Добре!
Мачкат, вземат ли мач N4 всичко приключва. По-малкото зло ще спечели. :)
NBA Regular Season 2024-25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA Regular Season 2024-25
Те да вземат мач номер 4, а вие - някое добро попълнение към Уемби
А ние да разменим Леброн и син за Янис и брат :lol:
Стига сте го тормозили, един път е решил да вика за читав отбор и го съсипахте. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Buck32 написа:А ние да разменим Леброн и син за Янис и брат :lol:
Бе може и без брат, да не ги караме да дават толкоз много, сал Янис е достатъчен.
Въпреки че нещо се чува че май щял да остане. Очакава се Сънс да махнат КД тия дни, пък да видим.

:-)
Е ти ме уби.
То Лудогорец едно време в Б група бяха си слабаци в сравнение с другите отбори от района.
Дунав, Добруджа, Шумен, Светкавица. Сигурно и Доростол са се представяли по-добре.
Леле .... колко съм изостанал :-)
Каква им е историята на тези- ФК ФРАТРИЯ?
Е ти ме уби.
То Лудогорец едно време в Б група бяха си слабаци в сравнение с другите отбори от района.
Дунав, Добруджа, Шумен, Светкавица. Сигурно и Доростол са се представяли по-добре.
Сега остана и Янис с още 1 или 2-ма от братята си! Бе голямо елянско племе. :D
Сядам аз удобно на бира Ретро и някакви бирени фъстъци.....Бум...с 32 точки завършват ОКС срещу 24 на моите. Веднага сипах 100гр от вълшебната шльокавица. Чудо.....40 за моите срещу 28. Почивка ,публика едно друго. Продължава срещата, чашата празна вече и хоп 29 на 20 за гостите. За последната част решението бе взето еднолично и без възражения от черният ми дроб. Бирата в хладилника ,а ракията до мен в дясно. Фъстъкът бе заменен с едно приятно сиренце Салакис напръскано с олио и посипано с леки Гръцки подправки. Можело значи. Сутринта главата шестоъгълна. Бира и ракия заедно никога вече. Жив и здрав да е T. J. McConnell. Ето така трябва да се включват от пейката.
Pascal Siakam е просто машина в плейофите. ОКС бяха буквално стъписани и отчаяни последните 5 минути. Нищо не им се получаваше. Моите са на път да сторят нещо велико за тях като клуб. Много малко им трябва.
Pascal Siakam е просто машина в плейофите. ОКС бяха буквално стъписани и отчаяни последните 5 минути. Нищо не им се получаваше. Моите са на път да сторят нещо велико за тях като клуб. Много малко им трябва.
Pichichi написа::-)
Никой не знае :lol:
Вълчане, добре че са през 2-3 дена мачовете, иначе не знам как щеше да си. Ма айде, само две главоболия останаха до титлата.

Нейсмит и Оби Топин вадят доста грубо мачовете ... Сиакам и WTHelly играят здраво, но сега добавката + чадъра на Топин напрегнаха ОКС ... Матърин 22 от пейката - Индиана си е отбор !
Леевски, оле