Момченце, следя НБА от 1991-а година, айде точно на мен да не ми се правиш на големия разбирач и спец.
Нищо лично към Лейкърс, един от двата най-велики тима в тази лига, постът ми беше шеговит, грам злоба няма в него, но ти нали си комплексарче, веднага побърза да се заядеш. Нищо де, давай, в нет-а можеш да го правиш необезпокояван.
НБА 2012/2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: НБА 2012/2013
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Момченце, следя НБА от 1991-а година, айде точно на мен да не ми се правиш на големия разбирач и спец.
Нищо лично към Лейкърс, един от двата най-велики тима в тази лига, постът ми беше шеговит, грам злоба няма в него, но ти нали си комплексарче, веднага побърза да се заядеш. Нищо де, давай, в нет-а можеш да го правиш необезпокояван.
Следиш ти,дуки!Ебахти шеговития пост,няма що.Просто как не са те видели досега,в Комиците ще те вземат...че и накрая го изкара,че аз съм се заяждал...

[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]
Да, в поста ми няма никаква злоба, просто е нелепо само от един мач да се напише, че вече мачкали стабилно, още повече, че веднага след това дойде и загуба. Сложил съм и нужния емотикон, белким и такива като теб зацепят.
Иначе винаги съм уважавал Лейкърс, сигурен съм, че и този сезон ще са сериозен фактор, въпреки много слабия старт, а ти ходи си прасни 2-3 в банята, за да се успокоиш малко.
Иначе винаги съм уважавал Лейкърс, сигурен съм, че и този сезон ще са сериозен фактор, въпреки много слабия старт, а ти ходи си прасни 2-3 в банята, за да се успокоиш малко.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Един от най-странните мачове които съм гледал.Последния в лигата,приема лидера ... аутсайдера води през целия мач с 3-5 точки и се очакваше във всеки един момент фаворита да превключи на по-висока скорост и да реши мача,но така и не стана.Вашингтон изиграха много умно последните 2-3 минути,ЛеБрон(който почти през цялото време игра като единица) изпусна 2 тройки в последните 30сек и така се получи изненадата.Най-странното е че това е трета поредна победа на Уизърд над шампионите

"I told the guys, the only people that really think you have a chance tonight is us here right in this room. [The media] don't believe, the outside didn't believe, and I said we need to have a statement game. What better opportunity to come and play in front of the fans that we knew were going to be here and beat this team. They took it to heart." Wizards coach Randy Wittman
Не съм гледал Карим Абдул Джабар и Уилт Чембърлейн, но съм гледал и Джордан, и Малоун, и Шак и по моето скромно мнение Кобе е по-добър играч от тях. Вярно, че най-много съм гледал негови мачове, което може да е причина за моето мнение, но съм виждал невероятни изпълнения и много комплексни качества у него. Мисля, че спокойно ще стигне до второ място в класацията за реализатори на всички времена. Първото е трудно постижимо, но защо не. Наистина бих се радвал да погледам поне още 5 години Кобе на терена.
Жалко, че в момента Лейкърс не вървят много добре, но има огромен потенциал, та дори и в резервите. Гасол е слаб този сезон и вероятно ще загуби титулярното си място, но пък вярвам, че със сработката ще дойдат и успехите и още някоя друга титла за Кобе! Хауърд много слаб от наказателния удар и вече 2 мача виждам как противниците на Лейкърс обръщат мачове с фаулове срещу него. Интересно е за гледане как в момента, в който вземе топката и го фаулират и то не в края на мача, дори не и в последната четвърт, а го използваха този прийом още от края на третия период.
Тази година се очертава невероятно интересен сезон и ще има страхотни мачове 
Приятно гледане, както се казва!
Жалко, че в момента Лейкърс не вървят много добре, но има огромен потенциал, та дори и в резервите. Гасол е слаб този сезон и вероятно ще загуби титулярното си място, но пък вярвам, че със сработката ще дойдат и успехите и още някоя друга титла за Кобе! Хауърд много слаб от наказателния удар и вече 2 мача виждам как противниците на Лейкърс обръщат мачове с фаулове срещу него. Интересно е за гледане как в момента, в който вземе топката и го фаулират и то не в края на мача, дори не и в последната четвърт, а го използваха този прийом още от края на третия период.

Приятно гледане, както се казва!

само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Явно не си гледал достатъчно Джордан. Той има още по-невероятни изпълнения.
Относно комплексните качества, Майкъл бие Коби по почти всички показатели (средно на мач) - борби, асистенции, откраднати топки, точки, процент на вкарани стрелби ..... няма място за сравнение просто. Джордан е най-комплексният играч, който съм гледал.
Относно комплексните качества, Майкъл бие Коби по почти всички показатели (средно на мач) - борби, асистенции, откраднати топки, точки, процент на вкарани стрелби ..... няма място за сравнение просто. Джордан е най-комплексният играч, който съм гледал.
Между другото да попитам в какъв сайт гледате мачовете.
Нещо стриймовете къде си ги намирам за футбол.. нба почти липсва или с отвратително качество.Ако я карам така.. направо ще изтърва сезона.
Нещо стриймовете къде си ги намирам за футбол.. нба почти липсва или с отвратително качество.Ако я карам така.. направо ще изтърва сезона.
styopa написа:Между другото да попитам в какъв сайт гледате мачовете.
Спиш като ччовек и сутрунта си теглиш мача на HD от замунда,ама лошото е,че не ги качват всички...иначе аз не знам,гледам и аз на гадно качество
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]
Кой казваше че белите не могат да скачат
Минесота с изцяло "бяла" петорка спряха серията на ОКС от безбройните поредни победи.
Относно мачовете има и един друг торент http://bt.davka.info/ без регистрации и подобни неща.

Минесота с изцяло "бяла" петорка спряха серията на ОКС от безбройните поредни победи.
Относно мачовете има и един друг торент http://bt.davka.info/ без регистрации и подобни неща.