Левски - Партизан | БНТ HD

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Левски - Партизан | БНТ HD

Мнениеот diplomat » 15 ное 2014 22:50

Rivaldo10 написа:Първо искам да кажа, че съм разочарован от случилото се, защото ще го отнесе отбора на Тити...
Обаче не разбирам, защо всеки втори псува агитката? Боят започна на малката трибуна, агитката трябваше да гледа ли?
Не защитавам никого, но ако въпросните наркомани не бяха спирали други фенове ( не знам тях как ги наричате тук), щеше да се стигне до смъртен случай!
Крайно неадекватна организация на срещата! Крайно неадекватен пропускателен режим! Пълна аматьорщина!

Явно трябва и до смърт да се стигне, за да се разбере какви нищожества и получовеци са тия! :x

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 15 ное 2014 22:52

А тия от Партизан каква провокация са направили?
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 15 ное 2014 22:53

diplomat написа:Явно трябва и до смърт да се стигне, за да се разбере какви нищожества и получовеци са тия! :x

Да де, но има много подобни във всички сфери на обществото ни. Насилието не е само по стадиони и зали, навсякъде е...
Когато най-накрая станем малко по-нормална държава, тогава може и да се оправим.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 15 ное 2014 22:56

Баскетболният Левски е на командно дишане, а днес феновете на Тити, който реве както за тях, така и за отбора, изключиха копчето на респиратора! И ще е така докато това уродливо явление в спорта не бъде наричано с истинските му имена, и не му се прави медиен и полицейски чадър. Такива простотии с една и съща агитка се случват от август месец, като вече им обърках бройката, но досега никой от ръководството на Левски не излезе да каже гласно "СПРЕТЕ СЕ, ХУЛИГАНИ". Някак мазохистично поемат ли, поемат... И точно онзи, който направи юбилея сега отново ще си "скубе косите". А цялата тази история е толкова отвратителна, че не си струва да се повтаря и повтаря... ПРОСТО ВЕЧЕ ИЗНЕНАДАНИ НЯМА
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 15 ное 2014 22:56

Rivaldo10 написа:
diplomat написа:Явно трябва и до смърт да се стигне, за да се разбере какви нищожества и получовеци са тия! :x

Да де, но има много подобни във всички сфери на обществото ни. Насилието не е само по стадиони и зали, навсякъде е...
Когато най-накрая станем малко по-нормална държава, тогава може и да се оправим.

Ама нали трябва да има действия, покажи ми с какво нещо се е променило, някой прави ли си труда да ги спре, да ги накаже? Дори и на клуба ви явно не им пука, щом си мълчат и нищо не правят. А в нормалните държави не чакат съдилища, отборът направо те изключва да посещаваш техни спортни мероприятия, пък ако ще да се мислиш за най-великия фен, повече няма да стъпиш...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 ное 2014 22:57

svence написа:А тия от Партизан каква провокация са направили?

Никаква. Гледали са си кротко мача, а някакви лешпери се опитали да им дръпнат едно от шалчетата, те, естествено, оказали съпротива и натам става боят.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 15 ное 2014 22:58

svence написа:А тия от Партизан каква провокация са направили?

Проблемът е, че не бяха само от Партизан. Но на разна сволач тука ѝ дай да пл'юе и раздава присъди! Голямата трибуна се намеси минута след началото на боя, и имаше КЗЛ, ама тука пишат хора, дето ни са гледали, ни са били там! Майната ви на всички псевдолевскари, за останалите е простено и нормално, защото мразят Левски! Шнур за вас!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 15 ное 2014 22:58

Заловили били само 12. :lol: :lol: То и някой слепец би посочил повече. :lol: :lol:

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 15 ное 2014 23:00

Затова трябва клетка за гостите-както в Разград.
Кучетата си лаят, орлите си летят.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 ное 2014 23:01

Как не Ви е срам да оправдавате тези олигофрени които развалиха мача,още откакто фенклуба излезе с глупавата си декларация преди седмица бях сигурен че мача няма да завърши нормално.За това най-много е виновен Тити,защото той вкара футболните хулигани в баскетболните зали.Ако бяхте гледали първия мач между двата отбора в Белград щяхте да видите доброто отношение на агитката на Партизан към отбора на Левски,никога не съм обиждал сините фенове,но някой от тях наистина се държат като г....а,най-неприятно впечатление ми направи един смешник с къси панталони,който мина зад бития сръбски фен и го ритна,после вдигна победоносно ръце като че ли е направил нещо велико,такива лайна като този когато и да ги биеш все ще е късно.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “Баскетбол”