Я да питам, примерно... за Веждата, какво съм сипвал по-точно? Това, че твърдя, че Джеймс продължава да бъде първа цигулка и на 40 години в Лейкърс... е "сипване"?
NBA Season 23-24
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: NBA Season 23-24
Аха... ОК! 
Я да питам, примерно... за Веждата, какво съм сипвал по-точно? Това, че твърдя, че Джеймс продължава да бъде първа цигулка и на 40 години в Лейкърс... е "сипване"?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Аха... ОК!
Аз нищо не съм казал, ти сам си се насочваш.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Drunken_Master
- Контакти:
Мда, нищо не си казвал...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Пейсърс изнесоха лекции как се губи спечелен мач. Серията можеше да е поне 2:2, ама...

Програма минимум при Бостън е изпълнена, остава да се види какво ще стане на финалите. Контузията на Халибъртън като че ли реши окончателно серията и въпреки добрите мачове, Индиана допуснаха поредни обрати в края. Имат качествен отбор, не все още малко опит в подобни серии - Бостън си взеха 3 от 4-те мача с по 3-4 точки разлика.
Леевски, оле
rhaegar написа:Пейсърс изнесоха лекции как се губи спечелен мач. Серията можеше да е поне 2:2, ама...
Сега ги гледам на статистиката - последните 3 минути и половина нямат кош ... Чак 2:2 не знам, ама поне щяха да избегнат sweep-a.
Леевски, оле
boabbb написа:rhaegar написа:Пейсърс изнесоха лекции как се губи спечелен мач. Серията можеше да е поне 2:2, ама...
Сега ги гледам на статистиката - последните 3 минути и половина нямат кош ... Чак 2:2 не знам, ама поне щяха да избегнат sweep-a.
Е първия и третия мач също ги загубиха по нелеп начин. Сами са си виновни де, ще видим догодина дали ще надградят и да играят още по-напред, или ще си остане фойерверк.

Нещо не вярват хората, че Леброн ще напусне ЛА -