NBA Regular Season 2024-25

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ReBorn1982

Re: NBA Regular Season 2024-25

Мнениеот ReBorn1982 » 27 май 2025 21:16

Buck32 написа:
Drunken_Master написа:Гледа ли филма за Гунди, между другото... Че ми е интересно мнението ти.

Гледах го, още като излезе - децата ни пратиха на романтична среща с жената :)
Филмът е приятен, особено за левскари. Ясно е, че не е документален, но то и "Броненосецът Потьомкин" не е, пък е световна класика. Актьорите ми харесаха, мацката особено има много позитивно излъчване. А баща ѝ направо ме накара да си включа телефона в киното, за да проверя дали Данчо Ментата играе в този филм. Като цяло ми хареса филма. Можеха да включат малко повече за отношенията им с Котков и другите от отбора, но са избрали друг ракурс. Можеха да включат и още някоя победа над ЦСКА :)
Сега като ти пиша се замислих - представяш ли си бате Ице да направи нещо като "Последния танц" :lol: Нецензурирана версия

И без да съм гледал тая измишльотина, съм сигурен че филмът няма нищо общо с реалността. Гунди е изкаран светец, вътре няма нищо за Ангел Солаков и Борис Велчев, за това как се е докопал до Алфа-та, по която са точели лиги бая хора с връзки във властта, но баш "борецът срещу комунизма" я получава от гаража на МВР ...... дори и в Холивуд не ги изопачават чак толкова ..... поне доскоро беше така де.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 27 май 2025 21:25

Зарежи ги тия работи, Ами кажи Шай дали не стреля по-добре от средно разстояние от...сещаш се кой :mrgreen:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 27 май 2025 21:39

drvasko98 написа:Зарежи ги тия работи, Ами кажи Шай дали не стреля по-добре от средно разстояние от...сещаш се кой :mrgreen:

Питаш хора, дет не са гледали и 5 минути баскет тоя сезон, как да стане :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 27 май 2025 21:41

Не го питам, а се заяждам :lol:

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 28 май 2025 00:10

От наказателния брои ли се за средно разстояние?

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 28 май 2025 00:28

ReBorn1982 написа:И без да съм гледал тая измишльотина, съм сигурен че филмът няма нищо общо с реалността. Гунди е изкаран светец, вътре няма нищо за Ангел Солаков и Борис Велчев, за това как се е докопал до Алфа-та, по която са точели лиги бая хора с връзки във властта, но баш "борецът срещу комунизма" я получава от гаража на МВР ...... дори и в Холивуд не ги изопачават чак толкова ..... поне доскоро беше така де.

Последно, наистина...
Аз, между другото, не знаех, че във филма наистина са изкарали ДС като убийците на Гунди. Не вярвах, че може чак до там, да стигнат. Има сцена как направо си го поръчват, трябвало да се вземат мерки и прочее. Това е потресаваща гнусарщина, да не говорим, че ако съдим по фактите около катастрофата, то единственият виновен за нея е самият Гунди. Няма как да има толкова голям спирачен път, ако не си карал като ненормален по тия завойчета на Витиня.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 май 2025 00:41

Много държиш да влезеш в дискусия за ДС и Гунди, 8 месеца след излизането на филма, при това в баскетболната секция. :lol: Особено пък с други хора, дет не са гледали филма, ама знаят какво е показано в него. Вие някакви отклонения ли имате, честно?

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 28 май 2025 00:50

Е, нормално е да го коментираме, понеже страшно много се тиражираше тук и там, колко голяма работа бил. Да, факт е, че тук не е мястото, ама... то па големи дискусии щото стават в тая секция иначе.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 май 2025 01:05

Е па дай и Титаник да изкоментираме, реалистично ли ти се видя тая работа с айсберга? За мен е конспирация на военните и всъщност са го потопили нарочно. Горе-долу същия смисъл дискусия. :lol:

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 май 2025 07:57

Поздрави на Вълчан, знае си стоката дет се вика :lol:

Никс стигнаха лимита с Тибодо, освен ако не стане някакво чудо до края на серията. Постоянното налагане по 40+ минути на едни и същи хора винаги му изяжда главата в тоя момент от сезона.

И да не забравим, един страшно надценен трипъл-дабъл. :lol:

Изображение

Върни се в “Баскетбол”