Buck32 написа:Drunken_Master написа:Гледа ли филма за Гунди, между другото... Че ми е интересно мнението ти.
Гледах го, още като излезе - децата ни пратиха на романтична среща с жената :)
Филмът е приятен, особено за левскари. Ясно е, че не е документален, но то и "Броненосецът Потьомкин" не е, пък е световна класика. Актьорите ми харесаха, мацката особено има много позитивно излъчване. А баща ѝ направо ме накара да си включа телефона в киното, за да проверя дали Данчо Ментата играе в този филм. Като цяло ми хареса филма. Можеха да включат малко повече за отношенията им с Котков и другите от отбора, но са избрали друг ракурс. Можеха да включат и още някоя победа над ЦСКА :)
Сега като ти пиша се замислих - представяш ли си бате Ице да направи нещо като "Последния танц" :lol: Нецензурирана версия
И без да съм гледал тая измишльотина, съм сигурен че филмът няма нищо общо с реалността. Гунди е изкаран светец, вътре няма нищо за Ангел Солаков и Борис Велчев, за това как се е докопал до Алфа-та, по която са точели лиги бая хора с връзки във властта, но баш "борецът срещу комунизма" я получава от гаража на МВР ...... дори и в Холивуд не ги изопачават чак толкова ..... поне доскоро беше така де.