Australian Open 2014

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Re: Australian Open 2014

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 22 яну 2014 14:17

Федерер винаги изважда най-доброто от Рафа, а след налятото самочувствие от сблъсъка с Димитров, Матадорът едва ли ще страна от липса на увереност във възможностите си срещу Фед. Ще е зрелище като едно време, това е сигурно 8-) А след това Рафа ще играе финал с Вавринка.

Колкото до финала при жените, искам да видя Бушар срещу Цибулкова ;)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 22 яну 2014 14:25

Феновете на Роджър са наточили шпагите :twisted:

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 22 яну 2014 14:29

Айде , фенчетата на ''експреса'' наскачаха от дупките. Не успяха да му срежат релсите. И с право. Днес показа най-доброто , което не бяхме виждали отдавна. А сега, да видим дали испанеца няма пак да го укроти. Само , че с една ръка този път. Доста се съмнявам , но не е невъзможно.Доказвал го е доста пъти.

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 22 яну 2014 14:48

sirius123 написа:Айде , фенчетата на ''експреса'' наскачаха от дупките. Не успяха да му срежат релсите. И с право. Днес показа най-доброто , което не бяхме виждали отдавна. А сега, да видим дали испанеца няма пак да го укроти. Само , че с една ръка този път. Доста се съмнявам , но не е невъзможно.Доказвал го е доста пъти.

Моля те, поясни ми от коя дупка примерно аз съм наизкачал? :?
Твърде много го подценяваха Федерер. Вярно е, че направи иключително слаба година, но в момента е съвсем друг тенесист. По-агресивен, по-чсто излиза на мрежата както в ранните си години и съвсем заслужено е на полуфинал. Ако пренебрегнете пристрастията си ше видите, че в момента Роджър е по-добра форма от Надал, така че няма да е никаква изненада ако швейцарецът стигне финал. От четиримата полуфиналисти именно той показва най-добрия тенис в момента. Не мисля, че това може да се оспори. ;)
Да не говоря, че тука някои от "разбирачите" го бяха отписали още преди мача му с Цонга, пък да не говоря преди този с Мъри. А Джокович го бяхте обявили са сигурен шампион още преди осминафиналите.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

haha

Мнениеот haha » 22 яну 2014 16:09

Niksh0, вчера хубаво ми се смееше на прогнозите, ама няма да е лошо да цитираш и някои други несбъднали се неща:

powerful написа:Минимум полуфинал за Гришата а Цвети на 1/4 финал отстранява Уилямс.

powerful написа:
Tobacco написа:Време е за петата на Ноле 8-)

Колкото се може по-добро представяне на нашите! Гришо е в много кофти поток,първите двама са лесни,ма после става мазало..

Финала е ясен. Ноле - Гришо , сърбина повежда с 2:0 сета, нашият отива до съблекалните връща се изравнява до 2:2 и след 6 часа и половина поставя световният номер 2 на колене след 10:8 гейма в 5-тия сет и превзема върха в Мелбърн.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
powerful
Контакти:

Мнениеот powerful » 22 яну 2014 16:59

haha написа:Niksh0, вчера хубаво ми се смееше на прогнозите, ама няма да е лошо да цитираш и някои други несбъднали се неща:

powerful написа:Минимум полуфинал за Гришата а Цвети на 1/4 финал отстранява Уилямс.

powerful написа:
Tobacco написа:Време е за петата на Ноле 8-)

Колкото се може по-добро представяне на нашите! Гришо е в много кофти поток,първите двама са лесни,ма после става мазало..

Финала е ясен. Ноле - Гришо , сърбина повежда с 2:0 сета, нашият отива до съблекалните връща се изравнява до 2:2 и след 6 часа и половина поставя световният номер 2 на колене след 10:8 гейма в 5-тия сет и превзема върха в Мелбърн.

Ти сериозен ли си :lol: :lol: :lol: :lol:

haha

Мнениеот haha » 22 яну 2014 17:38

Какво, да не би да си измислям и това да не е писано? :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
powerful
Контакти:

Мнениеот powerful » 22 яну 2014 17:43

Григорката беше на 1 крачка от 1/2 финал така че не е кой знае каква сензация..Иначе изказването ми беше повече да повдигна малко духа на темата.. ;)

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 22 яну 2014 18:17

powerful написа:Григорката беше на 1 крачка от 1/2 финал така че не е кой знае каква сензация..Иначе изказването ми беше повече да повдигна малко духа на темата.. ;)

Гришо се представи достойно и с играта си даде заявка за челни места , но за да има класика както ти обяви и изхвърли (Надал - Гришо) , би трябвало да има някаква по дълга история. Класиката е след 2 дни. :mrgreen:

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 23 яну 2014 14:14

Най-накрая Вавринка успя да постигне това, което заслужаваше за усилията си. Това е тенисистът, на когото се възхищавам най-много последните 6 години. Страхотно е, че успя да стигне финал на турнир от ГШ. За негова жалост играе във времето на тримата големи и му е много трудно, но се вижда, че това, което не се случва с труд и усилия , се получава с много труд и много усилия. Дано успее да вземе и титлата
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Върни се в “Тенис”