Абитуриентски бал или първия ти голям мач като играч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ludiq1913

Абитуриентски бал или първия ти голям мач като играч

Мнениеот ludiq1913 » 21 май 2009 23:08

ТРИМА АБИТУРИЕНТИ В ЧЕРНО МОРЕ ИЗБИРАТ МЕЖДУ БАЛ И ЛЕВСКИ

Трима от младите баскетболисти на варненския Черно море ще трябва да избират дали да отидат на абитуриентския си бал или да помогнат на съотборниците си в петия сблъсък с Левски от полуфиналната серия в мъжкото ни първенство. Александър Янев, Васил Кьосев и Тихомир Желев завършват средното си образование и на 23-ти е балът им, но на 24-ти е решителният пети сблъсък със „сините” в София. Двубоят е от 17 часа в неделя в зала „Христо Ботев”.

„Сблъскваме се с проблема, че имаме трима абитуриенти – Александър Янев, Васил Кьосев и Тихомир Желев, които на 23-ти май имат бал. Не знам какво ще правим, това е един път в живота. Сега ще го мислим. Ние ще имаме нужда от тях и сега тепърва ще мислим по проблема. Едно е сигурно, ние в петък пътуваме, а после ще тренираме в София, да видим какво имаме да коригираме”, сподели треньорът на Черно море Даниел Димитров пред Гонг след като тимът му изравни серията на 2-2 победи.

Димитров заяви още, че ще настоява пред ръководството на клуба да се организира един автобус с привърженици на отбора, които да подкрепят Черно море по време на петата среща с Левски.

Дори и да пътуват на другия ден със самолет, за да стигнат за мача, едва ли ще са в състояние за игра :lol:

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Re: Абитуриентски бал или първия ти голям мач като играч

Мнениеот Masaba » 21 май 2009 23:12

Аз отивам на бал.Като си помислиш,че ще видиш приятелите си за последно...

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 21 май 2009 23:13

Masaba написа:Аз отивам на бал.Като си помислиш,че ще видиш приятелите си за последно...

Бербатов избрал да отиде да играе на игрището в махалата вместо да отиде на бал ;) и сега съучениците му го гледат всеки ден по ТВ

Потребителски аватар
VelBujd
Контакти:

Мнениеот VelBujd » 21 май 2009 23:14

Естествено , че бала .. ще има и други мачове.

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 21 май 2009 23:14

ludiq1913 написа:
Masaba написа:Аз отивам на бал.Като си помислиш,че ще видиш приятелите си за последно...

Бербатов избрал да отиде да играе на игрището в махалата вместо да отиде на бал ;) и сега съучениците му го гледат всеки ден по ТВ

Не,той май беше казал,че няма смисъл да ходи на бал.

Потребителски аватар
nekakav
Контакти:

Мнениеот nekakav » 21 май 2009 23:17

Вие го казвате от погледа на фенове. Не знаете какво значи за един играч, мач, особено ако има амбиции. А тези момчета са амбициозни.

Аз бих отишъл на бала си да кажа едно "наздраве" и щях да бягам за мача (макар да не го разбирам тоя баскетбол ... поставям се на тяхно място). Пък после ше си направите и няк'ва сбирка само приятелите ти, без неприятните лица (а ако искат и тях, няма значение ... не е толкова трудно).

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 21 май 2009 23:19

Masaba написа:
ludiq1913 написа:

Не,той май беше казал,че няма смисъл да ходи на бал.

Не помня точно, май не се разбирал с класа си и затова отишъл вместо на бал да рита

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 21 май 2009 23:23

Защо пък за последно -да няма да умират????
А пък и те са играчи ,които са всичко друго,но не и основни в Черно море-я влязат за 2мин ,я не -така че да си ходят на бала.
Изображение

Потребителски аватар
danchovalev
Контакти:

Мнениеот danchovalev » 21 май 2009 23:24

Абе ако мача им е във Варна - бих ги разбрал, ако мача е за титлата - бих ги разбрал, но за 1 полуфинал със съмнителен край, в който дори няма да са основни играчи - по-добре да си идат на бала, така или иначе, ако стигнат финал - там ще се доказват...
"Ако спечеля - печели цял народ..."

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 21 май 2009 23:24

cska_90 написа:

Защо пък за последно -да няма да умират????
А пък и те са играчи ,които са всичко друго,но не и основни в Черно море-я влязат за 2мин ,я не -така че да си ходят на бала.

Неска точно тези тримата биха Левски, бяха с най-голяма заслуага да се изравни серията, а и единия е също в селекцията на Пини Гершон, въпреки че е на 18, така че и тримата са много важни за този мач

Върни се в “Баскетбол”