Спомен за клане вбеси баскетболистки

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Спомен за клане вбеси баскетболистки

Мнениеот GOLEADOR » 13 яну 2013 21:26

rsk написа:Какъв Зиг Хайл бе, дрогиран ли си? Като какъв да се извинявам на някого аз? Във всяка агитка има такива. Ти защо не се извиниш заради тия, дето се снимат с шалове на ЦСКА и средни пръсти пред паметници на Левски или Ботев бе, отворко?
Гочето1913, това беше с цел провокация, не с цел да се възхваляват сърби :!: Малоумно беше, ама не може цялата агитка на Левски да носи отговорност заради 3ма човека, няма как да стане.

[b]Вие сте клуб със 100 годишна история и сте вършили всякакви неща за които си носите отговорността!Аз не говоря за това как левскарите пяха "Еб@хме Ботев в гъз@",а за поведението на вашите футболисти.И за това всеки сам трябва да реши за кой е-за Левски на българите или Левски от Подуяне!
П.П.Поне да бяхте намерили малко смелост да се извините на тези момичета,те не са ви виновни за нищо.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 13 яну 2013 22:07

Фашизирани идиоти има във всяка една агитка.Политиката няма място в спорта,а крайните ултраси пречат на самият отбор.Ходил съм на мачове и в други страни,но един приятел грък ми каза погледни ги,сочейки агитка от 5000.Сред тях има комунисти,фашисти,анархисти и всякакви религиозни фанатици,но ги обединява едно-отбора и като сложат шала забравят.Югославия се разпадна след един мач между Динамо Загреб и Цървена звезда,а Босна се отдели от Югославия след една сватба.Не го забрявайте и не си играйте на стражари и апаши.По време на ,,лудото американско лято'' гледах наш двубой в едно заведение с един босненец,точно по време на войната.Два пъти го питах католик,православен ли е или мюсюлманин и двата пъти недвузначно ми отговори босненец.Хондурас и Гватемала водиха война с танкове и самолети след един мач.Не може да издаваш маймунски звуци против състезател от другият отбор,а да ръкопляскаш на сенегалец отбелязал гол в тяхната врата.Господа ,,герои'' сега заради какво ,,протестирахте''.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 13 яну 2013 22:16

GOLEADOR написа:
rsk написа:Какъв Зиг Хайл бе, дрогиран ли си? Като какъв да се извинявам на някого аз? Във всяка агитка има такива. Ти защо не се извиниш заради тия, дето се снимат с шалове на ЦСКА и средни пръсти пред паметници на Левски или Ботев бе, отворко?
Гочето1913, това беше с цел провокация, не с цел да се възхваляват сърби :!: Малоумно беше, ама не може цялата агитка на Левски да носи отговорност заради 3ма човека, няма как да стане.

[b]Вие сте клуб със 100 годишна история и сте вършили всякакви неща за които си носите отговорността!Аз не говоря за това как левскарите пяха "Еб@хме Ботев в гъз@",а за поведението на вашите футболисти.И за това всеки сам трябва да реши за кой е-за Левски на българите или Левски от Подуяне!
П.П.Поне да бяхте намерили малко смелост да се извините на тези момичета,те не са ви виновни за нищо.

Никога не сме скандирали това нещо за Ботев ! Престани да налагаш мнение,гледам те го пишеш за 4-ти или 5-ти път ,пъпчивко ! Никога не се е скандирало подобно нещо ! А всички знаем за вашите средни пръсти пред паметници на Апостола и на Христо Ботев ,както и горда снимка пред надпис"Поп Кръстьо-нашият герой" ! Много раними херувимчета станахте нещо ,ама нали трябва да си излеете злобата и комплексите върху Левски ,което е рецидив за вас ! От къде толкова голяма омраза от ваша страна се чудя и не мога да си отговоря ? Как спите от злоба ?
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 13 яну 2013 22:37

modor написа:Ама вие продължавате да вярвате на всичко написано от тази жълта агенция :lol: :lol:

Еми част от ''феновете'' на Левски го докараха до там, че дори да не са виновни, те ще бъдат виновни.
Последна промяна от milen.hristov на 13 яну 2013 23:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 13 яну 2013 22:38

mirodes написа:Тези са егати и келешите.Това е все едно някой да почне да вика Батак,Батак.Дали ще е приятно на някой българин да чуе това по време на мач?Не че тези, дето скандират знаят какво се е случило в Батак.

Тези са ''националисти'' , и са царе на българската история, по две три висшета имат историци

wsxedcrfv

Мнениеот wsxedcrfv » 13 яну 2013 22:42

shotgun blues написа:Поредната малоумщина на феновете на ЛЕВСКИ,ако това наистина е станало....лятото обиждаха по този начин САРАЕВО,но си платиха след като босненците играха на кръв в реванша
пълни ид..ти

а когато босненци се подиграваха в православния храм АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ ти къде беше.
фенклуба в истанбул те зове.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 13 яну 2013 22:45

GOLEADOR написа:
modor написа:Насрахте се да я пускате тази новина.

Няма действаща тема по тази новина,а случилото се е рецедив за сините.След като футболистите на ФК Сараево чуха виковете на сините за Сребреница,дойде ред и на момичетата от Босна играещи за БК Хасково да чуят същото.Защо и кой заключи първата тема- не знам.Дали ще си затворим очите пред проблема като заключим и тази тема - също не знам,поживьом увидим.

Миналата тема беше заключена от колегата защото нямаше линк към нея, тази няма да бъде заключена, ако се спазват правилата.
Колкото до ''героите'' , те ще продължават така, защото никой не им обръща внимание. Левскарите, почти всички във форума казваме колко е глупави и инфалтилно (МЕКО КАЗАНО) поведението им.
Както казах така ще е, докато начело им е проскубаната гугутка, която си сложиха, а не мъж.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 13 яну 2013 22:54

Гочето1913 написа:
rsk написа:Сърбомани са тия от сектор Г, дето им се мъкнат на Пармезан по мачовете. Нали са ортодокс брадърс с Партизан, Стяуа, ЦСКА Москва или по-скоро познати като Асамблея пе*ерасти на мира...

Сърбоманска е не само агитката на ЦСКА но и тази на Лвески, доказаха го лятото с транспаранти възхваляващи сръбски военопрестъпници и сега с тези викове "Сребреница" , където са загинали и българи, когато е било обезбългаряването на територии в тогавашна Югославия!

И преди съм казвал, това, че има не малка сръбска кръв, не ме кара да мразя другите бивши югославски републики, точно обратното

wsxedcrfv

Мнениеот wsxedcrfv » 13 яну 2013 22:55

milen.hristov написа:
GOLEADOR написа:
modor написа:Насрахте се да я пускате тази новина.

Няма действаща тема по тази новина,а случилото се е рецедив за сините.След като футболистите на ФК Сараево чуха виковете на сините за Сребреница,дойде ред и на момичетата от Босна играещи за БК Хасково да чуят същото.Защо и кой заключи първата тема- не знам.Дали ще си затворим очите пред проблема като заключим и тази тема - също не знам,поживьом увидим.

Миналата тема беше заключена от колегата защото нямаше линк към нея, тази няма да бъде заключена, ако се спазват правилата.
Колкото до ''героите'' , те ще продължават така, защото никой не им обръща внимание. Левскарите, почти всички във форума казваме колко е глупави и инфалтилно (МЕКО КАЗАНО) поведението им.
Както казах така ще е, докато начело им е проскубаната гугутка, която си сложиха, а не мъж.

къв си ти че ще раздаваш правосъдие.ако те барна в "Б" ще те смачкам.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 13 яну 2013 22:57

Всички носим отговорност , АЗ ВКЛЮЧИТЕЛНО. Защото не сме ги изхвърлили още от стадиона псевдолевскарите от софия-запад и цялата им подобна паплач

Върни се в “Баскетбол”