NBA Season 23-24
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA Season 23-24
Вълчан написа:miro_rz написа:Вълчан написа:Мача ще е 2-2 след домакинствата на Далас. Бостън минаха метър в Индиана то тези са друга бира.
Каква бира, имат един кон и едно магаре. Като Дон Кихот и Санчо Панса са.
Няма какво да се обърка.
Толбухински. Ще сравниш ли отбора от 2008—ма и сега?
Ама верно съм от Толбухин ако става въпрос за мен. Нека видим отговора на Далас. Защо ги отписваш.
Е двама сте от Добрич значи.
Не ги отпусвам, тази вечер очаквам да си вземат мача.
- Drunken_Master
- Контакти:
Вълчан написа:miro_rz написа:Вълчан написа:Мача ще е 2-2 след домакинствата на Далас. Бостън минаха метър в Индиана то тези са друга бира.
Каква бира, имат един кон и едно магаре. Като Дон Кихот и Санчо Панса са.
Няма какво да се обърка.
Толбухински. Ще сравниш ли отбора от 2008—ма и сега?
Ама верно съм от Толбухин ако става въпрос за мен. Нека видим отговора на Далас. Защо ги отписваш.
Къде живееш в Добрич? Родителите ми са на центъра, до Кино Добрич. Баба ми и дядо ми са до болницата.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Финалната серия е по—безинтересна и от миналогодишната. Бостън играят с лекотата в защита и в атака.
Скоро коментирахме с брат ми преди началото на финалите - всеки от титулярната петица на Бостън би бил титуляр в над 90% от отборите в лигата - нещо, което според мен не важи за Далас. Джо МазОла може да е голям стратег, засега не ми е ясен, но отборът играе много солидно - имат шанс да станат шампиони без загуба навън в плейофите, което е меко казано впечатляващо.
Леевски, оле

То сериите на запад преди този финал бяха много по- интересни!
- Drunken_Master
- Контакти:
С толкова помощ от ролевите играчи няма как да биеш отбор като Селтикс... дори и без Порзингис.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Луката е направил много гиздава статистика - 6 борби, 6 асистенции, 6 нарушения и 6 пропуснати стрелби от тройката. Мен много ме впечатли почти двойната разлика в асистенциите на двата отбора - излиза, че в Далас не само Дончич сам си създава стрелбите.
Искаше ми се максимално мачове ,но явно Бостън са класа.