NBA Regular Season 2024-25

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: NBA Regular Season 2024-25

Мнениеот rhaegar » 03 фев 2025 12:58

pill написа:Много наивно момченце си.

Да бе, много обичам домати с колци, ма ти пак не знаеше че Кюбан не е собственик на Далас.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 03 фев 2025 13:25

rhaegar написа:Кайри е с голямо его също, но той и Лука някак се разбраха в кой да е топката и играха финал (макар че Кайри е по-склонен да е Робин, а не Батман).

Кайри е отдавна с поучукано его, още след провала в Бостън. Някъде там разбра, че не става за "франчайз играч" и в Далас като цяло отиде с ясното съзнание, че ще е поддръжка на Дончич, когото гласяха за новия Дирк Новицки (какъвто явно няма да стане) .....

Другото, което е, Дончич май почва да става все по-трошлив и това може да е доста рискова карта ....

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 фев 2025 13:53

ReBorn1982 написа:
Другото, което е, Дончич май почва да става все по-трошлив и това може да е доста рискова карта ....

Факт, но с оглед на компенсацията която даваме, мога да преживея риска.

Иначе гледах снимки и кратко видео от пристигането му в ЛА снощи, не изглежда 120 кила, както пишеше че е стигнал, поне това е добре. Даже някъде мернах че нашите искали да дебютира преди All Star, ще видим колко е възможно.

И все пак, АД ще ми липсва. Заслужаваше да си тръгне по по-добър начин. То е ясно, че всички са наемници и че хайпа около Дончич е огромен, ама вече видях някакви постове от рода на "Лонзо, Инграм и Харт за титла и Лука", звучи ми ужасно неуважително от фенска гледна точка спрямо Дейвис.
Самият факт пък че (уж) нито Джеймс, нито Дейвис са знаели за сделката донякъде говори, че LeGM май полека лека започва да губи влияние, поне от към контрол на състава.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 03 фев 2025 15:11

miro_rz написа:Само разтягате локуми. Чакаме да видим Толбухинският мениджър на ЛеБрон какво ще каже!? Каква ще е подредбата на първата и втората цигулка. ;))

Те пък беше сега да му дадат плод от Еквадор ..... безобразие.

#jesuistolbuhin

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 03 фев 2025 15:13

Интересно ми е , каква ще е постройка на играта на ЛАЛ. Няма ли Дончич , изцяло да изземе някои от функциите на ЛБД ?

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 03 фев 2025 15:46

rhaegar написа:
pill написа:Много наивно момченце си.

Да бе, много обичам домати с колци, ма ти пак не знаеше че Кюбан не е собственик на Далас.

драскача от sportal, само си лафи глупости... :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 03 фев 2025 17:14

miro_rz написа:Само разтягате локуми. Чакаме да видим Толбухинският мениджър на ЛеБрон какво ще каже!? Каква ще е подредбата на първата и втората цигулка. ;))

Много се радвам, че не преставате, да ме споменавате, дори и при положение, че не пиша от сума ти време тук... Изображение

Иначе... относно трейда, за мен нещата са повече от странни, то дори се оказа и че треньора им Джейсън Кид изобщо не е имал и хабер. И дори и да махаш Лука, щото бил постоянно контузен, ти взимаш Веждата който е... постоянно контузен!? Очевидно е, че причината е друга. По-скоро търкания между Лука и ръководството...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 03 фев 2025 17:32

sirius123 написа:Интересно ми е , каква ще е постройка на играта на ЛАЛ. Няма ли Дончич , изцяло да изземе някои от функциите на ЛБД ?

И друго е интересно, аз вече не следя много, ама май махаш един добър играч в защита и докарваш (още) един, който не си дава много зор.

Като цяло има 3 големи риска с Дончич - килаж, контузии и липса на игра в защита .... ще е интересно какво ще се случва, но моето безпристрастно мнение е че ще е пълен провал. Още повече че в Лейкърс се играе и под много по-голям натиск, в Далас беше далеч по-спокойно и за много неща минаваше метър.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 03 фев 2025 17:52

Drunken_Master написа:

Много се радвам, че не преставате, да ме споменавате, дори и при положение, че не пиша от сума ти време тук... Изображение

Иначе... относно трейда, за мен нещата са повече от странни, то дори се оказа и че треньора им Джейсън Кид изобщо не е имал и хабер. И дори и да махаш Лука, щото бил постоянно контузен, ти взимаш Веждата който е... постоянно контузен!? Очевидно е, че причината е друга. По-скоро търкания между Лука и ръководството...

Винаги си добре дошъл. Интересно беше да ти видим прочита от ситуацията.
Изображение

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 03 фев 2025 21:17

Най-вероятно вече сте прочели разликата в договорите, които Лука може да подпише догодина - с Далас супермакс 5г/345 млн, с всеки друг отбор - 5г/219 млн. Ето ви причина за Далас - не щат да му дават супермакс, искат да си спестят едни 116 млн. Лука губи страшно много пари оттук нататък и вероятно наистина не е знаел, че ще му гледат на кафе :) Неговата работа стана малко - гъз глава затрива. Моето мнение - Далас страшно се изложиха с този трейд.

Върни се в “Баскетбол”