NBA Regular Season 2024-25

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: NBA Regular Season 2024-25

Мнениеот rhaegar » 03 фев 2025 00:27

Е той трябва да мине и някакви прегледи в Лейкърс, преди да се официализира сделката, то не е "на ви го, оправяйте се". Ясно че в момента физически не е готов да играе и не може да издържи тест, но поне могат от отбора да преценят точно колко е окуцял. Ако мислят че е супер зле и потенциално с бъдещи проблеми, предполагам щеше да пропадне работата.

Пак ще кажа, ако това, което получиха е каквото са искали, няма отбор който да не би имал интерес. Има максимум десет играча, с които отборите им не биха се разделили за подобен трейд, особено когато всичко останало е някаква размяна на ролеви, плюс един пик след 4 години. Шей, Кольо, Тейтъм, Мичъл, Янис, Дюрант (условно), Джеймс (условно), Уемби....не знам дали ще ги докарам до десет даже. Ае, да кажем Брънсън и Едуардс, за да са толкова.
Освен ако не са искали само и единствено АД, което пак не е много смислено, но да речем че е така.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 03 фев 2025 00:40

Да видим кой печели наистина.
М/у другото в Далас АД има доста реален шанс да играе 4-ка защото имат 2-ма прилични борци и защитници 5-ци.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 03 фев 2025 07:10

rhaegar написа:Е то е ясно че див балкански селяндур не е режимлия, това не съм го очаквал. Но със сигурност е с повече мозък от Зайън и ако разбере че килограмите му пречат, ще се напъне да е свали и държи на приемливо ниво, поне през сезона. То и Йокич не е баш Аполон, не е нужно да са в някаква нечовешка форма за да си играят играта.
Иначе не вярвам че не биха имали интерес от други, ако това което получиха, е всичко което са искали.

Словенците не се смятат за балканци и до голяма степен си е така де ..... макар че Дончич е половин словенец реално и половин сърбин.

Иначе не вярвам 2 огромни егота да мелят добре. Дончич обича топката все да е в него, а ЛеБрон надали ще е съгласен да е "втора цигулка" ..... за мен много тъпа сделка и за Далас, и за ЛА.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 03 фев 2025 07:59

Pichichi написа:Да видим кой печели наистина.
М/у другото в Далас АД има доста реален шанс да играе 4-ка защото имат 2-ма прилични борци и защитници 5-ци.

Никой няма да спечели. Нито АД ще вземе пръстени с Далас, Нито Лука с Лейкърс. Печелят им единствено банковите сметки.
Нашите я закъсаха, но беше очаквано.

А вчера, гледах първите 20-25 и интригата свърши.
Кавс играят с такова настроение.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 фев 2025 08:26

ReBorn1982 написа:
Словенците не се смятат за балканци и до голяма степен си е така де ..... макар че Дончич е половин словенец реално и половин сърбин.

Иначе не вярвам 2 огромни егота да мелят добре. Дончич обича топката все да е в него, а ЛеБрон надали ще е съгласен да е "втора цигулка" ..... за мен много тъпа сделка и за Далас, и за ЛА.

E той ЛеБрон няма да е вечен, най-много и догодина и това ще е. При положение че не се знае кога изобщо ще се върне Дончич тоя сезон, не мисля че това е нещо, за което ще трябва да се тревожим. За Лейкърс идеята на тоя трейд е да имат лице на франчайза в следващите 10 години горе-долу.
Кайри е с голямо его също, но той и Лука някак се разбраха в кой да е топката и играха финал (макар че Кайри е по-склонен да е Робин, а не Батман).

miro_rz написа:Никой няма да спечели. Нито АД ще вземе пръстени с Далас, Нито Лука с Лейкърс. Печелят им единствено банковите сметки.
Нашите я закъсаха, но беше очаквано.

А вчера, гледах първите 20-25 и интригата свърши.
Кавс играят с такова настроение.

Ти си па ебахти черната станция, ей Богу :lol:
Конкретно за вчера, с тая ротация на Далас интрига имаше около 3-4 минути, то беше ясно какво ще стане.

Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 03 фев 2025 08:37

Само разтягате локуми. Чакаме да видим Толбухинският мениджър на ЛеБрон какво ще каже!? Каква ще е подредбата на първата и втората цигулка. ;))
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 фев 2025 09:09

За това нищо не казвате:

Изображение

Изображение

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 03 фев 2025 11:50

Очевидно е, че чифута “Кюбан” не иска да плати допълнителни 100+ милиона на Дончич. Няма друга причина за този малоумен трейд.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 фев 2025 12:40

pill написа:Очевидно е, че чифута “Кюбан” не иска да плати допълнителни 100+ милиона на Дончич. Няма друга причина за този малоумен трейд.

Очевидно е, че си нямаш никаква идея че "чифута Кюбан" не е основен собственик на Далас от година и нещо вече и от него не зависи нищо.

Изображение

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 03 фев 2025 12:52

Много наивно момченце си.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Върни се в “Баскетбол”