NBA Regular Season 2024-25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA Regular Season 2024-25
Ако Никс не е на финала ще е мега негледаемо по американските стандарти (някакви дълбоки провинциалисти) :mrgreen:
Интересно защо западния финал започва пръв, а на изток почиват повече
Не трябваше да казват на Халибъртън, че го считат за надценен. :lol: Само го ядосаха.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Един надценен друг подценен.
Дано Пейсърс излезнат.
Дано Пейсърс излезнат.
Халибъртън копира това което направи Реджи Милър преди доста години в мач със Никс. По същият начин се върна назад няколко метра...вкара тройка и после направи жеста със задушаването. И той бе насочен към Спайк Лий. Какви дразги имаха само навремето някой отбори. Сегашните са балерини.
Вълчан написа:Халибъртън копира това което направи Реджи Милър преди доста години в мач със Никс. По същият начин се върна назад няколко метра...вкара тройка и после направи жеста със задушаването. И той бе насочен към Спайк Лий. Какви дразги имаха само навремето някой отбори. Сегашните са балерини.
Факт е че всички са си приятелчета и се грижат повече за имиджа си, няма истински съперничества.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Успех на Сашо Везенков довечера срещу Монако! Пожелавам му две победи и да вдигне купата!
Заслужава да покаже на ония отвъд океана ,че имаше място там. Дори и да не е в Сакраменто.
Сега пък "подценения" ги е наказал!
2 от 2!
2 от 2!