Украйна - Белгия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Украйна - Белгия
RobiVanPersie написа:Тия играят точно като Шпингели![]()
![]()
![]()
На 6-7 стрелби една им влиза, дано стане чудо
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
-
На линияTHE G.A.M.E
Много "странно" се "пречупиха" белгийците при 16:8 в тяхна полза ...
Карай да върви ...
Карай да върви ...
Както обикновено (не само в баскетбола), нашите не си свършиха работата и сега трябва някой друг да я свърши.
Още преди мача написах, че украинците няма да пропуснат своя шанс.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- OldTrafford
- Контакти:
AnalBreaker написа:OldTrafford написа:Какъв е резултата до момента и някой има ли линк?
15 точки бият Украйна
15 точки не са чак толкова много в баскетбола,имаме шанс само ако на белгийците им се играе, и не са се отчаяли вече.

ros написа:RobiVanPersie написа:Тия играят точно като Шпингели![]()
![]()
![]()
На 6-7 стрелби една им влиза, дано стане чудо
какво чудо те елементарни топки не могат да отиграят,...
Tommi написа:Както обикновено (не само в баскетбола), нашите не си свършиха работата и сега трябва някой друг да я свърши.Още преди мача написах, че украинците няма да пропуснат своя шанс.
Ако не знаеш не сме сила в баскетбола, че да сме си пропиляли шансовете, аз мисля, че извлякохме много и ПОЗДРАВЯВАМ МОМЧЕТАТА ЗА ТОВА КОЕТО НАПРАВИХА !!!
Разликата гони 20 точки, жалко
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
OldTrafford написа:AnalBreaker написа:OldTrafford написа:Какъв е резултата до момента и някой има ли линк?
15 точки бият Украйна
15 точки не са чак толкова много в баскетбола,имаме шанс само ако на белгийците им се играе, и не са се отчаяли вече.
нъц, ралзиката в класите е ОГРОМНА! Безпорблемна победа за Украйна за съжаление...