NBA Regular Season 2024-25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA Regular Season 2024-25
Това е най- ясната серия от 1-ви кръг. Ако не е 4:0 ще си е направо изненадващо. Мемфис много свалиха нивото последните 2 г. вместо да го повишават. ОКС даже и с резервите биха взели серията.
Мемфис ако им тръгне мача, могат да бият всеки, ако не-пречупват се лесно и може да стане като днес. Не изключвам да вземат един мач, но това ще е.
Иначе за момента освен Денвър-Клипърс, един мач няма кат хората. Никс и Детройт до един момент беше и последва серия от 21:0 за домакините, която уби всичко.
Иначе за момента освен Денвър-Клипърс, един мач няма кат хората. Никс и Детройт до един момент беше и последва серия от 21:0 за домакините, която уби всичко.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Смешно е да се изговаря думичката Клипърс, когато става въпрос за плейофи в НБА
Аз пък си мисля, че лошите момчета от Детройт могат да минат през Никс.
miro_rz написа:Аз пък си мисля, че лошите момчета от Детройт могат да минат през Никс.
Larsen харесва Вашето мнение :)
Детройт тази година са доста симпатичен отбор, играят задружно и имат изгряваща, млада звезда, но Никс имат повече опит и това вероятно ще натежи.
Аз се надявам нашите да се стегнат за втория мач и Денвър да направят 2:0
Клипърс вкараха Ленърд във форма точно за плейофите.
При такъв стандарт на стрелба 15/19- 78.9% и за три 4/7- 57.1% направо уоу!
Аз съм за Денвър но мисля че Клипърс ще вземат серията за съжаление.
При такъв стандарт на стрелба 15/19- 78.9% и за три 4/7- 57.1% направо уоу!
Аз съм за Денвър но мисля че Клипърс ще вземат серията за съжаление.
Клипърс срещу ОКС мисля че нямат шанс, в тоя ред на мисли за ингригата е по-добре да продължи Денвър.
Иначе Детройт ми е топ фаворита за изненада и на мен. Другите са ГСУ срещу Хюстън, но както казах в тази конференция бих броил за сериозна сензация само ако Мемфис изхвърли Оклахома, в другите серии до края на сезона не мисля че може да се говори за нещо шокиращо каквото и да стане.
Иначе Детройт ми е топ фаворита за изненада и на мен. Другите са ГСУ срещу Хюстън, но както казах в тази конференция бих броил за сериозна сензация само ако Мемфис изхвърли Оклахома, в другите серии до края на сезона не мисля че може да се говори за нещо шокиращо каквото и да стане.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Нашите засега се държат добре