NBA Season 23-24

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: NBA Season 23-24

Мнениеот Pichichi » 27 окт 2023 12:16

Buck32 написа:Хайде златната лавина тръгна. Като гледам и на двата отбора процента от тройката - ще е интересен сезон :)

Не съм го гледал мача но ми изглежда трудна тази победа с/у Финикс без Букър и Бийл.
Финикс ако държат на паркета КД по +39 мин. в мачове от редовния сезон вероятноста да го счупят
сериозно не е никак малка.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 27 окт 2023 12:20

ReBorn1982 написа:Доста "нагло" представяне на Деймиън "ЛеБрон" Лилард ...... още в първия мач е иззел диригентската палка в "къщата" на църния "грък" .... ще е интересно дали е епизодична случка или ще е нещо трайно. Не вярвам на "фрийка" да му допадне изведнъж да играе поддържаща роля у дома си, където досега бе неоспорим лидер. Предчувствам скоро искри и нагнетяване на обстановката, ако "гостът" продължи да търси доминиращата роля. :)

Не знам, ако вземат титлата едва ли ще има драма. Чак пък толкова да издребняват, даже трябва да се кефи гръка
защото така си почива. Виж вече ако в плейофите фейлнат и Дейм има вина е възможно.
То нали това искаше от тях със заплахите че може да не удължи?

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 28 окт 2023 05:39

Браво, Саше!Две бързи тройки!Екстра старт!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 30 окт 2023 18:27

Леброн Джеймс е най-прехваленият атлет за всички времена.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 30 окт 2023 23:18

pill написа:Леброн Джеймс е най-прехваленият атлет за всички времена.

Така си е, а Nas е най-прехваления МС за всички времена!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=X3CGu0ezd68[/youtube]
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 31 окт 2023 09:11

Clippers reportedly acquiring James Harden from Sixers while keeping Terance Mann

Four months after requesting a trade, James Harden has had his wish fulfilled. The Philadelphia 76ers on Monday agreed to trade Harden, P.J. Tucker and Filip Petrušev to the LA Clippers in exchange for Nicolas Batum, Robert Covington, Kenyon Martin Jr., Marcus Morris, a 2028 unprotected first-round pick, two second-round picks and a pick swap, according to ESPN.

Честито на печелившите, една ниската стартова 5-ца се заформя, само не знам PG може би ще е 4-ка?
:mrgreen:

Все чупливи се събраха в Клипърс та да видим до къде ще я докарат!

Далас на Дончич и Кайри започнаха летящо а пък на Мемфис не им се получава засега с
включването на М.Смарт и Д. Роуз. То май там С. Адамс ще пропусне част или целия сезон.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 31 окт 2023 10:50

Титлата остава на запад!
За мен трансфера на Хардън е добър, време е Кауай да вземе пръстен и с Клипърс! 8)
Изображение

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 31 окт 2023 11:06

Pichichi написа:Честито на печелившите, една ниската стартова 5-ца се заформя, само не знам PG може би ще е 4-ка?
:mrgreen:

Все чупливи се събраха в Клипърс та да видим до къде ще я докарат!

Далас на Дончич и Кайри започнаха летящо а пък на Мемфис не им се получава засега с
включването на М.Смарт и Д. Роуз. То май там С. Адамс ще пропусне част или целия сезон.

Далас си е на Дончич, Ървинг беше зле последния мач а днес не игра.

Мемфис освен без Адамс са и без Морант който е основата на отбора, въпреки че някакви лафиха че без него били по-добри. :mrgreen:
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 31 окт 2023 11:38

Хардън е доста далеч вече от времената си в Хюстън като игра, поне според мен. Дори и като втора звезда във Филаделфия издишаше накрая. Но да видим, може да му се върне вдъхновението в ЛА.

Мемфис цял сезон без Адамс и половината без Джа ще им е трудно да са дори близо до топ сийдовете на Запад.

Гледах и тоя in season tournament дето са измислили, тва някакво подобие на купа ли е? Не вярвам да се напрягат особено за него.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 01 ное 2023 16:42

Брадата че е далеч от най-добрите си години като вкарвач е вярно, обаче в Клипърс
даже и втори точконосител няма да се изисква от него.
Миналата година беше топ подавач на лигата или бъркам?

Върни се в “Баскетбол”