Безапелационен Григор унищожи Мъри и е на 1/2 финал
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Уимбълдън | 1/4 финал ГРИГОР ДИМИТРОВ - Анди Мъри
Много трудно Григор ще спечели този маач. Гледах 3 маа на Мъри досега и е безпощаден. Играе страхотен тенис, без никакви спадове и ментални блокажи. Успех на Гришо, но прогнозата ми е 3-1 за Мъри.
- messi7
- Контакти:
Дано има късмет Гришо. Просто трябва да му тръгне играта и няма да му е лесно на Мъри.

Време е Гришо да покаже, че е готов за нещо голямо, че е готов да побеждава и да се мери с най-силните в този спорт. Чакам с нетърпение мача и ще стискаме палци за Гришо !

Давай Гришо !! 

- El Commandante
Всеки който се казва Мъри заслужава да страда...
АЙЙЙЙЙ ГРИШООООО!!!

АЙЙЙЙЙ ГРИШООООО!!!
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
-
Очаквам уникален мач.
Прогноза, трудно може да се даде.
Наистина по-вероятният победител е Мъри, но това не е нещо, което трябва да ни притеснява.
Дано Гришо не се схване, все пак му е 1-ви двубой на подобно ниво.
Аз вярвам, че Нашия ще покаже на какво е способен, и че отново ще впечатли.
Прогноза, трудно може да се даде.
Наистина по-вероятният победител е Мъри, но това не е нещо, което трябва да ни притеснява.
Дано Гришо не се схване, все пак му е 1-ви двубой на подобно ниво.
Аз вярвам, че Нашия ще покаже на какво е способен, и че отново ще впечатли.
- El Commandante
THE G.A.M.E написа:Дано Гришо не се схване, все пак му е 1-ви двубой на подобно ниво.
Говорим все пак за шампион на Уимбълдън макар и за юноши и за човек който вече би Мъри на един финал тая година,за кво схващане говорим...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Стига глупости, какво схващане..Нали в началото на година игра 1/4 финал на Аустрелиън Оупън с Надал.. 

- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Няма да е по-тежко, отколкото срещу Долго - онзи се движи повече, реагира по-бързо и има по-криви и невъобразими като траектория удари в сравнение с Мъри, но няма и да е много по-леко 

Ботевъ Пловдивски написа:Няма да е по-тежко, отколкото срещу Долго - онзи се движи повече, реагира по-бързо и има по-криви и невъобразими като траектория удари в сравнение с Мъри, но няма и да е много по-леко
Може и да е така но все пак Мъри явно има други качества по - големи от тези на Дългия иначе няма как единия най - голямото му постижение да е топ 20 а другия последните години да не излиза от 4ката и да стане шампион на Уиби и ОИ точно на тази настилка че и на този корт ако искаш а да не забравяме и домакинския фактор който е ясно на коя страна ще бъде