(ако излезе от дупката, в която се намира) също има какво да покаже, да не говорим, че ако Дел Потро се възстанови от контузията, която го мъчи - фаворитите стават 6! Тези аргументи, които изтъкнах, важат и за Wimbledon и Australlian-open с пълна сила, докато на Roland Garos се видя при кой отива титлата, когато не печели Надал 
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
Nightfate написа: