NBA Season 23-24

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ReBorn1982

Re: NBA Season 23-24

Мнениеот ReBorn1982 » 13 ное 2023 18:06

Drunken_Master написа:Майкъл? Нищо няма да пиша, че 1982 ще подскочи пак...

Не бе, напиши си го спокойно .... за 2 865-и път. Знам че те сърби. :) :)

Аз не знам защо Разлог спомена Джеймс, като знае че веднага ще скочиш като Матросов на амбразурата. :mrgreen: Сега следват (поне) 2 страници обяснения .... :)

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 13 ное 2023 18:33

ReBorn1982 написа:[Не бе, напиши си го спокойно .... за 2 865-и път. Знам че те сърби. :) :)

За кое да ме "сърби"? Аз ти казах, че не намирам абсолютно нищо лошо в това. Това дори и във футбола се прави...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 13 ное 2023 20:13

Drunken_Master написа:За кое да ме "сърби"? ..

Да се занимаваш с Джордан. :) Човек, който от над 20 години не играе баскетбол. Но ти постоянно го вадиш от нафталина. :lol: :lol:

Джеймс е действащ играч и е нормално да бъде обсъждан често. Но ти, в някакъв неистов опит да го защитаваш и оправдаваш за всичко, постоянно намесваш Джордан и/или Коби Брайънт .... това ти е някакъв автоматичен "защитен рефлекс". :) :mrgreen:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 ное 2023 21:45

ReBorn1982 написа:
Аз не знам защо Разлог спомена Джеймс, като знае че веднага ще скочиш като Матросов на амбразурата. :mrgreen: Сега следват (поне) 2 страници обяснения .... :)

Нарочно, разбира се. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 13 ное 2023 21:53

Да, ве... аз скачам на амбразурата. Вие пишете глупости, пък аз съм скачал...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 14 ное 2023 08:59

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 16 ное 2023 07:27

Хубав мач си метнаха в ЛА, Остън е страхотен.
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 17 ное 2023 16:42

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Селтикс

Мнениеот Drunken_Master » 18 ное 2023 07:17

Отлична идея беше привличането на Кристапс Порзингис. Оня ден гледах някаква статистика, че миналия сезон келтите били 23-ти в ефективно използване на заслон-контразаслон (или "pick and roll" на чист български), а сега били 5-ти. Напълно логично беше лимитирането на минутите на Ал Хорфърд, който въпреки отличен защитник беше доста тромавичък, което естествено го правеше и по-лесен за пазене. Но пък е умен защитник, с високо баскетболно IQ, което компенсира всичко друго. Между другото латвиеца е надградил и в играта в защита, до момента е отличен рим протектор. Всъщност, дори няма нужда латвиеца, да "изригва" с чудовищни мачове от рода на 40-20... за да накара келтите да печелят. Просто трябва да бъде на паркета, да бъде заплаха на периметъра и това отваря играта на Тейтъм и Джейлън Браун. Тейтъм изглежда още по-агресивен в момента.
Изобщо Селтикс изглеждат доста по-различно от това, което бяха миналия сезон. Не мога, да не похваля и играта на гарда Пейтън Притчърд, който за 20 минути игрово време върши страшно много работа. Въпреки, че днес срещу Блейзърс метна доста тухли (2-7 за 17 минути) отново водеше добре атаката. Поредното доказателство за огромната положителна промяна у Бостън е, че цели шест играча стрелят от тройката с над 35% успеваемост. Това са Тейтъм, Браун, Порзингис, Дерик Уайт, Ламар Стивънс и Сам Хаузър.
Абе трудно ще е Тейтъм да вземе МВП-то тая година... Йоката няма да го пусне лесно.
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Клипърс - Рокетс

Мнениеот Drunken_Master » 18 ное 2023 08:09

Хардън спаси Клипърс от нов резил... Фаул естествено нямаше. Факта, че рефера допусна фоур пойнт плей е скандален, щото това направо реши мача. В следващата атака, ако ракетите бяха вкарали тройка, срещата отиваше в оувъртайм. А така?
Ама, честно казано не знам как биха. Те тия нямат никаква пейка... Не виждам и как ще влязат изобщо в плейофите, ако продължават така. 3-ма да нижат по 20 точки, един неориентиран егоист... и никаква помощ от никъде!
Изображение

Върни се в “Баскетбол”