Трябвали този да бъде национален треньор на България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Трябвали този да бъде национален треньор на България
Тити трябва да си ходи не само зареди тези си простотии и за слаби резултати.Имахме доста лесна задача да се класираме за Европейско трябваше само да бием Естония.Сега вместо да сме на Европейско ще трябва да играем още квалификации с много по-силни отбори.
подобна свръх емоционалност не е присъща за нормален човек. малко хора ги боли за баскетбола, но, ако национален треньор по футбол направи така ще има гражданско неподчинение, сигурен съм. не може да твърдиш, че си мъж, а в същото време една жена и един мухльо да са ти разбили отбора. все едно любо пенев да емне по същия начин стефан стоянов, защото говорил по дарик колко сме били трагични след мача в армения и с чехи в софия. усещате ли колко е нелепо. много ревете, че "селяните" от самоков викали за евреите, а за четвъртътк много бързо забравяте какво стана, с извинението, че не били представителна извадка. това клоунско поведение е несериозно и трябва да бъде санкционирано. папазов за мен вече е бита карта, независимо на кой му пука за моето мнение.... и да бих му го казал в очите, както някои тук се усъмниха.
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!
Този е глупав клоун. Не трябва да е национален треньор.
Много държа обаче да остане в Левски, че да мога да си го дразня по залите
Титииииии, тази година пак ще събираш калъфки
Много държа обаче да остане в Левски, че да мога да си го дразня по залите

Титииииии, тази година пак ще събираш калъфки

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
прав, неправ, не върви на треньор на водещ отбор и още повече на национален такъв да се държи по този начин. като има психически проблеми, то да ходи да се лекува. неговото прогресивно ескалира, след като напада с крушета други хора. сега ще рипнат някои, бил го обидил или му е казал - ти си срам за баскетбола. та това причина ли е да скочиш да се биеш? като те е обидил, то потърси нормални начини да се защитиш ако се чувстваш обиден. с огромна мъка ги пиша тия неща, но едва ли тук има човек, който го познава повече от мен. жалко, ако продължава така няма да изкара много.
Гледайте тази вечер от 1800 гастрола на цирк "Тити" 

btr написа:прав, неправ, не върви на треньор на водещ отбор и още повече на национален такъв да се държи по този начин. като има психически проблеми, то да ходи да се лекува. неговото прогресивно ескалира, след като напада с крушета други хора. сега ще рипнат някои, бил го обидил или му е казал - ти си срам за баскетбола. та това причина ли е да скочиш да се биеш? като те е обидил, то потърси нормални начини да се защитиш ако се чувстваш обиден. с огромна мъка ги пиша тия неща, но едва ли тук има човек, който го познава повече от мен. жалко, ако продължава така няма да изкара много.
Чакай сега! Причината за удара не е просто обида, ами онзи го е хванал за гушата. От тук следва въпроса: По-малка ли е вината на длъжностното лице в отбора на Рилски да лови за гушата треньора на противниковия отбор?
plamenst7 написа:ASENOVSKI VOYN написа:plamenst7 написа:Тити не е лош човек! Не веднъж съм го виждал как реве, когато става дума за някакви благородни каузи свързани с болни деца. Просто е по-емоционален и трудно сдържа емоциите си. Вярно е, че е прекалил, но както отбелязаха и други има пълното право за всичко което каза. Било прието, че в интерес на доброто възпитание, трябва да си затваряш очите и устата и да се навираш в миша дупка, когато заемаш някакъв обществен пост, дори някой идиоти които не могат да ти стъпят на малкия пръст да се гаврят и подиграват с теб. Е Тити не може да търпи такива работа! Това ли го прави лош човек. Единствената обида която се чу от него е, че ги нарече "селяни", за което ако не се лъжа се извини.
Виж този ГЛУПАК други ден трябва да викне и тренира в националния отбор същите тези играчи, които нарече селяни, и прочие. Е те какво трябва да направят да се наврат в миши дупки, и да търпят психопатските пристъпи на ревльото.
Мислиш ли, че след това играчите от другите отбори ще го вземат на сериозно този примът.
Аз доколкото разбирам, тези думи се отнасят за феновете(родоотстъпници и национални предатели), а не за играчите на Рилски спортист.
Феновете от Самоков не подкрепиха Левски зареди Тити няколко месеца преди този мач Тити обиждаше феновете и отбора на Рилски Спортист.
- Captain Stottlemeyer
Тити не винаги се изказва изискано, но обикновено е прав. Хубавото е, че неграмотници като авторчето на темата, които правят правописни грешки още в нейното заглавие, не определят кой да бъде и кой да не бъде треньор на националния отбор по баскетбол на България... 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Мисля, че твърде много внимание обръщате на този шизофреник!

Това, че медузите оцеляват повече от 700 млн. години без мозък дава шанс на турско-сините свини!:)
-
- Контакти:
Майка ми е учителка.Разправяше ми,че някои ученици не отделят ''ли''.След като им обяснила,че се пише отделно,едно момче написало родите ли.....
Тя преподава немски на ученици от гимназиален курс...
Та,дано трябвали е слято случайно....Иначе...Тити си е луд.И в добър и в лош смисъл май..

Последна промяна от levskifenka на 03 мар 2014 16:33, променено общо 1 път.