Мнениеот tmanolov » 24 май 2009 19:12
хехе, а някой от вас замисля ли се, че подобни мачове са отлични за игра в нета и точно подобни обрати на фаворити са възможност за невороятни кинти за минути. За да не съм голословен ще ви приведа личен пример с мой залог от третия мач - Левски водеха с 10 точки в 4-тата част и аз ги играх при коеф. 2/17 ( за по не запознатите това е коеф. около 1.12) с 510 евро, които естествено изгубих. Максималния залог беше 5100 евро (говоря за бет 365), а залогът за победа на ЧМ беше 6/1 (или коеф. 7), та хайде сега да си представим, че някой го е пуснал съвсем случайно на макс. залог и хоп 30 К евро печалба, което за баскетболнит среди в Бг е невероятна сума. Интересното е, че след онзи мач винаги квичащият Тити беше супер спокоен и с усмивка заяви, че това бил най-хубавия мач в серията и той много се кефел от този факт и видите ли бил доволен - и това е Тити, дето е умопобъркан и реве за щяло и не щяло, а отборът му губи след като е водил с 13 точки 8 минути преди края!!! Е, защо ли да не се изкефи ако е гуянал някоя хилядарка, а аз бях бесен. И последно - днешният мач на Левск с ЧМ го нямаше в тиража, а преди беше даже лайв - защо ли, при положение, че и двата двубоя се предаваха по ТВ?