Цветана Пиронкова срещу Вера Звонарьова

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой ще спечели мача ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

phoenix
Контакти:

Re: Цветана Пиронкова срещу Вера Звонарьова

Мнениеот phoenix » 24 юни 2011 18:39

Madridist написа:Ей за пореден път разбирам, защо само пред казана на българите, не трябва дявол, сами си се бутаме в него. Може ли ,някой да ми обясни какъв българин трябва да си, за да напишеш подобен коментар,като този на Явор Николов най-отгоре :( :evil:
Този тип е някакъв абсолютен олигофрен. По същия начин пише и срещу Бербатов и срещу Гришо. Очевидно е тотален комплексар. Просто не му отвръщайте и сам ще се покрие като мишка. Не случайно един велик човек като Айнщайн е казал,че само две неща са безкрайни на този свят - Вселената и човешката глупост, като за Вселената не бил сигурен :mrgreen:

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 24 юни 2011 18:40

Madridist написа:Ей за пореден път разбирам, защо само пред казана на българите, не трябва дявол, сами си се бутаме в него. Може ли ,някой да ми обясни какъв българин трябва да си, за да напишеш подобен коментар,като този на Явор Николов най-отгоре :( :evil:

На простотията не трябва да се обръща внимание. Защо трябва и тук да го постнеш? Да го видят повече хора?
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 24 юни 2011 18:41

Ами разберете го момчето. Може отдавна да е на сухо, да не му въри нищо, може да мрази и хубавите момичета, че вечно са го рязали... причини много и момчето си излизва гнева на Цвети Пиронкова, че да видят всички комплексарщината му.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 24 юни 2011 18:45

ей тоя как може да е толкова тъп/меко казано/
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 24 юни 2011 18:47

milan199440barca написа:

На простотията не трябва да се обръща внимание. Защо трябва и тук да го постнеш? Да го видят повече хора?

Абсолютно съм съгласен с теб,че такива неща трябва да се подминават . Просто, в момента, това е главната новина в сайта на Гонг и съм сигурен,че много то четящите форума са я видяли. По-принцип, аз лично не обръщам внимание на такива хора, но просто след такъв голям успех, не мога да разбера какъв българин може да си, да напишеш такива откровенни цинизми. Както и да е, прекалено много му обръщаме внимание на това момче, вместо да се радваме на големия успех . А кога е мача с Уилямс :?
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 24 юни 2011 18:47

Закачихте се за коментара на психично болен човек и са него ли ше обсъждаме?!? еййй тц тц
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 24 юни 2011 18:48

Madridist написа:
milan199440barca написа:

Абсолютно съм съгласен с теб,че такива неща трябва да се подминават . Просто, в момента, това е главната новина в сайта на Гонг и съм сигурен,че много то четящите форума са я видяли. По-принцип, аз лично не обръщам внимание на такива хора, но просто след такъв голям успех, не мога да разбера какъв българин може да си, да напишеш такива откровенни цинизми. Както и да е, прекалено много му обръщаме внимание на това момче, вместо да се радваме на големия успех . А кога е мача с Уилямс :?

Понеделник

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 24 юни 2011 18:49

Браво на Цвети, смачкала е (з)Вера! ;) Браво машинка, миналата година полуфинал, тази титлата е твоя! :twisted: :twisted: :twisted:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 24 юни 2011 18:51

Браво на Цвети! ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 24 юни 2011 18:51

27.06.11-14:00
Williams V. (Usa)
-
Pironkova T. (Bul)
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Върни се в “Тенис”