NBA Regular Season 2024-25

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: NBA Regular Season 2024-25

Мнениеот Pichichi » 23 апр 2025 15:04

miro_rz написа:За мен размяната между Дончич и Дейвид бе добра за Лейкърс. Не мисля, че словенеца някога щеше да вземе пръстен в Тексас.
Два пъти в последно време гледах Карузо, много се раздава момчета. Аз лично ако бях на Лейкърс и на Булс щях да си го остава. От най-добрите 6-ти играчи.

:)
Да влезна в ролята на тролче въпреки че Лука е симпатяга и аз подкрепям европейските звезди в лигата
ама има вариант и в Калифорния да не спечели!

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 23 апр 2025 15:23

Прав си, с този пенсионер нищо не е сигурно :) Вярно, че сутринта твърдяха, че процентът му от наказателната линия бил най-високият в кариерата му, ама стрелбата от средно куца, прави безумни грешки... Изобщо, късмет ще е ако стигнем финал на запад

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 23 апр 2025 17:52

Buck32 написа:
miro_rz написа:Аз пък си мисля, че лошите момчета от Детройт могат да минат през Никс.

Larsen харесва Вашето мнение :)
Детройт тази година са доста симпатичен отбор, играят задружно и имат изгряваща, млада звезда, но Никс имат повече опит и това вероятно ще натежи.
Аз се надявам нашите да се стегнат за втория мач и Денвър да направят 2:0

Поне взехме една плейофна победа :) Сефте от 2008 насам. Нарочно не пиша и не ги хваля, че ще ги урочасам. :lol:

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 23 апр 2025 18:41

miro_rz написа:За мен размяната между Дончич и Дейвид бе добра за Лейкърс. Не мисля, че словенеца някога щеше да вземе пръстен в Тексас.

Ти сигурно и за Ди(р)к Новицки не си вярвал ..... но Дончич си изпусна шанса, сега ще е един от многото, дето мазно се събират с други суперзвезди, за да могат по-лесно да станат шампиони.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 апр 2025 20:09

ReBorn1982 написа:

Ти сигурно и за Ди(р)к Новицки не си вярвал ..... но Дончич си изпусна шанса, сега ще е един от многото, дето мазно се събират с други суперзвезди, за да могат по-лесно да станат шампиони.

Е, в случая Дончич не мисля че има вина. Не е като той да е натискал за трейд.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 23 апр 2025 20:54

Това си мислех и аз - първо Миро тръгва с едно изявление (с което аз съм напълно съгласен), че сделката е добра за нас. Във второто вече оценява шансовете на Дончич за шампион в Далас и оттам Преродения наплюва Лука. А поне аз не съм разбрал Лука да е ревал за промяна. Даже си беше купил нова къща в Далас. Според мен за отбора е естествено да се опитва да събере символичната петорка на НБА, това е основната цел на мениджъра. Не изглежда добре, когато самите играчи се наговарят да съберат талантите си, понеже се предполага да се съревновават.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 23 апр 2025 20:55

Очаквах тая реплика [смеещасеиконка]

Така е, но това не променя фактите. Титлата на Новицки е сред най-великите, които съм виждал, отдаде цялата си кариера на един клуб (и то не от големите) и накрая го направи шампион дори без да си вика разни топ звезди .... да не говорим, че по пътя си мина през Лейкърс с Коби и Гасол, и оня Франкенщайн с Уейд, ЛеБрон и Бош .....

Дончич вървеше по същия горе долу път - първо загубен финал, а после ..... нямаше после де.

Честно казано, играчът няма ли па съвсем думата при такива сделки, в крайна сметка говорим за топ звезда, не за някой пълнеж ??! Питам, щото ти повече ги следиш нещата.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 23 апр 2025 20:59

Дончич определено си мислеше за макс договор с Далас. Сделката към ЛА даже го ощети доста от към контракт. Не е той главния виновник за това че се оказа в Калифорния.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 апр 2025 21:59

ReBorn1982 написа:Честно казано, играчът няма ли па съвсем думата при такива сделки, в крайна сметка говорим за топ звезда, не за някой пълнеж ??! Питам, щото ти повече ги следиш нещата.

От всичко което излезе като информация след трейда (било то от репортери, или интервюта на Лука, Роб Пелинка, Нико Харисън и т.н.), изглежда че в случая не е имал.

По принцип суперзвездите успяват да си договорят no trade clause, която не позволява да ги разкарат просто ей така, без тяхно знание. При Лука може би щеше да стане с подписването на супермакса, но за момента нямаше такава. С други сигурно се говори преди трейд, например с КД от Бруклин във Финикс (въпреки че не знам дали и той нямаше клауза), но това е по-скоро когато отборът е зле и няма смисъл да задържаш някого по този начин.

Не знам дали си гледал клипове от последното гостуване на Лейкърс в Далас, малко преди края на редовния сезон, в което домакините пуснаха tribute видео за Лука. Плака като дете докато го гледаше, освен ако не е феноменален актьор, това не беше реакция на човек, който е напуснал по свое желание. Той изглежда наистина обичаше Далас и феновете и беше готов да остане докрай като Дирк.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 23 апр 2025 22:53

Е, ако Кюбан беше на власт все още, надали щеше това да се случи. Тия новите май не са там заради баскетбола, не виждам друго логично обяснение.

Всъщност Кюбан защо се отдръпна ??!

Върни се в “Баскетбол”