НБА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: НБА 2012/2013

Мнениеот 1982 » 24 апр 2013 14:34

Само една лека корекция - Turnovers отчита броя грешки, в баскетбола няма такъв термин непредизвикани грешки. Все пак това е контактен спорт, за разлика от тениса. Повечето грешки са до голяма степен плод на добрата игра в защита от страна на защитаващия се тим.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 24 апр 2013 15:08

parvanoff написа: Много къса скамейка за отбора от Лос Анжелис, което не дава на играчите шанс да се запазят свежи до края на мача, пък за следващите мачове при тази наситена откъм срещи програма, този проблем ще се задълбочава. Не съм оптимист за съжаление, но без Кобе самото класиране за плейофите си е геройство за мен! ;)

Все пак да не забравяме,че те си бяха фаворита за титлата.
За мен при Лейкърс не е толкова до скамейка,а опира до водещите играчи.Брайант и Светвния мир според мен си направиха що годе приличен сезон.Гасол и Хауард за мен направиха един от най-слабите си сезони.Стив Неш да кажем има оправдание до някъде с ЕГНто.
Скамейката наистина не е нещо особено,но Маями и Оклахома също не са с много здрави скамейки.При тях обаче си им вървят нещата.При Лейкърс опира и до треньорски разбирания.В доста мачове скамейката на практика почти не участваше,а си играеха с една петица през повечето време.

1982 написа:Само една лека корекция - Turnovers отчита броя грешки, в баскетбола няма такъв термин непредизвикани грешки. Все пак това е контактен спорт, за разлика от тениса. Повечето грешки са до голяма степен плод на добрата игра в защита от страна на защитаващия се тим.

Ами.. нали знаеш кой както свикне.
Аз също съм свикнал така... непредизвикани грешки.
Наистина не е особено правилно.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 27 апр 2013 06:27

Благодаря за уточнението за грешките! ;)
Лейкърс без гардове /контузени Кобе, Неш, Блейк, Мийкс/ търпят погром от Спърс... Дано поне я докарат до достоен резултат... :(
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 апр 2013 01:11

Бахти мача между Чикаго и Бруклин :shock:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Kamisha
Контакти:

Мнениеот Kamisha » 28 апр 2013 01:34

Стартът на епичните мачове в плейофите бе даден след като Булс надви Нетс след 3 продължения с 142-134 :!: За Булс поредното невероятно включване от пейката направи сърцатият гард Нейт Робинсън,който завърши с 34 точки и последната четвърт реализира 23 точки или само 1 по-малко от рекорда на Джордан за най-много отбелязани точки в 1 четвърт от плейофите :!: При 95-109 и 3 минути до края вече бях изгубил надежда,но Нейт наниза 12 поредни точки и остави ''Биковете'' в мача.Стартовите петици и на 2-та тима завършиха с двуцифрен актив като за Булс бих отличил Хайнрих,който умело контролираше темпото на игра,както и Буузър и Ноа,които имаха решителни прояви в продълженията.За Нетс Бруук Лопес,Джо Джонсън и Реджи Еванс направиха страхотен мач докато Дерон Уилямс въпреки 32-те си точки стреля ужасяващо в продълженията.Резултът в серията вече е 3-1 и Булс и те са на крачка от мач с Хийт.Мога да кажа,че който е изпуснал това зрелище може само да съжалява,смятайте за какво иде реч щом коментаторът каза: ''На кого му е нужен Дерик Роуз'' :mrgreen:
Последна промяна от Kamisha на 29 апр 2013 02:09, променено общо 1 път.
"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти

haha

Мнениеот haha » 28 апр 2013 10:37

Маями-Милуоки 3:0
Бруклин-Чикаго 1:3

Индиана-Атланта 2:1
Никс-Бостън 3:0

Запад
Оклахома-Хюстън 3:0
Клипърс-Мемфис 2:2

Денвър-Голдън Стейт 1:2
Спърс-Лейкърс 3:0

Има някои интересни серии, от по-оспорваните ми се иска Клипърс и Голдън Стейт да добутат напред.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 28 апр 2013 11:49

Ръсел Уестбруук е аут до края на сезона :shock:

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 28 апр 2013 14:48

Жалко за Уестбруук-невероятен играч...
В този ред на мисли ето какво бе положението на Лейкърс преди вероятно последният им мач за сезона... И преди бях споменал за контузиите, но те не спряха...
Отсъстващи в редовния сезон и в сравнение с други отбори "на запад"...
Lakers: 171 total, 81 starting five
Spurs: 86 total, 50 starting five
Clippers: 86 total, 17 starting five*
Thunder: 12 total, seven starting five
*Chauncey Billups also missed 60 games
Ето как е разпределението:
- Steve Nash: lower left leg fracture (24 games); right hamstring/hip issues (8 games)
- Kobe Bryant: sprained left ankle (2 games); torn left Achilles tendon (2 games)
- Metta World Peace: torn lateral meniscus in left knee (6 games)
- Pau Gasol: tendinitis in both knees (8 games); concussion (5 games); torn plantar fascia in right foot (20 games)
- Dwight Howard: torn labrum in right shoulder (6 games)
- Jordan Hill: left hip injury (53 games)
- Steve Blake: abdominal injury (37 games)

През сезона Лейкърс губят всеки ключов играч за поне 4 срещи...

За плейофите положението е още по-ужасяващо...
Освен, че Кобе е аут до края, то Мийкс пропусна 2 срещи, Неш и Блейк пропуснаха 1, а вероятно всичките ще пропуснат и последната среща, която пропуска и Артест, който пропусна и второто полувреме от предишната среща.

Наистина уникален карък тази година и дано другата да е по-добра. Все пак днес в 2 ще гледам с удоволствие и според мен последната среща на отбора! ;) Дано представянето е по-достойно от предишната, в която се наложи Гудлок и Дюхон /дори не знам дали така се пишат :lol: / да бъдат едни от основните реализатори и въпреки трипъл-дабъл-а на Гасол разликата в класите си каза думата, а тя очевидно бе огромна... :(
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 28 апр 2013 17:23

Ами при Лейкърс го има и възрастта.
Все пак от титулярната петица единствено Хауард е що годе млад играч.Другите са минали христовата възраст.
От резервите Хил,Кларк и Мийкс са малко по-млади,но останалите също не са първа младост.

haha

Мнениеот haha » 02 май 2013 23:15

Джеймс Хардън е измъкнал втора победа над Тъндър. Страхотен играч, не знам защо Оклахома са го разкарали.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Баскетбол”