НБА 2012/2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- wozniacki123
- Контакти:
Re: НБА 2012/2013
СТИОПА БРАТ В ЗАМУНДА.НЕТ НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН ПО ОБЯД СЕ ПУСКАТ МАЧОВЕТЕ ОТ ВЕЧЕРТА С ХД КАЧЕСТВО СУПЕР САМО ДА НЕ СИ РАЗБРАЛ РЕЗУЛТАТА И ПАК СИ Е СУПЕР АЗ ТАКА ГЛЕДАМ
wozniacki123 написа:СТИОПА БРАТ В ЗАМУНДА.НЕТ НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН ПО ОБЯД СЕ ПУСКАТ МАЧОВЕТЕ ОТ ВЕЧЕРТА С ХД КАЧЕСТВО СУПЕР САМО ДА НЕ СИ РАЗБРАЛ РЕЗУЛТАТА И ПАК СИ Е СУПЕР АЗ ТАКА ГЛЕДАМ
На мен ми се гледат на живо.Па и работата ми в момента е такава... понякога трябва да съм буден по нощите.

- wozniacki123
- Контакти:
sportlemon.com тук ще ги намериш но понякога почват в 3.30 5.30 незнам как ще издържиш
Много добра игра и заслужена победа на Шарлът.Рисовете показаха много сърцата игра,бяха пределно мотивирани и вярваха,че могат да победят Чикаго.Истина е,че Чикаго не са толкова добри в момента,но пак се наблюдаваше класа в играта им.Моите любимци започнаха добре и от рано натрупаха преднина от 6 точки.След това увеличиха разликата на 10 точки и я поддържашх,въпреки че по едно време успя да изравни резултата.Но рисовете пак показаха характер и малко по малко пак натрупаха преднина от 10 точки.Чикаго даже не успя да поведе в резултата целият мач.Дано Шарлът продължават в същия дух,далеч са от миналогодишната им форма 

[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]
Днес Лейкърс горе долу добре играха,но много отвратителна стрелба направиха.Извън Неш и Кобе другите много под нивото си играха,а Лейкърс почти никаква ротанция не направиха.Джеймисън даже изобщо не игра.
styopa написа:Днес Лейкърс горе долу добре играха,но много отвратителна стрелба направиха.Извън Неш и Кобе другите много под нивото си играха,а Лейкърс почти никаква ротанция не направиха.Джеймисън даже изобщо не игра.
Джеймисън не играе от доста време, както споменах по-назад. Добре поне, че започна да пуска за малко повече време Джордън Хил, защото добре играе момчето, а за по-малкото време, което изкарва на игрището често дори изпреварва по някои показатели Гасол и Хауърд. В този мач определено стрелбата не тръгна на Кобе още от самото начало и в края, въпреки че се отвори възможност за изравняване, той сгреши на няколко пъти. А стрелбата от тройката бе ужасяваща, както си личи и от статистиката, а в добавка и слабата /с оглед на очакванията ми/ игра на Хауърд и се стига до загуба... Наистина странно решение на треньора за Джеймисън, който ми направи добро впечатление. Иначе другите са слаби и ротация с тях е възможна само, когато Лейкърс са доста напред в резултата. Моето мнение е, че за резерви стават Мийкс, Джеймисън, Блейк /но той е контузен/ и Хил, а другите дори за резерви са слаби...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
parvanoff написа: Дори имахме и сателитна антена, но и там нямаше телевизии, които да предават НБА.
Ми имаше, не знам къде си търсил на "сателита", но аз точно оттам гледах мачове.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
А сега НБА можем ли да го гледаме по ТВ-то или само в нета?
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]
1982 написа:parvanoff написа: Дори имахме и сателитна антена, но и там нямаше телевизии, които да предават НБА.
Ми имаше, не знам къде си търсил на "сателита", но аз точно оттам гледах мачове.
[offtopic]Колко голяма сателитна антена имахте? По кой канал си гледал баскетбол тогава?

Тъкмо си казах, че тръгнаха Лейкърс и не успяха да вземат поредният си мач срещу сериозен отбор. Много ще е трудно класирането за плейофите. Не успях да гледам мачът, но от статистиката виждам, че Кобе и Дуайт са направили силни мачове, но ужасяващи такива за "Световния мир" и Гасол. При тази къса резервна скамейка, за да се победи такъв противник всички трябва да са почти на предела на възможностите си. Плейофите се отдалечават, но ние няма как все още да не чакаме промяна в положителна посока.

само Левски и България
kirchaka написа:А сега НБА можем ли да го гледаме по ТВ-то или само в нета?
ESPN

[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]