България - Русия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

runnersa
Контакти:

Re: България - Русия

Мнениеот runnersa » 04 сеп 2011 20:25

daniel875 написа:
Без име написа:Много хубав мач на нашите днес! Ако играем така и утре може и да изкопчим някоя случайна победа с 14 т. разлика! :)

Колко изпи, че така фантазираш?

До случайната победа съм съгласен с това което напиша... оттам нататък няма как да стане! ;)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 04 сеп 2011 20:25

Бе не е така в нашата група има два фаворита и едно свободно място за по-слабите! В някой от другит групи имаше по 3 лидера ! В група А и Б отдавна щяхме да сме забравили за всякакви сметки за класиране! ;)

Ти представяш ли си ако наистина ни бяха набутали и Литва? Тогава отивахме на разгром всеки мач.
За разлика от волейбола, където не е много ясно как все още раждаме таланти, в баскетбола положението е плачевно.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 04 сеп 2011 20:28

THE G.A.M.E написа:
runnersa написа:Не така общо взето никакви шансове! Какви 14т срещу Грузия бе това е безумие! Да срещу Русия играхме добрте но утре Грузия ще ни бие със сиурност според мен а пък да гоним 14т разлика (защото не виждам Белгия как ще удари Украйна) - това вече е истинско безумие! Срещу фаворитите къде с подценяване къде със сърцата игра се представяме достойно но срещу отбори като Грузия играем много слабо! ;)
Те Руснаците супер много се бяха измъчили срещу Грузия, а пък ниещ търсим победа с 14+ точки това ми звучи леко безумно! То че няма да се класираме няма ама поне се представихме достойно като цяло! ;)

Ами да, не са големи шансовете, но не е като да отсъстват съвсем ... ;)
Ама и просто победа утре, пък дори и да не продължим, ще си е едно мини-геройство.
Така де, те на'ще нямаха победа над 20 години на подобен форум, та сега ако се приберат с 2, ще е голям успех за баскетбола ни ... :)

Така е ама едва ли ще ги бием дори мисля че може да стане като с Украйна! Грузинците ще са на върха на вълната че победа ги класира и дори може да завършим с някоя сериозна загуба но дано да не съм прав! ;)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 04 сеп 2011 20:31

runnersa написа:
THE G.A.M.E написа:
runnersa написа:Не така общо взето никакви шансове! Какви 14т срещу Грузия бе това е безумие! Да срещу Русия играхме добрте но утре Грузия ще ни бие със сиурност според мен а пък да гоним 14т разлика (защото не виждам Белгия как ще удари Украйна) - това вече е истинско безумие! Срещу фаворитите къде с подценяване къде със сърцата игра се представяме достойно но срещу отбори като Грузия играем много слабо! ;)
Те Руснаците супер много се бяха измъчили срещу Грузия, а пък ниещ търсим победа с 14+ точки това ми звучи леко безумно! То че няма да се класираме няма ама поне се представихме достойно като цяло! ;)

Ами да, не са големи шансовете, но не е като да отсъстват съвсем ... ;)
Ама и просто победа утре, пък дори и да не продължим, ще си е едно мини-геройство.
Така де, те на'ще нямаха победа над 20 години на подобен форум, та сега ако се приберат с 2, ще е голям успех за баскетбола ни ... :)

Така е ама едва ли ще ги бием дори мисля че може да стане като с Украйна! Грузинците ще са на върха на вълната че победа ги класира и дори може да завършим с някоя сериозна загуба но дано да не съм прав! ;)

Важното е момчетата да играят на върха на възможностите си, пък каквото стане.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 04 сеп 2011 20:42

Важното е момчетата да играят на върха на възможностите си, пък каквото стане.[/quote]
Така е едно достойно отпадане и се съсредоточаваме върху Европейското по волейбол там ще искаме повече от 1 победа :mrgreen:

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 04 сеп 2011 20:53

daniel875 написа:
Без име написа:Много хубав мач на нашите днес! Ако играем така и утре може и да изкопчим някоя случайна победа с 14 т. разлика! :)

Колко изпи, че така фантазираш? Ако нашите утре изобщо спечелят, трябва да се гордеем с тях. А такива глупости като класиране нека ги оставим за друг път. Не сме чак толкова класен отбор, че да излезем от групата. Хайде по - сериозно!

Добре де не може ли да помечтаем малко след хубавата игра днес? Аман, от песимисти( и все пак реалисти)
[center]1914[/center]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 04 сеп 2011 21:27

Не успях да гледам мача. Как играха като индивидуалности
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 04 сеп 2011 21:31

Горе долу по шестобалната отбора беше около 4,5-5,0 ... Само Върбанов беше изключително слаб...
[center]1914[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 сеп 2011 21:37

AnalBreaker написа:Не успях да гледам мача. Как играха като индивидуалности

Близнаците направиха уникален мач !
Единия заби два чадъра на Корниленко ... Умрях от кеф ! ... :mrgreen:
Мисля, че Калоян май беше, завърши с 23 т. иначе общо двамата братя взеха 13 борби ...
Виденов също беше на ниво, наниза 17 т. от които три тройки ...
Останалите които се включваха също боднаха всеки по 5-8 т. средно ...
Въобще уникално силен мач за отбора, като цяло !
Но Русия си е Русия, взеха мача с опит и рутина ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 04 сеп 2011 21:43

Гледах мача до средата,но ми хареса,че нямахме техните възможности компенсирахме това ни изоставане със хъс!!! Загубихме,но със вдигнати глави,това се искаше и от онея дървета в петък...
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Върни се в “Баскетбол”