US OPEN | ГРИГОР ДИМИТРОВ - Гаел Монфис
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: US OPEN | ГРИГОР ДИМИТРОВ - Гаел Монфис
Гришо просто има нужда от време. Досега е показал, че прави нещата стъпка по стъка. Такъв е плана. ГОЛЯМ ВРЪХ СЕ ИЗКАЧВА С МАЛКИ КРАЧКИ, А НЕ НА БЕГОМ
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Не като специялист в тениса, като психолог. Момчето има спешна нуж да поработи с психолог. видно е, че технически и физически е много добре.
И като седне пред психолога какво ще му каже ? Не мога да спечеля всички мачове на турнирите, в които участвам, а така ми се иска. И психологът ще го положи да легне на диванчето, ще му направи специална терапия за придобиване на самочувствие и самоувереност и след сеанса Григор обира шлем след шлем. Май много по-детски наивно си ги представяш нещата. Не всичко в този живот, приятелю, става както ти се иска. Не всичко зависи от нас и това е доказано. Има куп други фактори, които, освен нашите усилия, определят съдбата ни. Може и Гришо никога да не стане номер 1, но това няма да е края на света. Много талантливи спортисти, на които са им предричали бляскави кариери не са постигали своя голям успех. Важно е самият Григор да се чувства добре на корта и да играе докато има сили. Другото е божа работа.
Последна промяна от dido1302 на 03 сеп 2014 00:08, променено общо 1 път.
Няма да споря повече, само ще ви призова да излезете от форумното гето на Гонг. Нета е безграничен, потърсете какво ще кажат безпристрастните и неутрални анализатори. Проблемите на Григор да дискутирани надълго и нашироко.
Ако ще спите по-добре, приемам - аз съм виновен за загубата на Григор. Както казваше един балкански тарикат - Играли сме добро, али сме немали шансу.
Ако ще спите по-добре, приемам - аз съм виновен за загубата на Григор. Както казваше един балкански тарикат - Играли сме добро, али сме немали шансу.
Не знам но Григор има проблем с играчите от Франция, колкото и странно да звучи 4-та им топ играчи го бият където го срещнат
засега -> Симон,Гаске,Цонга и Монфис. Общо взето май нашия има 1 победа с/у Монфис след отказване на французина и тотални нули
с/у другите 3-ма където е записал по 4-ри загуби с/у всеки от тях. А за мен дори Монфис е най-добрия от французите ама пък е много чуплив!
То по-добре да играе с Бердих,Ферер,Вавринка отколкто с който ида е от франсетата.
засега -> Симон,Гаске,Цонга и Монфис. Общо взето май нашия има 1 победа с/у Монфис след отказване на французина и тотални нули
с/у другите 3-ма където е записал по 4-ри загуби с/у всеки от тях. А за мен дори Монфис е най-добрия от французите ама пък е много чуплив!
То по-добре да играе с Бердих,Ферер,Вавринка отколкто с който ида е от франсетата.
ros написа:Гришо просто има нужда от време. Досега е показал, че прави нещата стъпка по стъка. Такъв е плана. ГОЛЯМ ВРЪХ СЕ ИЗКАЧВА С МАЛКИ КРАЧКИ, А НЕ НА БЕГОМ
Така е. Като фенове нямаме право да му се сърдим или да го критикуваме! И все пак за Григор тази загуба е болезнена и тежка. Вече като тенисист от топ10 натискът от медии и специалисти е огромен. Да се надяваме, че ще се възстанови бързо психически и физически!
Тука пак правите драми за нищо.
Човекът се представи отлично, разберете най-сетне - той не е Джокович, Федерер или Надал, и никога няма да бъде. Свалете малко критериите си, вие пишете, все едно е станал кой знае какъв проблем.
Такива са Раонич, Нишикори и Димитров, много добри тенисисти, но на светлинни години от гореспоменатите.
Човекът се представи отлично, разберете най-сетне - той не е Джокович, Федерер или Надал, и никога няма да бъде. Свалете малко критериите си, вие пишете, все едно е станал кой знае какъв проблем.
Такива са Раонич, Нишикори и Димитров, много добри тенисисти, но на светлинни години от гореспоменатите.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
- Контакти:
Просто днес нещата не се получаваха.Ако през този сезон си гледал мачовете на Григор щеше да видиш колко пъти благодарение на здравата си психика се измъкна/.[/quote]
Говоря за най-важните мачов, не за тези от АТП250. Разлика правите ли? 4 кръг на Ю Ес Оупън, Полуфинал на Уимбълдън, четвъртфинал на Аустралиън. това са най-важните мачове, не тези във втори кръг на малките турнири. Сюжета е един и същи се повтаря като на кино. При 6-4 в тай брека, при 5-6 в третия сет. След като цял сет печелиш безпроблемно те пробиват. И то с двойна грешка накрая. Всичко това говори за проблеми между ушите.[/quote]
Ти като виден специалист в тениса веднага му сложи диагноза!Момчето пише история за България!Но понеже ние сме кой от кой все тенисисти та му намираме грешки!Срам![/quote]
Не като специялист в тениса, като психолог. Момчето има спешна нуж да поработи с психолог. видно е, че технически и физически е много добре.[/quote][/quote]
Погледни му статистика за взимане на финали от детската му възраст и вообще за важните му мачове и тогава казвай,че има проблеми със психиката.Абсолютно и категорично,това му е най-малкият проблем.Както казаха колегите по-скоро липса на концентация,освен това на мен ми се стори,че определено не беше достатъчно свеж,възможно е да е бил неразположен по-някаква незнайна за нас причина.От друга страна Монфис е изключително неприятен съперник,много е трудно да намериш някаква определена стратегия срещу такъв тип тенисист,особено когато има ден,като днешният.Около 60-70 процента от дългите разигравания се печелеха от него,убийствен сервиз,получи се нещо подобно,като на мача с Андерсън,но тогава Григор дори игра по-зле и въпреки това победи заради класата си,докато днес имаше един сравнително равностоен противник и така се случи,че загуби.
Съгласен съм с колегите напълно,че с Григор се работи правилно и има прогрес,който ще се увеличава със всеки изминал турнир.
Говоря за най-важните мачов, не за тези от АТП250. Разлика правите ли? 4 кръг на Ю Ес Оупън, Полуфинал на Уимбълдън, четвъртфинал на Аустралиън. това са най-важните мачове, не тези във втори кръг на малките турнири. Сюжета е един и същи се повтаря като на кино. При 6-4 в тай брека, при 5-6 в третия сет. След като цял сет печелиш безпроблемно те пробиват. И то с двойна грешка накрая. Всичко това говори за проблеми между ушите.[/quote]
Ти като виден специалист в тениса веднага му сложи диагноза!Момчето пише история за България!Но понеже ние сме кой от кой все тенисисти та му намираме грешки!Срам![/quote]
Не като специялист в тениса, като психолог. Момчето има спешна нуж да поработи с психолог. видно е, че технически и физически е много добре.[/quote][/quote]
Погледни му статистика за взимане на финали от детската му възраст и вообще за важните му мачове и тогава казвай,че има проблеми със психиката.Абсолютно и категорично,това му е най-малкият проблем.Както казаха колегите по-скоро липса на концентация,освен това на мен ми се стори,че определено не беше достатъчно свеж,възможно е да е бил неразположен по-някаква незнайна за нас причина.От друга страна Монфис е изключително неприятен съперник,много е трудно да намериш някаква определена стратегия срещу такъв тип тенисист,особено когато има ден,като днешният.Около 60-70 процента от дългите разигравания се печелеха от него,убийствен сервиз,получи се нещо подобно,като на мача с Андерсън,но тогава Григор дори игра по-зле и въпреки това победи заради класата си,докато днес имаше един сравнително равностоен противник и така се случи,че загуби.
Съгласен съм с колегите напълно,че с Григор се работи правилно и има прогрес,който ще се увеличава със всеки изминал турнир.
Май сложихме каруцата пред коня. Много рано взехме да го бутаме в голямата тройка. Гришката май ще трябва още доста хляб да изяде, за да влезе там
Все пак, от сърце му желая успех в оставащите турнири до Мастерса и дано устиска в осмицата!
п.п. Избързах и вече си закупих билети за Лондон. Дано не ми се наложи да гледам само противняци като Мъри и Раонич....

Все пак, от сърце му желая успех в оставащите турнири до Мастерса и дано устиска в осмицата!
п.п. Избързах и вече си закупих билети за Лондон. Дано не ми се наложи да гледам само противняци като Мъри и Раонич....
[center]
[/center]

Жалко, Гришо се изложи
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- Middlesbrough
- Контакти:
Много разочароващо : ( Гришата може много повече : ( , но изигра много слаб мач , не беше на себе си ..
Монфис е баси дразнителя :Х , дано Фед го опука : )
Монфис е баси дразнителя :Х , дано Фед го опука : )
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]