NBA Season 23-24
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA Season 23-24
Той Ръс е казал,че ще влиза занапред от пейката, за да могат Хардън Джордж и Ленард да изградят химия помежду си.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Drunken_Master
- Контакти:
Клипърс
Е, ясно е, че им трябва и време за да се стиковат. Ама не очаквам чудеса, де... То и самият им стил на игра е такъв, че да не успеят "да изградят химия помежду си". Нито Хардън ще пусне топката, нито Пол Джордж... За Уестбрук пък да не говорим. Още от времето на силната Оклахома Тъндър, Кевин Дюрант постоянно се налагаше да го защитава пред журналистите. А в действителност имаше страшно много меме-та из интернет, където се подиграваха с егоизма на Ръс и как Змията постоянно ръкомаха наляво-надясно за да се опита да му привлече вниманието, та да вземе да му я подаде.
Eдинствено не съм съгласен с шума на медиите и как били "четири звезди". Уестбрук няма как да го впишем в това число. Това е... С тоя акъл...
Eдинствено не съм съгласен с шума на медиите и как били "четири звезди". Уестбрук няма как да го впишем в това число. Това е... С тоя акъл...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Бостън като селекция според мен са фаворита на изток но това нищо не значи, защото Джими може да има други идеи в главата си 
-
ReBorn1982
rhaegar написа:Той Ръс е казал,че ще влиза занапред от пейката, за да могат Хардън Джордж и Ленард да изградят химия помежду си.
"Химия" с Хардън успял ли е да изгради някой досега ???
ReBorn1982 написа:rhaegar написа:Той Ръс е казал,че ще влиза занапред от пейката, за да могат Хардън Джордж и Ленард да изградят химия помежду си.
"Химия" с Хардън успял ли е да изгради някой досега ???
Рон Артест изгради физика
- Drunken_Master
- Контакти:
Бъки, Леброн що така продължава, да ви мъкне на гръб!? И успеваемостта му хич не е добра, да ти кажа...

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Бъки, Леброн що така продължава, да ви мъкне на гръб!? И успеваемостта му хич не е добра, да ти кажа...![]()
![]()
Февруари ще го вземем в Детройт, да оправи малко поне нещата, че пак сме на опашката
- Drunken_Master
- Контакти:
Larsenn написа:Drunken_Master написа:Бъки, Леброн що така продължава, да ви мъкне на гръб!? И успеваемостта му хич не е добра, да ти кажа...![]()
![]()
Февруари ще го вземем в Детройт, да оправи малко поне нещата, че пак сме на опашката
Дет искаш го взимаш, мен ме е кеф, да го дразня...
Drunken_Master написа:Бъки, Леброн що така продължава, да ви мъкне на гръб!? И успеваемостта му хич не е добра, да ти кажа...![]()
![]()
Е, той това трябва да прави по принцип - като човек с най-високата заплата в отбора и четвърта в НБА изобщо. Аз когато отборът печели сдържам естествените си хейтърски пориви
Виж, вземат ли го в Детройт, ще мога да си го плюя на пълен работен ден - там и отбора недолюбвам (извинявай Ларсен)
- Drunken_Master
- Контакти:
Нормално да взима най-много пари от вашите... като е най-добрия в отбора. И на 39 пак е най-добрия...