ПОБЕДА ЗА БЪЛГАРИЯ С 74:70 ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН МАЧ...ВЪПРЕКИ,ЧЕ ИЗОСТАВАХМЕ С 14 ТОЧКИ ПО ЕДНО ВРЕМЕ НАШИТЕ ПОКАЗАХА МЪЖЕСТВО И СИЛЕН ДУХ WOW
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
5 тройки в последната четвърт Много рядко се срещат Адски съм радостен Натрихме носовете на играчите на Полша в Евролигата и на Гортат хаха
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
Ако и националите ни по футбол могат някога да обърнат подобен мач няма да имат равни.Дано да продължават във същия дух нашите.Може да са смеем на Тити Папазов,че бил малко алтав,но само той каза "Единствено Росен може да вдигне националния ни отбор след напускането наПини.".
Гледах последната четвърт от мача и до някъде съм щастлив че не съм кърък Невероятна игра на нашите и великолепен Филип Виденов. Браво момчета, когато има причини България да е обединена се чувствам щастлив. Тази вечер има повод. БЪЛГАРИ ЮНАЦИ
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
има ли някакъв шанс мача да може да се изтегли някъде в интернет след няколко дни че бях на мач, а явно са били емоции;ако можеха всички бг спортисти да имат такова сърце....
Браво на момчетата и Барчовски.За него съм чувал от баскетболисти,че е голям и като треньор и като човек.На фона на безхаберието на правителството относно спорта в Бг волейболиститие и баскетболиститие ни правят чудеса и при мъжете и при дамите.Талантлива нация сме мамка му,обаче не можем да си подредим кочинката и това си е.