Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
ReBorn1982 написа:Обаче Коби е по-велик от ЛеБрон, не си криви душата, признай си.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Летната трансферна сага около Деймиън Лилард е към своя край. Суперзвездата на Портланд Трейл Блейзърс няма намерение да започва новия сезон с настоящия си клуб и едва ли не се моли за преминаване само и единствено в Маями Хийт. Според информация на журналиста от ESPN Брайън Уайндхърст ръководството на Блейзърс прави всичко възможно, за да сътвори сделка за гарда до началото на тренировъчния лагер на тима, който започва на 3 октомври.
Отборът на Индиана Пейсърс се опитва да се раздели с гарда Бъди Хийлд, след като двете страни не успяха да се разберат относно новия договор на баскетболиста. Настоящото му споразумение изтича в края на предстоящия сезон.
Хийлд, който през декември ще навърши 31 години, записа по 16,8 точки, 5 борби и 2,8 асистенции средно на мач през миналия сезон. Той е единственият играч в НБА, реализирал поне 1000 тройки от началото на пандемията.
Националът на Бахамите играе за Индиана от средата на сезон 2021/22. Преди това той прекара пет години в състава на Сакраменто Кингс, а кариерата си в НБА започна в Ню Орлиънс Пеликанс. Според медиите в САЩ най-сериозен интерес към Хийлд се очаква да имат Лос Анджелис Лейкърс и Лос Анджелис Клипърс.
Суперзвездата на Денвър Нъгетс Никола Йокич удължи доминацията си в НБА и през миналия сезон отново бе сред най-добрите баскетболисти в най-силната лига в света. Жокера постигаше средни показатели от 24.5 точки, 11.8 борби и 9.8 асистенции, като съвсем малко го раздели от това да запише сезон с трипъл-дабъл. Въпреки това обаче сърбинът не успя да спечели третата си поредна MVP награда в лигата, която отиде в ръцете на лидера на Филаделфия Джоел Ембийд. Според бившия баскетболист Крунослав Симон това е обирът на века.
“Няма никаква логика в това Йокич да не бъде избран за най-полезен играч на миналия сезон. Според мен това е абсолютна измама, като даже мога да го определя и като обира на века. Той доминираше в лигата през целия сезон, но в крайна сметка наградата отиде при Джоел Ембийд”, заяви бившият играч на Анадолу Ефес в подкаст.
Впоследствие Йокич изведе Денвър до историческа първа титла в НБА, като той спечели по-значимата от двете MVP награди - тази за най-полезен играч на Финалите. В плейофите центърът постигна средно по 30.0 точки, 13.5 борби и 9.5 асистенции в 20 двубоя.
Lillard goes Milwaukee as part of a 3-team deal with Jrue Holiday, Deandre Ayton, Toumani Camara, a 2029 unprotected MIL 1st, and unprotected MIL swap rights in 2028 and 2030 to Blazers. Phoenix lands Jusuf Nurkic, Grayson Allen, Nassir Little and Keon Johnson.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Човекът беше приготвил късите гащи и хавайските ризи, а сега-Уисконсин и клинч.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта