NBA Season 23-24

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: NBA Season 23-24

Мнениеот rhaegar » 28 юни 2024 08:26

На мен ми е интересно дали някой друг щеше да го драфтне изобщо. Но понеже се заговори вчера, че Рич Пол е предупреждавал другите отбори да не го правят, сигурно е имало някакъв интерес. В смисъл, не е тоя абсолютно undraftable некадърник, дето го изкарваха в началото.
Как да е, аз не очаквам нищо от този пик, най-вероятно ще играе някакви garbage time минути, ще се учудя ако изиграе повече от 100 заедно с баща си.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 28 юни 2024 09:11

rhaegar написа:Е, то беше ясно. С тоя 55-ти пик надали има значение кой ще вземеш, не е като да сме изпуснали някакъв страшен талант заради него.

Доста е унизително франчайз като Лейкърс да се превръща в личната губерния на един играч (и то не легенда на тима дори, а просто пришълец). Щото е ясно, че това не е избор на Лейкърс, а на ЛеБрон Джеймс.

Очевидно не ги чака нищо добро скоро.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 юни 2024 09:17

ReBorn1982 написа:
rhaegar написа:Е, то беше ясно. С тоя 55-ти пик надали има значение кой ще вземеш, не е като да сме изпуснали някакъв страшен талант заради него.

Доста е унизително франчайз като Лейкърс да се превръща в личната губерния на един играч (и то не легенда на тима дори, а просто пришълец). Щото е ясно, че това не е избор на Лейкърс, а на ЛеБрон Джеймс.

Очевидно не ги чака нищо добро скоро.

Това че назначихме дружката му подкастър за старши треньор е далеч по-големият проблем, мен ако питаш. Le GM си е факт, колкото и да го отричат някои.

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 28 юни 2024 09:56

Мисля че това лято категорично се доказаха слуховете (публична тайна) че Леброн се меси в
решенията които се вземат в ЛАЛ. Треньор плюс син!
Относно колко ще е използваем пика не мога да преценя. Предните години в гимназиалния баскет
уж беше страшилище, това че една година в университетския не са се получили нещата е
някакъв знак но може пък и да изкочи средна ръка играч който да става за пълнеж.

Дано Везенков получава доста минути в Торонто и да ги използва най-важно!
САС са взели Хуан Нунес и Harrison Ingram съответно 38/48. Новият голям талант на Испания
и един приличен борец какъвто изглежда Инграм.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 юни 2024 10:22

Pichichi написа:Мисля че това лято категорично се доказаха слуховете (публична тайна) че Леброн се меси в
решенията които се вземат в ЛАЛ. Треньор плюс син!

А още не си видял на какви пари ще преподпише след някой ден.

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 юни 2024 12:00

:lol: Савана е пуснала стори, в което се цитира туит, от рода на "it's been reported that LeBron James is sleeping with the mom of his newest teammate" :lol: :lol: :lol: :lol:

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 юни 2024 12:31

rhaegar написа::lol: Савана е пуснала стори, в което се цитира туит, от рода на "it's been reported that LeBron James is sleeping with the mom of his newest teammate" :lol: :lol: :lol: :lol:

То тая схема я имаше съвсем наскоро в NHL - оня Кори Пери ли беше ... :DDD Само дето там не му беше баща, а май искаше да му става :D
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 28 юни 2024 12:43

Принципно, аз не виждам нищо лошо в това един франчайз играч, да участва с ръководството в сформирането на отбора за новият сезон. Относно Брони... то че е пълна простотия, това е факт, ама не е и някаква болка за умиране. Той Брони е бая заден пик, дали ще вземат него или някой друг смешник, не е от особено значение. Проблем ще е ако почнат, да го пускат всеки мач и се излага, а това нищо чудно и да се случи...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 юни 2024 12:51

Евала, че Везенков най-после мести плажа и се маха далеч от оная печка ... Кингс даже и преподписаха с него, ебаси мазохистите :D В Канада ще танкват тоя сезон, дано има повече минути и да покаже какво може. Малкълм Брогдън си стана пътешественик по цялата държава. Никс събраха съучениците от Виланова, да видиме какво ще направят. Интересен е 9-тия пик на Гризлис - Зак Едей - бая голяма тояга изглежда, с Уембаняна ще изглеждат като от филмите за Годзила :D

Драфтването на Брони си е реверанс към баща му, ако пича не беше от това семейство, нямаше изобщо да помислят да го драфтнат в НБА. Жив и здрав, и дано му потръгне, но си мисля, че тая година на тотално управление на Лейкърс от Леброн ще е голямо shitshow ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 28 юни 2024 12:54

Ми Реджи е прав, явно ръководството на Лейкърс се опитва всячески, да му угоди...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Върни се в “Баскетбол”