pill написа:Много наивно момченце си.
Да бе, много обичам домати с колци, ма ти пак не знаеше че Кюбан не е собственик на Далас.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
pill написа:Много наивно момченце си.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Кайри е с голямо его също, но той и Лука някак се разбраха в кой да е топката и играха финал (макар че Кайри е по-склонен да е Робин, а не Батман).
ReBorn1982 написа:
Другото, което е, Дончич май почва да става все по-трошлив и това може да е доста рискова карта ....
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

miro_rz написа:Само разтягате локуми. Чакаме да видим Толбухинският мениджър на ЛеБрон какво ще каже!? Каква ще е подредбата на първата и втората цигулка. ;))
rhaegar написа:pill написа:Много наивно момченце си.
Да бе, много обичам домати с колци, ма ти пак не знаеше че Кюбан не е собственик на Далас.
miro_rz написа:Само разтягате локуми. Чакаме да видим Толбухинският мениджър на ЛеБрон какво ще каже!? Каква ще е подредбата на първата и втората цигулка. ;))
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
sirius123 написа:Интересно ми е , каква ще е постройка на играта на ЛАЛ. Няма ли Дончич , изцяло да изземе някои от функциите на ЛБД ?
Drunken_Master написа:miro_rz написа:Само разтягате локуми. Чакаме да видим Толбухинският мениджър на ЛеБрон какво ще каже!? Каква ще е подредбата на първата и втората цигулка. ;))
Много се радвам, че не преставате, да ме споменавате, дори и при положение, че не пиша от сума ти време тук...
Иначе... относно трейда, за мен нещата са повече от странни, то дори се оказа и че треньора им Джейсън Кид изобщо не е имал и хабер. И дори и да махаш Лука, щото бил постоянно контузен, ти взимаш Веждата който е... постоянно контузен!? Очевидно е, че причината е друга. По-скоро търкания между Лука и ръководството...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост