А,да моя грешка,извинявам се..Разбира се,че мачовете са 8-5 отбора са общо в групатаNole написа:Мачовете са 8, защото в 2 от кръговете почиваме
И на мен ми направи впечетление, че никъде по сайтове не го пише регламента ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
А,да моя грешка,извинявам се..Разбира се,че мачовете са 8-5 отбора са общо в групатаNole написа:Мачовете са 8, защото в 2 от кръговете почиваме
И на мен ми направи впечетление, че никъде по сайтове не го пише регламента ...
За Евробаскет 2011 ще се класират победителите в трите групи плюс двата най-добри втори състава – общо 5. Последното място ще бъде определено от баража точно преди самото европейско, на който ще участват най-добрите шест тима, ранкирани след петте класирали се. Останалите 4 пък ще се борят за оставане в дивизия А.
Deliba6 написа:LIMASSOL написа:Уиииииииииинннннннннн![]()
идва ред на Полска
С тази ни "игра" поляците ще ни смачкат с 20-30 точки разлика!...
Ами дано да се класираме сред най-добрите 2-ри,за да не си отъжним живота с този баражNole написа:100% ще се класираме за европейското или за допълнителния бараж ?
Защото миналите квалификации се класираха 7 отбора и ние имахме шанс Франция да падне вкъщи последния мач, а сега се класират само 5 отбора.
Утре играем срещу Полша в СофияDeliba6 написа:Deliba6 написа:LIMASSOL написа:Уиииииииииинннннннннн![]()
идва ред на Полска
С тази ни "игра" поляците ще ни смачкат с 20-30 точки разлика!...
Мислех, че гостуваме на Полша?!...А като гости, ако играем както срещу Португалия, ще го ядем квадратен и в Грузия, и в Полша, и в Белгия...
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост