Левски - Партизан | БНТ HD

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

AnalBreaker
Контакти:

Re: Левски - Партизан | БНТ HD

Мнениеот AnalBreaker » 15 ное 2014 20:57

Ще гледате като правите малоумщини ! Заслужавате всички да ви сочат с пръст !
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 ное 2014 20:57

Lakokara4a написа:Левскар съм, но по- голяма простотия, селяния и цигания не съм виждал! Държавата се напълни с прост народ, никой не образова младите ии пе стават пълни боклуци! Днес е Левски, утре ЦСКА, вдруги ден Ботев. Има ли значение. Пропадаме, пропадаме, пропадане. До няколко години няма да ставаме и за научни опити, защото ще издаваме само нечленеразделни звуци!!! Айде лека вечер сега помияри!

Не бе.. аз не съм против бой, но противника когато е паднал на земята никога не се удря повече... това е закон!
Не го разбирам тоя въшльо какво отива и го рита в гърба човека... какво показва с това, че е некъв як ли, кво?
Филмарщината вече почва да им идва в повече на някой... :idea: вземете се научете как да се биете с респект....
Последна промяна от Teo на 15 ное 2014 20:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 15 ное 2014 20:58

Stahlgewitter написа:Господа Модератори,
Важна е само гледната точка на плюещите или?
Други мнения няма как да бъдат толерирани,по-интересно е да гледаме как се изсипва тонове помия?

Е па браво на ония, дето изрита тоя у главата!
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 15 ное 2014 20:58

Голям срам! Явно не сме дорасли за големите неща в тоя свят. Ние имаме поведение на неандерталци, а имаме претенции, че сме голяма работа. Кога в тая държава ще се приемат адекватни закони за хулиганството и тия подчовеци бъдат натикани по затворите? Тези хора са потенциално опасни, където и да се намират. Те са способни дори на убийство във всеки един момент. Време е държавата да се намеси, защото нещата са тръгнали много на зле и нищо чудно скоро да имаме и убийства по спортните зали и стадионите. Добре знаем, че футболният отбор търпи санкции след всеки един мач заради тия кретени.
За така наречени фенове на Левски, не мога да намеря достатъчно обидни думи с които да ги нарека. Всяка една за която се сещам бледнее пред това което изпитвам и чувствам към тях. Тези долни боклуци направиха опит за убийството на БК Левски. Може и да са успели да го убият, защото санкциите които ще последват, едва ли ще са посилни за клуба в който няма пари дори за заплатите на играчите и те вече 3-4 месеца играят без пари за този отбор. Тези така наречени фенове се ИЗСРАХА на Левски. Тази държава тотално деградира и няма никакво бъдеще. В нея не растат хора, а тотално деградирали личности и изключенията най-добре да се спасяват някъде извън пределите на потъващата България.СРАМ, СРАМ, СРАМ!!!

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 15 ное 2014 20:59

Stahlgewitter написа:Господа Модератори,
Важна е само гледната точка на плюещите или?
Други мнения няма как да бъдат толерирани,по-интересно е да гледаме как се изсипва тонове помия?

Еми, пич, колкото и голям оптимист да съм няма как да намеря добри думи за тази простотия на вашите фенове.
Когато сте за хвалене - хвалим. Когато сте за плюене - плюем ! Това е положението.
Името ЛЕВСКИ ви задължава да сте за пример ! Добър пример, а не такъв !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 15 ное 2014 21:00

Благодарение на тези ИСТИНСКИ фенове сега нормален човек не може си заведе децата във Белград на ответният мач...Едно голямо евала.Прославят отново синият клуб.Мисля още малко ще продължи това и истинските фенове ще изметат земята със тези платени наркоманчета...още малко.. :!: :!:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 15 ное 2014 21:01

[quote="Teo"

Не бе.. аз не съм против бой, но противника когато е паднал на земята никога не се удря повече... това е закон!
Не го разбирам тоя въшльо какво отива и го рита в гърба човека... какво показва с това, че е некъв як ли, кво?[/quote]
Това е така и е наистина закон. Подобна проява е олигофрения.
Колкото до ревностните моралисти, има два факта: първо, забранено е да има гостуваща агитка. И второ, при сърбите има фенове на софийски футболен клуб.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 15 ное 2014 21:02

Вълчан написа:Благодарение на тези ИСТИНСКИ фенове сега нормален човек не може си заведе децата във Белград на ответният мач...Едно голямо евала.Прославят отново синият клуб.Мисля още малко ще продължи това и истинските фенове ще изметат земята със тези платени наркоманчета...още малко.. :!: :!:

В Адриатическата няма гостуващи агитки!Кого ще заведеш в Белград?Ти тука заведе ли си децата?Или само минаваш да вдигнеш пушилка?
Изображение

Brabam

Мнениеот Brabam » 15 ное 2014 21:03

Вечно провокирани и вечно невинни :roll:

Тити плака ли,че ми е важно ?
Ч-Б П Д В Е М

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 ное 2014 21:05

sin4ec написа:[quote="Teo"

Не го разбирам тоя въшльо какво отива и го рита в гърба човека... какво показва с това, че е некъв як ли, кво?

Това е така и е наистина закон. Подобна проява е олигофрения.
Колкото до ревностните моралисти, има два факта: първо, забранено е да има гостуваща агитка. И второ, при сърбите има фенове на софийски футболен клуб.[/quote]

Всеки има право си подкрепя каквото иска! Нали така Sin4ec?..

Върни се в “Баскетбол”