Григор Димитров - Рафаел Надал (2:6, 6:2, 4:6)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Григор Димитров - Рафаел Надал
Успех на нашето момче,ако не се гипсира много от съперника може да направи хубав мач.
- shotgun blues
- Контакти:
Реално погледнато Григор няма голям шанс за победа
Най-важното е да играе освободено и да покаже добра игра ,това ще ни задоволи и ще се гордеем с него независимо от резултата
Утре ще е голям ден за българският спорт

Утре ще е голям ден за българският спорт

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
УСПЕХ на Григор Димитров. Трябва да покаже на какво е способен и да смачка Надал. Време е и ние да видим БЪЛГАРСКИ шампион.
Мача ще е в 3 сета
Много по-вероятно,да е в полза на"кралицата" на клея .

дано бие Григор
Надали някой си мисли, че Надал не е фаворита в тоя мач.Нашия трябва да си играе каквото може и да не го е*е.Никой няма да му се сърди, ако падне от Надал в Монте Карло 

Форумните "специалисти" дават акъл на играч от топ 30, как "ТРЯБВА" да играе. Да не се гипсирал, да не мислел за постиженията, да си играел играта.
Що не се скриете някъде, а?
От форума на ГОНГ да вземат да добавят тази иконка, за да не ми се налага да пиша коментар смехотворните съвети на форумните тенисисти...

От форума на ГОНГ да вземат да добавят тази иконка, за да не ми се налага да пиша коментар смехотворните съвети на форумните тенисисти...

Phoenix_ написа:Форумните "специалисти" дават акъл на играч от топ 30, как "ТРЯБВА" да играе. Да не се гипсирал, да не мислел за постиженията, да си играел играта.![]()
![]()
![]()
![]()
От форума на ГОНГ да вземат да добавят тази иконка, за да не ми се налага да пиша коментар смехотворните съвети на форумните тенисисти...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БEгай давай акъл на Тонев, и не се занимавай с несвойствени работи.
Колкото и добре да играеш, накрая срещаш Надал.... или Джокера.... или Федерер.
Остава ни да се надяваме на чудо и да му стискаме палци!
Успех Гришо!
Остава ни да се надяваме на чудо и да му стискаме палци!
Успех Гришо!
[center]
[/center]

Ако някой преди години ми беше казал за такъв подобен мач, щях да се изсмея! Сега се радвам, че вече е възможен въобще! Да прави каквото трябва, а да става каквото ще, а ние, че ще сме с него е повече от ясно!