Много голям !
Надал спря Григор на 1/2 финал в Рим
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Рим 1/2 финал | ГРИГОР ДИМИТРОВ - Рафа Надал
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kpZIcfj1kiU[/youtube]
Много голям !
Много голям !
...не знам как ще завърши мача , дано Гришо бие ...но ще е много трудно ..много ... преди малко гледах класацията на АТП ...между първия - Надал и десетия разликата е 6 пъти в точките .... 6 пъти ... Гришо е на около 400 точки зад десетия ...както казах ..много ще е трудно ... тя и десетката е малко необичайна ...между Надал и Джокович и останалите има все едно пропаст в точките ...като знам колко точки дават , на Гришо ще му е необходима поне година , две за да се закрепи в средата на десятката , ако е писано де ... дано успее ..
Бай Иван написа:Винаги съм подкрепял всички български спортни постижения по света, вярвам в Гришо, но е сигурно, че Надал ще му скъса трътката на нашето момче!
Понеже съм суетен, все ми се иска да убедя другите колко много съм готин пич.....обаче уви ...не съм! Много съм злопаметен, кофти черта е...та в тази връзка, от тук нататък, ама много си пази трътката в този форум!!!...
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Време е за победа срещу Рафа. А на финала - бой по Джокович 

- Unforgiven_M
- Контакти:
Вероятна победа за Надал, но бъдещето е пред Григор. Такива мачове му трябват, за да се научи да побеждава най-добрите. Надявам се след 2-3 години при такъв мач, фаворит да е нашето момче.
В Австралия Гришо поведе след първия сет, но загуби втория и третия след тайбреци. Ако беше взел единия от тях, историята друга щеше да е....
-
thejoker747
- Контакти:
Последния мач между тях Надал имаше луд късмет,но този път мисля че колелото ще се завърти и победата ще е за Григор !Все пак всичко е до време... 
golasimo написа:А сигурно ли е , че играе с Надал , а не с Джокович ? Че гледам в http://www.scoresway.com/?sport=tennis пише , че е с Джокович !!! Тия нашите прости журналя да не са оплескали нещата , че в този сайт не съм виждал да грешат
Да,ще играе с Джокович,но на финала
Последна промяна от mannoli на 17 май 2014 10:01, променено общо 1 път.
-
dream team
- Контакти:
С малко късмет дано видим първа победа над Надал, макар че Надал е машина... Трудно ще е. Вчера обърна Мъри, а Мъри игра извънземен тенис.
Мисля, че Гришо този път има много по-голям шанс за победа. Трябва да е максимално концентриран и мотивиран, това са двете неща, които ако ги постигне ще вземе успеха. Също така се надявам да има добър ретърн, че му куца... АЙДЕ ГРИШО !!!
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост