NBA Season 23-24

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Re: NBA Season 23-24

Мнениеот rmfan5 » 10 юни 2024 17:04

boabbb написа:Бъкс трябва да уволнят тъпанара, уредил тая сделка. Те си имаха основен точконосител, за какво им беше още един, дето обича да държи топката в голяма част от времето? Имаха формула, с която взеха титла, по-логично беше да се търсят още силни защитници отзад (имам предвид backcourt), докато точките, дори при липса на Янис, могат да дойдат от Мидълтън или дори Боби Портис. Те искаха да направят модерен вариант на Шак-Коби, ама ...

rhaegar написа:Бъкс си го набиха четвъртит с трейда за Дейм и махането на Холидей.

Не съм съгласен с вас пичове, в Бъкс Холидей в атака доста често изглеждаше зле защото му се налагаше да прави твърде много, в защита винаги си е бял звяр.
Разликата е че в Бостън той е 3-та, 4-та или 5-та опция в атака което олеснява доста нещата.
Днес направи страшен мач.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 10 юни 2024 20:08

Мача ще е 2-2 след домакинствата на Далас. Бостън минаха метър в Индиана то тези са друга бира.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 10 юни 2024 20:13

Вълчан написа:Мача ще е 2-2 след домакинствата на Далас. Бостън минаха метър в Индиана то тези са друга бира.

Каква бира, имат един кон и едно магаре. Като Дон Кихот и Санчо Панса са.
Няма какво да се обърка.

Толбухински. Ще сравниш ли отбора от 2008—ма и сега?
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 10 юни 2024 20:21

Няма какво да сравнявам, казах че изобщо няма повече да пиша тук. От време на време поствам някакви мои впечатления от мачове. Това е... И без това през 1-2 страници ме споменавате.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 10 юни 2024 20:26

Че ние пишем като за Кобе, като за умрял. Или хубаво или нищо! :lol:
Изображение

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 11 юни 2024 18:35

miro_rz написа:
Вълчан написа:Мача ще е 2-2 след домакинствата на Далас. Бостън минаха метър в Индиана то тези са друга бира.

Каква бира, имат един кон и едно магаре. Като Дон Кихот и Санчо Панса са.
Няма какво да се обърка.

Толбухински. Ще сравниш ли отбора от 2008—ма и сега?

Ама верно съм от Толбухин ако става въпрос за мен. Нека видим отговора на Далас. Защо ги отписваш.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 юни 2024 23:53

Порзингис пак е успял да се контузи, засега е day to day, ама да видим.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 12 юни 2024 15:59

Според мен, ако се вярва на информацията, че Порзингис е под въпрос... ЗА ЦЯЛАТА СЕРИЯ, то няма никакъв шанс той да се възстанови още за утрешният мач. По-скоро, от щаба не смеят да изкарат наяве официалната информация, че да не се създава излишно напрежение. Ама това е огромен шанс за Далас Маверикс в момента.

Или разни псевдожурналисти лъжат... или от щаба лъжат. Дано да е първото. Щото като го питали, той казал, че ще направи всичко възможно, да бъде "на линия" за третата среща. Ама пък Мазула е казал, че изобщо няма и да рискуват здравето му.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 юни 2024 16:06

Drunken_Master написа:Според мен, ако се вярва на информацията, че Порзингис е под въпрос... ЗА ЦЯЛАТА СЕРИЯ, то няма никакъв шанс той да се възстанови още за утрешният мач. По-скоро, от щаба не смеят да изкарат наяве официалната информация, че да не се създава излишно напрежение. Ама това е огромен шанс за Далас Маверикс в момента.

Или разни псевдожурналисти лъжат... или от щаба лъжат. Дано да е първото. Щото като го питали, той казал, че ще направи всичко възможно, да бъде "на линия" за третата среща. Ама пък Мазула е казал, че изобщо няма и да рискуват здравето му.

Щабовете винаги лъжат, това им е работата. Ще видим, аз такава контузия като сегашната за първи път чувам. Никаква идея нито колко сериозно е, нито дали има шанс да играе.

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 юни 2024 18:58

Починал е Джери Уест. Легенда :(

Изображение

Върни се в “Баскетбол”