NBA Regular Season 2024-25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA Regular Season 2024-25
Докато го напиша и вече са минус 17
Това на Тейтъм мисля че е ахилес и нещата приключиха за него, даже се съмнявам че за началото на следващия сезон ще е на линия.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Скъсан ахилес. На повторението се видя , че изгуби контрол върху топката , спринтира към нея и дотам. Кевин Дюрант , след като скъса ахилеса не игра доста време.
Топ 14 Драфт 2025
1. Dallas Mavericks
2. San Antonio Spurs
3. Philadelphia 76ers
4. Charlotte Hornets
5. Utah Jazz
6. Washington Wizards
7. New Orleans Pelicans
8. Brooklyn Nets
9. Toronto Raptors
10. Houston Rockets (от Phoenix Suns)
11. Portland Trail Blazers
12. Chicago Bulls
13. Atlanta Hawks (от Sacramento Kings)
14. San Antonio Spurs ( от Atlanta Hawks)
1. Dallas Mavericks
2. San Antonio Spurs
3. Philadelphia 76ers
4. Charlotte Hornets
5. Utah Jazz
6. Washington Wizards
7. New Orleans Pelicans
8. Brooklyn Nets
9. Toronto Raptors
10. Houston Rockets (от Phoenix Suns)
12. Chicago Bulls
13. Atlanta Hawks (от Sacramento Kings)
14. San Antonio Spurs ( от Atlanta Hawks)
Последна промяна от Pichichi на 13 май 2025 10:45, променено общо 1 път.
Pichichi написа:El top 14 del draft
1. Dallas Mavericks
2. San Antonio Spurs
3. Philadelphia 76ers
4. Charlotte Hornets
5. Utah Jazz
6. Washington Wizards
7. New Orleans Pelicans
8. Brooklyn Nets
9. Toronto Raptors
10. Houston Rockets (con el pick de Phoenix Suns)
12. Chicago Bulls
13. Atlanta Hawks (con el pick de Sacramento Kings)
14. San Antonio Spurs (con el pick de Atlanta Hawks)
Абе, ти заради аватара ли работиш на испански?
Тази година сме дори по-добре от миналата. Избираме 2-ри и дано направят добър избор! Купър ни се измъкна!
Бостън според мен приключиха не само тази година а и "прозорецът" ;-) на сегашния им отбор сериозно започва
да се затваря! Четох някакви "анализи" че те ще трябва от сегашните си звезди едва ли не да оставят само
двамата Джей и Дерик Уайт- защото се явява с най-ниска заплата от ключовите им играчи. Порзингс, Холидей и някои от
ключовите им резерви щяло да им се търси трейд. До колко ще могат да трейднат някой от двамата?
М/у другото все още имат шанс тази година не са за отписване но без Тейтъм ако направят обрат от 3:1 ще е извънземно.
Гледах някакви неща и ми попадна това от испанска страница, не е нарочно!
Пооправих го.
Бостън според мен приключиха не само тази година а и "прозорецът" ;-) на сегашния им отбор сериозно започва
да се затваря! Четох някакви "анализи" че те ще трябва от сегашните си звезди едва ли не да оставят само
двамата Джей и Дерик Уайт- защото се явява с най-ниска заплата от ключовите им играчи. Порзингс, Холидей и някои от
ключовите им резерви щяло да им се търси трейд. До колко ще могат да трейднат някой от двамата?
М/у другото все още имат шанс тази година не са за отписване но без Тейтъм ако направят обрат от 3:1 ще е извънземно.
Гледах някакви неща и ми попадна това от испанска страница, не е нарочно!
Пооправих го.
Бе тия от Далас големи късметлии! Чак да си съчини човек някаква конспирация :lol: Не че не започнаха вече в нета :lol:
Ние, в Лейкърс, не гледаме в чуждото канче - имали късмет хората, живи и здрави :)
Един пич вече нареди следващите действия: лятото ние вземаме Янис за Хачимура и Кнехт (максимум Рийвз), за да вземем титла, да се зарадват таткото и синчето и да останат в историята. Другата година Ървинг оздравява и с Дейвис стават и те шампиони, за да е всичко честно.
Един пич вече нареди следващите действия: лятото ние вземаме Янис за Хачимура и Кнехт (максимум Рийвз), за да вземем титла, да се зарадват таткото и синчето и да останат в историята. Другата година Ървинг оздравява и с Дейвис стават и те шампиони, за да е всичко честно.
Никс направиха уникална стрелба второто полувреме или по-точно последните 18 минути, които гледах като се събудих случайно
Нещо Индиана минава тихо. Без да ги коментират и пишат много за тях. Като нищо са на финал. Прекрасна защита и нападение.Ех....Реджи е доволен. Екшъна също както и Холандеца. По старите се досещат.