Димитров Г. (Бъл) - Налбандян D. (Arg)
6.16.2012 г. 17:15
Григор Димитров - Давид Налбандян
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Григор Димитров - Давид Налбандян
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
1Neutralen написа:А ще има ли стрийм на живо?
Сайта в подписа ми от конзолата на живо избирате тенис,има доста линкове
http://sportlive.info-Футбол на живо
- the_blue_fan
- Контакти:
Представям си, ако Гришо победи
.. уникалноо ще бъде ! Тази победа ще го превърне в спортист на годината. Ще го изкачи в световната ранглиста и ще спечели доста $$$$$$$. УспееХ !!

ЛЕВСКИ СОФИЯ
-
- Контакти:
Успех на Григор! Би било супер, ако спечели мача.Знам, че е възможно, дано да успее.
-
- Контакти:
the_blue_fan написа:Представям си, ако Гришо победи.. уникалноо ще бъде ! Тази победа ще го превърне в спортист на годината. Ще го изкачи в световната ранглиста и ще спечели доста $$$$$$$. УспееХ !!
Малко преувеличаваш. Спортист на годината няма как да стане само защото е на финал на треторазряден турнир. Да спечели доста пари пак не е вярно, защото тенисистите печелят в пъти повече от турнирите от ГШ
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
На 101% съм сигурен, че Гришо ще бие и ще спечели и финала!
AnalBreaker написа:the_blue_fan написа:Представям си, ако Гришо победи.. уникалноо ще бъде ! Тази победа ще го превърне в спортист на годината. Ще го изкачи в световната ранглиста и ще спечели доста $$$$$$$. УспееХ !!
Малко преувеличаваш. Спортист на годината няма как да стане само защото е на финал на треторазряден турнир. Да спечели доста пари пак не е вярно, защото тенисистите печелят в пъти повече от турнирите от ГШ
хейтърче ако това е треторазряден турнир ти определено се друсаш с доста некачествени наркотици

Гришо ще стане спортист на годината ,но след време когато спечели УИМБЪЛДЪН ,а повярвайте ми това ще се случи след няколко години!!!!
Някой може ли да намери линк за излъчване на ЕВРОСПОРТ на български език?????
хейтърче ако това е треторазряден турнир ти определено се друсаш с доста некачествени наркотициЩом тенисисти като Анди Мъри и Типсаревич се пускат в такива треторазрядни турнири ОК!!!!!
Гришо ще стане спортист на годината ,но след време когато спечели УИМБЪЛДЪН ,а повярвайте ми това ще се случи след няколко години!!!!
Не ме разбирай погрешно,всички искаме Гришо да победи,но турнира наистина не е от високо ниво.
Дори не е треторазряден,а е дори четвърто ново на АТП (най-ниското)
шлемовете 2000,мастърсите 1000,АТП 500,и чак тогава идват Куинс и Хале които са от АТП 250
Защо Мъри участва ... защото всеки един тенисист е длъжен през годината да участва на поне 2 турнира от сериите 250.
Обикновено първите 4-ма процедират така ... в началото на годината участва в Доха(където прибират парите на арабите) и преди Уимби на някой от подготвителните.
-
Гледам първият полуфинал и виждам, че двамата участници в него не са по-класни от нашият.
Според мен, Налбандян е най-класният от полуфиналистите ...
Точно за Това Григор няма какво да губи.
Иначе мачът на нашия ще започне около 17:30 ч.
Според мен, Налбандян е най-класният от полуфиналистите ...
Точно за Това Григор няма какво да губи.
Иначе мачът на нашия ще започне около 17:30 ч.