Хопман къп 2012
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Хопман къп 2012
Много приятен турнир защото всеки играе доста отпуснато.Чехия е суперфаворита,а отбори като Дания и Китай изглеждат доста неравностойни.
Бихме ги на двойки!!! Страхотен мач на нашите и страхотно обръщане в тайбрека от 6-9 до 11-9 

Мога да кажа само, едно голямо браво на Цвети и Гришо. В първото си участие в този турнир постигнаха и първата си победа. Въпреки, че тя не успя да ни помогне срещу Чехия след загубата в синглите Пиронкова - Квитова 4:6, 2:6 и Димитров - Бердих 4:6, 7:6 (11:9), 3:6. Тази сутрин на смесените двойки Пиронкова,Димитров - Квитова,Бердих 2-6, 6-3, 11-9, постигнахa победа, както за самочувствието на нашите , така и за честа на България. Не може да искаме повече срещу по-силните чехи. Да се надяваме за още по-добра игра в сряда срещу Дания!
Гледах мача на двойки, мога само да кажа едно браво на Цвети и Гришо.Получи се страхотно шоу.Успех им пожелавам в следващите срещи.
Вижда се, че Цвети и Гришо добре си пасват и се разбират на корта. Вярно, че чехите вече си бяха осигурили победата и със сигурност е имало доза отпускане при тях. Но все пак добър синхрон показаха Цвети и Гришо.
С датчаните също няма да е лесно, особено на Цвети срещу Вожнячки. Хубавото е, че ще имаме възможност да гледаме двубой между две от най-чаровните тенисистки.
Аз си мисля, че срещу Дания имаме доста по-голям шанс. Дори и Цвети да падне от Вожнячки (което е доста вероятно), Гришо има шанс да компенсира с Нилсен. После всичко ще се реши в мача на двойки.
С датчаните също няма да е лесно, особено на Цвети срещу Вожнячки. Хубавото е, че ще имаме възможност да гледаме двубой между две от най-чаровните тенисистки.

Аз си мисля, че срещу Дания имаме доста по-голям шанс. Дори и Цвети да падне от Вожнячки (което е доста вероятно), Гришо има шанс да компенсира с Нилсен. После всичко ще се реши в мача на двойки.
[center]
[/center]

-
Браво на Гришо и Цвети! Феноменален мач!
Уникална двойка на корта са Цвети и Гришо. Много се радвам за тях, играха супер. Стана точно това, което прогнозирах- загуба на Цвети и победа на Гришо на сингъл. При двойките обаче отново бяхме безупречни.
Можеше и 3:0 да е резултатът, но Цвети като че ли не си повярва, че може да бие Вожнячки. Изигра страхотен втори сет и когато виждаше победата пред себе си, като че ли не можа да се стегне в третия сет. А и класата на Вожнячки все пак си каза думата. Но Цвети игра в много моменти от мача като равностойна, дори на моменти превъзхождаше номер 1 в женския тенис в момента.
На Гришо мачът на синсъл не съм го гледал, заащото все пак исках да поспя малко. Но щом е победил- всичко е точно! Сега мечтата за финал остава!
Изобщо- каквото и да стане тия дни в Австралия, мисля, че Цвети и Гришо ги очаква една много добра година. Стискам им палци, защото те са едни от малкото достойни за уважение български спортисти в момента.
Можеше и 3:0 да е резултатът, но Цвети като че ли не си повярва, че може да бие Вожнячки. Изигра страхотен втори сет и когато виждаше победата пред себе си, като че ли не можа да се стегне в третия сет. А и класата на Вожнячки все пак си каза думата. Но Цвети игра в много моменти от мача като равностойна, дори на моменти превъзхождаше номер 1 в женския тенис в момента.
На Гришо мачът на синсъл не съм го гледал, заащото все пак исках да поспя малко. Но щом е победил- всичко е точно! Сега мечтата за финал остава!
Изобщо- каквото и да стане тия дни в Австралия, мисля, че Цвети и Гришо ги очаква една много добра година. Стискам им палци, защото те са едни от малкото достойни за уважение български спортисти в момента.
[center]
[/center]

Страхотни са нашите! Изобщо не съжалявам, че почти не съм спал тази нощ, за да гледам подвига на тези таланти! Страхотен мач на Цвети срещу Возняцки! Нашето момиче влезе с мнохо хъс и агресия в мача и аз лично се чудех коя е световната номер 1
Малко шанс просто не й достигна, за да спечели....
Гришо беше прекрасен във втория сет! Просто чистеше линиите с някои удари
Мачът на двойки не можах да гледам, но се радвам, че нашите са извоювали така желаната победа 

- Пловдивчанинът
- Контакти:
Уникална победа за нашите и при една въртележка може и финал да стигнем. Все пак реално погледнато Чехия ще са на финал, но ако нашите завършат на второто място ще е голямо постижение. Иначе снощи най-много съжалявам, че Цеци не си взе мача, защото направо си изпусна Вознячки може би не си и повярва, че може и да я победи. Важното е, че после ги обърнахме и взехме първа победа.