Тони Паркър няма да играе в София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Re: Тони Паркър няма да играе в София

Мнениеот B3ATS » 21 ное 2011 00:08

ehh написа:Не говорим за хейтърство, ами за цялата политика на рекламиране на мача. Хайде, не се правете на интересни, ами вижте точно около кого се гради рекламата за този мач. Също така е много ясно, че именно Тони щеше да напълни залата.
Затова и ми беше интимния въпрос, дали наистина чак сега медиите разбират, че Паркър няма да идва в София. Дали по леко подмолен начин не са си замълчали, за да може колкото се може повече фенове да си вземат билети. И го разкриват в неделя, и то вечерта, ден преди Асвел да дойдат в България.

Моя "интимен" въпрос е , защо чак толкова се вживяваш в ролята си на Сашо Диков ? Все едно гледам "1 към 1" и говориш за коефициентите на всеки мач с изненадващ резултат :mrgreen: И тук търсиш някаква конспирация. Аз не следя баскетбола , но би трябвало , щом мача е за европейски турнир , да се напълни залата :) Хората какво ги е** дали ще идва някаква звезда. Може и да греша де ;] Ако може ми кажи на предишните такива мачове , колко е била посещаемостта ?

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 21 ное 2011 01:36

Ама разбира се, че грешиш, защото мога да ти гарантирам, че ако не беше тази сериозна реклама със звезда от НБА, в залата не знам дали щеше да има и 1000 човека.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 21 ное 2011 03:15

delpi написа:
Federer91 написа:За всички хейтъри ще кажа,че в мача дори и без Тони Паркър ще има много по-качествени спортни моменти отколкото в БГ футбола за дълги месеци напред. Всички,които все пак са дали 5 лева само заради Паркър, нека да не се разочароват,защото качеството съм убеден,че ще е изключително високо и няма да има разочаровани след края му,дори и да паднем,в което няма нищо сензационно.

Това е истината колега, жалко, че повечето "коментатори" тук не виждат нещата както ти!!!

напълно съм съгласна, и на мен ми липсва много националната баскетболна лига тук в Америка но пък с удоволствие ще гледам мача ако някъде го предават по българските канали
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 21 ное 2011 06:00

Дано Лукойл Академик се представят добре .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 21 ное 2011 07:16

B3ATS написа:
shumnaliq написа:[offtopic]Паркър не е французин.[/offtopic]

Роден е в Белгия , но е французин ;)

Place of birth: Bruges, Belgium
Nationality : French

Белгиец си е , това че има френски паспорт не го прави Французин! Даже до колкото си спомням няма и френска кръв ( смисъл родителите му не са французи)
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 21 ное 2011 08:33

ehh написа:Ама разбира се, че грешиш, защото мога да ти гарантирам, че ако не беше тази сериозна реклама със звезда от НБА, в залата не знам дали щеше да има и 1000 човека.

Колега като си толкова отворен какво залагаш, че не следващия домакински мач на Лукйол ще има не повече от 1000 души в залата??? Много повърхностно мислиш, и наистина това с "мълчането на медиите" е точно в стил болния мозък на Сашо Диков и компания. И все пак чакам да си кажеш мнението за следващия домакински мач, какво точно очакваш и разбира се след него да се извиниш за глупостите, които наприказва!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 21 ное 2011 08:37

Типично по шопски с "големите" планове, а накрая с пръст в уста. :mrgreen:
А най ми е смешно как за това фалшиво отборче Лукойл Академик (Правец-София) се събират фенове само когато играе в Европа. Че чак и скандирания се чуват, сигурно са някакви местни правешки патриоти. :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 ное 2011 09:05

"Тони Паркър няма да играе в София"
Аз-също!

emico
Контакти:

Мнениеот emico » 21 ное 2011 10:14

Още по-добре е, че няма да играе. Нашите така имат по-голям шанс.

Относно това дали е французин. Очеизваждащо е, че не е никакъв французин. Той е френски гражданин.

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 21 ное 2011 12:13

Не е приятно, че няма да дойде, но ще си гледам пак мача с най-голямо удоволстие и ще се надявам да бият нашите. А и да не забравяме, че освен него в отбора на французите има още голяма НБА звезда. Макар и не толкова голяма колкото него, пак уникално голяма за европейските стандарти :)
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

Върни се в “Баскетбол”