Григор Димитров - Новак Джокович

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Григор Димитров - Новак Джокович

Мнениеот blue avalanche » 02 юни 2013 20:18

Пловдивчанинът написа:
blue avalanche написа:
Пловдивчанинът написа:
Естествено, че не тренира в Българска школа, но преди 6-7 години тренираше в Черно море и Хасково. Аз ти казвам, че няма да има други като Григор поне в последните 20 години, а ти ми говориш как за нищо не ставал е няма как да се съглася тва си е типично хейтърство от твоя страна.

Не съм казал,че за нищо не става.Но и не казвам,че ще стане повече от това,което е сега...Има разлика.

Аха значи да влезеш в топ 30, да играеш финал на силен турнир и да загубиш от играч от топ 3, да биеш световния номер 1, да станеш първия българин поставен в турнир от шлема, да стигнеш до 3-ия кръг на турнир от шлема пак първи българин и да паднеш от световния номер 1. Това ли за теб не е постижение, знаеш ли колко тенисисти само си мечтаят да влязат в топ 100, а Гришо чупи рекорд след рекорд и играе като равен със световния тенис елит. И какво Томич и Беранкис да не са постигнали повече от Гришо, ето давам ти пример с млади надежди на тениса. Да игра слабо вчера Гришо нз каква беше причината, но ако си гледал всичките му мачове до сега срещу Мъри, Джокович и Надал ще видиш, че във всичките с изключение на още един срещу Джоко можеше дори да бие. Искрено се надявам Гришо да влезе в топ 10, да спечели първо АТР турнир после и от шлема и да ти запуши устата.

Тази година няма да е...
Засега е по-известен като поредното гадже на Шарапова.

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 02 юни 2013 20:28

blue avalanche написа:
Пловдивчанинът написа:
blue avalanche написа:
Пловдивчанинът написа:
Естествено, че не тренира в Българска школа, но преди 6-7 години тренираше в Черно море и Хасково. Аз ти казвам, че няма да има други като Григор поне в последните 20 години, а ти ми говориш как за нищо не ставал е няма как да се съглася тва си е типично хейтърство от твоя страна.

Не съм казал,че за нищо не става.Но и не казвам,че ще стане повече от това,което е сега...Има разлика.

Аха значи да влезеш в топ 30, да играеш финал на силен турнир и да загубиш от играч от топ 3, да биеш световния номер 1, да станеш първия българин поставен в турнир от шлема, да стигнеш до 3-ия кръг на турнир от шлема пак първи българин и да паднеш от световния номер 1. Това ли за теб не е постижение, знаеш ли колко тенисисти само си мечтаят да влязат в топ 100, а Гришо чупи рекорд след рекорд и играе като равен със световния тенис елит. И какво Томич и Беранкис да не са постигнали повече от Гришо, ето давам ти пример с млади надежди на тениса. Да игра слабо вчера Гришо нз каква беше причината, но ако си гледал всичките му мачове до сега срещу Мъри, Джокович и Надал ще видиш, че във всичките с изключение на още един срещу Джоко можеше дори да бие. Искрено се надявам Гришо да влезе в топ 10, да спечели първо АТР турнир после и от шлема и да ти запуши устата.

Тази година няма да е...

А сега и затова ли ще го жегнеш кажи честно Шарапова не ли една от най-яките мацки в тениса. Отделно от това Гришо и е гадже и какво лошо има аз това не мога да разбера.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 юни 2013 20:42

Пловдивчанинът написа:
blue avalanche написа:Тази година няма да е...

А сега и затова ли ще го жегнеш кажи честно Шарапова не ли една от най-яките мацки в тениса. Отделно от това Гришо и е гадже и какво лошо има аз това не мога да разбера.

Нито искам да го жегвам,нито имам нещо против Мимето.Просто констатирам факта.
А,когато някой е известен повече с гаджето/съпругата си,отколкото със спортните си качества-сори!
Веднага ми идва наум В.Божинов...
Когато Федерер,Надал,Джокович печелеха първите си титли,да си чувал нещо за техни гаджета?"Гаджета" им бяха тенис ракетите и затова са там,където са в момента.

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 02 юни 2013 21:35

blue avalanche написа:
Пловдивчанинът написа:
blue avalanche написа:Тази година няма да е...

Нито искам да го жегвам,нито имам нещо против Мимето.Просто констатирам факта.
А,когато някой е известен повече с гаджето/съпругата си,отколкото със спортните си качества-сори!
Веднага ми идва наум В.Божинов...
Когато Федерер,Надал,Джокович печелеха първите си титли,да си чувал нещо за техни гаджета?"Гаджета" им бяха тенис ракетите и затова са там,където са в момента.

Федерер защо се провали на Олимпиадата 2004, защото срещна Вавринек, Надал си има сериозна приятелка от доста време, Джокович ги сменяше доста често, сега май и той се кротна. А сравнението с Божинов беше просто толкова смешно, Божинов беше надежда той сам си пропиля таланта, Гришо върви уверено и ако постигне още успехи ще е много добре ако ли пък не пак ще си остане в историята като най-добрия български тенисист, сигурен съм, че успехите му тепърва предстоят.

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 02 юни 2013 21:35

Не прибързвайте толкова, на трева ще е съвсем друго. Стила му на игра е идеален за трева. Очаквам още в Куинс да се представи отлично.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 юни 2013 23:06

Пловдивчанинът написа:
Федерер защо се провали на Олимпиадата 2004, защото срещна Вавринек, Надал си има сериозна приятелка от доста време, Джокович ги сменяше доста често, сега май и той се кротна. А сравнението с Божинов беше просто толкова смешно, Божинов беше надежда той сам си пропиля таланта, Гришо върви уверено и ако постигне още успехи ще е много добре ако ли пък не пак ще си остане в историята като най-добрия български тенисист, сигурен съм, че успехите му тепърва предстоят.

Какво значи "още успехи"?Той досега постигнал ли е нещо?

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 03 юни 2013 00:27

blue avalanche написа:
Пловдивчанинът написа:

Да постигнал е доста, това че не е спечелил все още турнир в кариерата си нищо не може да означава. След като през тази година игра все с играчи от топ 4 - Надал, Мъри, Джокович, Вавринка го победи в Мадрид след като би Джоко, тогава пък и сега Вавринка е в чудесна форма. И спечелването на турнира ще дойде и съм сигурен, че ще е още тази година. Игра финал срещу Мъри и малко не му стигна да победи. Аз едно не мога да разбера защо толкова мразиш Гришо, а ако беше отишъл в Казахстан преди 2-3 години този разговор нямаше да го водим и нямаше да имаме никакви успехи в тениса и пак щяхме да сме без играч поставен в шлема, без играч на финал в турнир от АТП, без играч достигнал до 3-ти кръг в шлема, без играч в топ 30 на света. Гришо е достоен заради тази си постъпка, защото от Казахстан му предлагаха много пари, но той реши да остане да се състезава за България.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 03 юни 2013 05:21

Пловдивчанинът, ГОЛЯМО БРАВО!!!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 юни 2013 09:00

Пловдивчанинът написа:
blue avalanche написа:
Пловдивчанинът написа:

Да постигнал е доста, това че не е спечелил все още турнир в кариерата си нищо не може да означава. След като през тази година игра все с играчи от топ 4 - Надал, Мъри, Джокович, Вавринка го победи в Мадрид след като би Джоко, тогава пък и сега Вавринка е в чудесна форма. И спечелването на турнира ще дойде и съм сигурен, че ще е още тази година. Игра финал срещу Мъри и малко не му стигна да победи. Аз едно не мога да разбера защо толкова мразиш Гришо, а ако беше отишъл в Казахстан преди 2-3 години този разговор нямаше да го водим и нямаше да имаме никакви успехи в тениса и пак щяхме да сме без играч поставен в шлема, без играч на финал в турнир от АТП, без играч достигнал до 3-ти кръг в шлема, без играч в топ 30 на света. Гришо е достоен заради тази си постъпка, защото от Казахстан му предлагаха много пари, но той реши да остане да се състезава за България.

А защо смяташ,че излагането на фактите е омраза?Защо да мразя Димитров?Да не ми е разбил живота?Но и не марширувам под лозунги от типа:"Благодарим ти,Гришо!",защото такива неща НЕ ГО И ОПРАВЯТ.Сега чак ли си?И кога най-сетне ще разберем,че благоденствието на една нация не се определя от това,че някой е победил Джокович,а еди-кой си клуб бил влязъл в ШЛ!
Люксембургците,лихтенщайните,андорците,като си нямат Димитров,дето е бил Джокера,сигурно са изпаднали в някаква депресия и се чудят как да се преселят в България,нали?

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 03 юни 2013 11:23

blue avalanche написа:А защо смяташ,че излагането на фактите е омраза?Защо да мразя Димитров?Да не ми е разбил живота?Но и не марширувам под лозунги от типа:"Благодарим ти,Гришо!",защото такива неща НЕ ГО И ОПРАВЯТ.Сега чак ли си?И кога най-сетне ще разберем,че благоденствието на една нация не се определя от това,че някой е победил Джокович,а еди-кой си клуб бил влязъл в ШЛ!
Люксембургците,лихтенщайните,андорците,като си нямат Димитров,дето е бил Джокера,сигурно са изпаднали в някаква депресия и се чудят как да се преселят в България,нали?

Е какво да го псуваме, че е отпаднал от световния номер 1 така ли, то така излиза. Щом няма благодарности да го плюем сега, че не е бил световния номер 1 и не е спечелил Ролан Гарос. Ти знаеш ли през какво е преминал Гришо, за да стигне до тук. Тениса е много по-тежък спорт от футбола например, иска се много неща, за да успееш. При Гришо проблема беше психиката, но от година и половина, даже 2 този проблем успя да го изкорени и сега е постоянен достига далеч в турнирите, игра финал, абсолютно съм убеден, че ако не беше срещнал Мъри, Надал и Джоко тази година в доста от турнирите може да достигне още по-далеч. Какво общо имат Люксембург и Андора в разговора ни, това са държави, които са джуджета и никога са нямали кой знае какъв спорт с изключение на два три вида спорт. Люксембург даже имат силен тенисист Жил Мюлер.

Върни се в “Тенис”